Sayfa 38 / 149 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bugün yine medyada kulübümüzle ilgili olarak çok sayıda oyuncunun ismi transfer konusunda birlikte anılmaktadır. Bu isimlerden Kahlenberg, Rommedhal, Suarez, Souza ve Gökhan İnler kesinlikle gündemimizde değildir. Cangele - Teofilo takası düşünüldüğü yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Medyada Luca Toni ve Veron isimleride vardi yalanlanmadilar ?

Veron'a geçen sene Bursaspor'da talip olmuştu, gelirse Trabzonspor'a kesinlikle faydalı olacaktır. . .

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Arjantin milli takimina faydali olan TR'de herkese faydali olur. Bu Turk kluplerin ilk talip olmasi degil Verona, daha oncede talip olmustuk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Transfer konusunda pek umutlu degildim. Başkan lig bittiği zaman bu hafta 2-3 oyuncu kesinleşebilir dediğinde acaba bu sefer sarhoş olmayabilir mi deyip biranlığına ümitlenmiştim ama saolsun yine yanıltmadı beni. Bu senede forvette Umut'u izlersem futbola olan ilgimi kaybedeceğimden eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ya kapatin su basligida bizde rahatliyalim

Transfer felan olacagi yok, halen beklemedeyiz

hergun yeni isimler
    hergun yeni yalanlamalar
    hergun 5 saat aralikla 3 yoneticinin celiski yaratan aciklamalari
    biri forvet alio biri sagbek biri forvet arkasi biri dio almicaz bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cavenaghi iddiası!

Trabzonspor'un Arjantinli forvet oyuncusu Fernando Ezequiel Cavenaghi'yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Bordo - mavili futbolculardan Selçuk ise yönetimle sözleşmeyi uzatmak için görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in forvet transferi konusunda ısrarcı olması yönetimi harekete geçirdi.

Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen 27 yaşındaki Fernando Ezequiel Cavenaghi'yi transfer etmek için girişimlere başlayan bordo - mavililer bu oyuncu için nabız yokluyor.

Bordeaux'la 75 maçta 32 gol atan Arjantinli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2011 yılında sona erecek. Geçmişinde River Plate ve Spartak Moskova gibi takımlarda forma giyen Cavenaghi'nin de Bordeaux'da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı düşündüğü belirtildi.

SELÇUK: "SÖZLEŞMEMİ UZATMAK İÇİN GÖRÜŞME HALİNDEYİZ"

Trabzonsporlu futbolculardan Selçuk, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Selçuk, özellikle taraftarlardan hakkında çıkan transfer dedikodularına inanmamalarını istediğini belirterek, "Davraz'da her açıdan çok iyi bir kamp süreci geçiriyoruz. Beyinsel ve fiziksel açıdan lige çok iyi hazırlanıyoruz. Ortam oldukça iyi. Bu arada benimle ilgili medyada yer alan transfer haberleri hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Benim Trabzonspor'la sözleşmem devam ediyor.

Böyle bir durum varken başka bir kulüple görüşmede bulunmam mümkün değil. Hiç kimseyle görüşmedim de. Yöneticilerimiz ve taraftarlarımız hakkımda çıkan haberlerden etkilenmesinler. Trabzonspor'da oynamaktan da son derece mutluyum. Sözleşmemin uzatılması konusunda görüşme halindeyiz. Ben burada kalmak istiyorum. Şu anda önümüzde bir sezon ve şampiyonluk hedefi var. İpi göğüslemek amacındayız. Bundan başka bir şey düşünmüyorum" diye konuştu.

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

birisini alsınlarda rahat edelim ya kağıt oynarken muhabbet çıkmıyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by jarosik_61 View Post
    birisini alsınlarda rahat edelim ya kağıt oynarken muhabbet çıkmıyo
    Takımda Umut varken oralarda muhabbet bitmez.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Organik tarim icin yaptigimiz transferler konusulabilir

Cavenaghi icin bi artimiz Jean Tigana olabilir yapsin bize bi guzelik

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Bıktırdı harbiden yönetim Umut' u izlemek istemiyorum. Tomas Jun u koysunlar ama Umut' u koymasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Konyaspor için bile daha çok transfer haberi çıkıyo :] Bu ne durgunluk böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Belkide fırtına öncesi sessizliktir bekleyip göreceğiz aceleci davranmaya gerek yok..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Takımda Umut varken oralarda muhabbet bitmez.
    konu umut olunca zaten sinir harbi yaşanıyo başkan bi forvet alır bitirir transferi bence.oda iyi bir isim olur acele etmek istemiyorlar.hem traftarı hem kombine satışlarını düşünüyorlar.biraz beklicez trabzonsporlu arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

donduk dolastik yine ayni yere geldik unal karaman brezilya yolcusu sao paulo sehrine gidiomus kimi alacaz cok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    donduk dolastik yine ayni yere geldik unal karaman brezilya yolcusu sao paulo sehrine gidiomus kimi alacaz cok merak ediyorum
    Trabzon linkinde okunmamis mesaj gorunce Allah Allah dedim yoksa transfermi yapti Trabzon ama daha yeni girisimlere basliyorlarmis , Brezilya da iyi gozlemcilerin varsa ki Trabzonspor'un var , iyi ve genc potansiyelli adam bulunulabilinir uygun butceye , unutmamak gerek Aurelio yuda bulup getiren Trabzonspordu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Brezilyadan tek tutan transferimiz Aurelio onuda unutmamak lazim kimi alacaklarini cok merak ediyorum belkide gider Unal Karaman guzel bi sahil turu atip gelir zamainda Faruk Kanca miydi neydi Nuri Albayrak yonetiminde gitmisti 1 ay durmustu eli bos donmustu

Kadro siskinligi var, hele Orta sahada. Muhtemelen 4-3-3 ( 4-5-1 ) karisimi oynicaz

Onur
    Serkan - Giray - Egemen - Cale
    Selcuk -----???????-----Colman
    Yattara-----???????---Alan(Umut)

Orta sahadaki isim kesinlile defansif ozelikli olmali, fizik gucu yuksek Cunki bakildiginda Selcuk ve Colmanin fizik bakimindan rakiplere karsi zorlandigini goruyoruz (Lig icin yeterli diyebiliris ama Avrupada basariyi onemsiyormus sayin baskan onun icin kaliteli bi isim rica ederiz )Forvet hattina Umutum var ama umudum yok

Kaliteli bi pivot santrafor sirti kaleye donuk oyniyabilcek orta sahadan adamlarin ataga katabilcek ayaginda top tutarak. Yanindaki adamlara top indirebilcek vs vs Tipik pivot istiyoruz baskada bisey istemiyoruz. Sao Paulo da kim var bu isteklerimizi karsiliyabilcek ?

Simdiye kadar akliniz nerdeydi, simdi niye gonderiyorsunuz bu Unal hocayi Brezilyaya.

Kombine satmak istiyorlar, ozaman az heyecanlandircak bi isim getirin. Aldigin gunden itibaren 2 hafta icinde 3-4 bin kombine gitmese ne olim

Pantelic'i alabilseydi Trabzon tam aradığı forvetti aslında ama.Brezilya'dan bulup getirecekler birini artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ortaliklta Vagner Love iddialari iyiceme dolasmaya basladi Aradigimiz forvetmi bi soru isareti ama kombine ve forma satislari 200% artarmi orasi kesin evet

En kotu ihtimal Makukula nin alincagini saniyorum, Benfica iyice fiyati dusurmus. Futbolcu zaten gelmek istiyor. Senol Hocanin al demesini bekliyoruz

Bi sagbek kalir forvet transferinden sonra onuda BJK cozecek, vermek istemiyorlar Erhan Guveni ama Erhan bize gelmek istiyor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

millet forvet alıyo bizmkiler hala bekliyo.bunun tek sebebi sezon bitmeye yakın bir transfer listesinin oluşturulamamasıdır.sezon bitti yok panteliç,jelaviç,bilmem kim hiç biri olmadı döndüler makukulaya oda olmazsa yine bir kelepir brezilyalı golcu geitrecekler.brezilyalı forvetler trabzonda yapamaz ya ne kadar kaliteli olursa olsun adamlar strese baskıya gelemiyo ve trabzonda stres baskı var.merak ediyorum kimi alcaklar bide roberto carlosa fikir soruyolar tam adamına soruyolar ya

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Portekiz basinina gore Maku 2.8 euro ya bizdeymis.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

eğer iddialar doğruysa Makukula geçen seneki kadar gol atmasa bile TS'ye Umut'tan daha çok katkı sağlayabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Makukula gelirse , Trabzonspor yillardir suren forvet problemini cozmus olur

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cok istekli degilim Maku konusunda ama en azindan pivot ozeligine sahip yani yanindakilere gol attirabilme ozeligi var.

Umutun kesilmesini istemiyorum, cunki fizik gucu olarak yeterli bi orta sahamis yok yani ilerde pres yapip top alamayiz. Sol kanat olarak gorev yapabilir onceki sezonlarda Ankaraspor macinda sol kanat oynamisti bence gayete iyi oynamisti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Daha forvet almadan forvet gidiyor

Teofilo ayrilmak istiyormus. Kumasi iyi olabilir ama kendine guveni olmiyan futbolcu bize lazim degil. Kendine guvense ilk 11 icin elinden gelen herseyi yapardi ama kendisi pes etmis durumda.

Yakinda menajer araciligi ile kendimi onercem forvet olarak, bi 10 kilo fazlam var ama onu hemen veririz

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

...Ve Makukula Trabzonlu

Günlerdir Trabzonspor’un gündemindeydi... Süper Lig’in ‘kralı’ dün suskunluğunu FANATİK’e bozup, “Türkiye’yi seviyorum, Trabzonspor’u çok iyi tanıyorum. Türkiye’nin büyüklerinden biri. Ancak gerisini menacerim ve Trabzonspor’a sorun” demişti. Teknik direktör Şenol Güneş’in ve Başkan Sadri Şener’in de ‘okey verdiği’ Makukula’nın işi dün gece bitti. Dış transferden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, bugün Portekiz’e gidecek, kralı alıp Hollanda kampına götürecek.

Serhat Demirtaş

Kayseri'den gittiği zaman gerçekten üzülmüştüm.Makukula'yı tekrardan ligimizde seyredecek olmak sevindirici,Trabzonspor'un aradığı türden bir forvet.Faydalı olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Sonunda Trabzonun Fatih Tekkeden sorna bir forveti olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Makukula'nın Transeri için yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

Makukula'nın Trabzonspor'a transferi için Portekiz'de yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

Türkiye saati ile 17:30 da başlayan görüşmelerde bonservis fiyatı konusunda ve ödeme planında anlaşma sağlanamayınca Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu masadan kalktı.

Daha önce yapılan ve olumlu geçen görüşmenin ardından ufak pürüzlerin halledilmesi için saat 17:30 da başlayan görüşmelerde Trabzonspor tarafının istekleri Benfica'lı yöneticiler tarafından olumlu karşılanmayınca görüşmelerin tıkandığı haber61.net'e ulaşan bilgiler arasında...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alamazki alamazki Ts forvet alamazki

Transfer kapandi desinler dahada rahatlicam, bu cile cekilmiyor artik

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alsanızda bir işe yaramıyor zaten, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kaderi bu.

Mesaj Yetkileri