Sayfa 293 / 896 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Hoojdonk'ta sanıldığı anlamda çok agresif değildi. Yukarıda örneklerini verdiğim Kobe'de... (Yani çirkeflik anlamında agresif değillerdi.) Ama çıktıkları zaman tek bir amaçları vardı; KA-ZAN-MAK... Mesela MRSİÇ'te böyledir. Phondexter'da böyleydi. KAZANMAK için LİMİTİNİN SONUNA KADAR en ön safta olurlar... Bu sinerji takıma siner. Takımın yıldızı bu haldeyken diğer oyuncular boş duramaz. Agresiflikten kastettiğim sert, faullü oynamak filan sanılmasın... Nasıl bir kelime kullanacağımı bilmiyorum. Kullanmak zorundayım: Hagi gibi diyeceğim... Hoojdonk gibi diyeceğim... Hah, evet, Tuncay da güzel bir örnek... (Ama onunda olağanüstü yetenekleri yoktu. Yani zaten verimli olmak için öyle oynamaya mecburdu. Atletik meziyetleri ile öne çıkıyordu.)
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Temmuz.2010 at 11:10

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Abicim cok abartiyorsun bence meseleyi. Verdigin ornek basket oyunculari, ki baskette 1 oyuncu tek basina mac kazandirabilir, ama futbolda zor. Mesela Messi ve Xavi argesif degil de ne oluyor, herifler catir catir oynuyor? Veya Gerrard kazanmak icin yoğun çaba sarfediyorda ne oluyor? Liverpool'un durumu ortada. Ben senin ne demek istedigini anladim, sen sahada takimi atesleyecek, yenilgiye bas kaldiracak oyunculardan bahsediyorsun, ama Emre ve Lugano ile zaten var bunlar, hatta Alex ve G.Gonulu bile katabilirim.
    Last edited by eXcitinG : 03.Temmuz.2010 at 13:35

Eskişehir Onyewuyla Görüşüyorsa Fenere Messi Ronaldo İsimleri Lazım Aşağısı Kurtarmaz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu sessizlik hayra alamet değil. öyle sanıyorum ki güiza ve deivid bu yıl tribünde oturacaklar.

kendilerine kulüp bulmaları söylenen oyuncular aldıkları yıllık maaşın etkisiyle bilerek kulüp bulmuyorlar.
    (/s)

Anadollu Ajansına Düşen Haberde Daniel Güiza'nın Malaga'ya, Leo Franco'nun Hercüles'e, Guti'nin Olympiakos'a, Raul'un Shalke 04'e Gidecekleri Ortaya Atıldı. As ve Marca Gazeteleri Kaynak Olarak Gösterilmiş...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Anadollu Ajansına Düşen Haberde Daniel Güiza'nın Malaga'ya, Leo Franco'nun Hercüles'e, Guti'nin Olympiakos'a, Raul'un Shalke 04'e Gidecekleri Ortaya Atıldı. As ve Marca Gazeteleri Kaynak Olarak Gösterilmiş...
    Tüm temennimiz. Güiza gitsin Fenerium'dan 100 liralık harcama yapacağım.

Şu anda hiçbir kulüp 2'sine de Fenerbahçe'den aldığı parayı vermez.

Deivid'i Brezilya'dan bir takıma satın alma opsiyonu ile birlikte kiralayabiliriz aslında.

Güiza'dan zarar edeceğimiz kesin.O yüzden en iyi teklifi getirene hiç düşünmeden satmamız gerekiyor,yoksa sözleşmesinin son senesine kadar kalacaktır takımda.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

diğer branşlarda transfer görünce tepem atıyor. 12 temmuz'da kamp var ama hala bir transfer haberi yok. (forvet)
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    bu sessizlik hayra alamet değil. öyle sanıyorum ki güiza ve deivid bu yıl tribünde oturacaklar.

kendilerine kulüp bulmaları söylenen oyuncular aldıkları yıllık maaşın etkisiyle bilerek kulüp bulmuyorlar.
    Güiza'yi tribünde oturtup ona yillik garanti 3,3 milyon € vereceklerinimi saniyorsun Gerekirse 6,6 milyon avroluk tazminatini öderler serbest birakirlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Güiza'yi tribünde oturtup ona yillik garanti 3,3 milyon € vereceklerinimi saniyorsun Gerekirse 6,6 milyon avroluk tazminatini öderler serbest birakirlar.
    yeni bir forvet gelirse, kesinlikle yedek kalır. eskisi gibi şans bulamaz.

ama yeni bir forvet gelmezse, yine güiza'ya kaldık demektir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oh be! ne gusel herkesi yerlestirmisler. Sen sag onlar selamet

ben hazardın geldiği taktirde kanatlar sayesinde guizanın bir şeyler yapacağını umuyorum o kanatlar olsun ben bile gol kralı olurum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben Guiza'nin Aykut kocaman teknik direktor oldugu surece eskisi kadar dakika alicagini sanmiyorum ve eminimki iyi bir forvet alicakdir Fenerbahce

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

wolfsburg'tan grafite ile görüşüyormuşuz. ersin düzen twitter'da yazdı şimdi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KanaKe View Post

Ne alaka simdi? FB oyle 6.6 milyon euro tazminat odeyip gondermez, niye gondersin ki? Guiza performansi istedigi kadar kotu olsun, sonucta belirli bir kalitesi olan forvet oyuncusu, yabanci kontenjani da bos, kulubede oturur iste. 6.6 milyon euro'ya 1 oyuncu alinir....

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    wolfsburg'tan grafite ile görüşüyormuşuz. ersin düzen twitter'da yazdı şimdi.
    Grafite iddiaları çok güçlendi. Tam aradığımız forvet tipi Grafite.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

grafite gelirse eğer,

yıllar sonra bitiriciliği iyi olan ve çalım atmayı becerebilen bir forvete erişmiş olacağız. yıllardır bu eksikliği yaşıyoruz forvette.
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Hey gidi anelka hey ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Grafite adam geçebiliyor, şut çekebiliyor, arkaıs dönük top alıp servis yapabiliyor, yalancı koşular yapıp arkadan gelen arkadaşlarına boşluklar açabiliyor. E daha ne olsun. Grafite'den iyisi şamda kayısı

E sir ettin beni umutlarıma
    D ağıttın beni son dakikada
    E l insafa gel artık yeter
    N idendir bilinmez ama gönül cok ister

...H er sabah heyecanla açtım resmi siteyi
    A l dığımızı bilmek istedim cengaveri
    Z or transfersin zor bunuda bilirim aslında
    A ma sen sakın bizleri hafife alma
    R onaldinhoyu bile bu kadar istemedim
    D elirtmeden gel yoksa feci söverim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bayan Basketbol
    Bayan Voleybol
    Erkek Voleybol
    Erkek Basketbol
    Sıra geldi Futbol takımına. Her branşta dünyaca ünlü oyuncuları aldılar. Futbol takımı için vasat transfer yapmazlar.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İnşallah... Aynı kanaatteyim. Gerçi futbol takımı yıllardır çok kötü ve amatörce yönetiliyor ve kadro her geçen yıl zayıflıyordu. Ama artık işi bilen gerçek bir futbol adamı tam yetkiyle takımın başına geldi. Ona güveniyorum. Bu sene tohumları atacaktır. Ne kadar flash ismler olur bilmiyorum ama kendi tabiriyle "Fenerbahçeye değer katacak" oyuncular gelecektir. Gelmek zorunda zaten. Çünkü bu kadro bu haliyle bir yerde çakılır, arıza çıkartır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İsmail aynı şeyleri yazma girmiştim ha konuya, benden çok yaşayacaksın.

Hadi bayan voleybolda zaten yıldızlarımız vardı ve oraya daha da takviye yaptılar. Erkek voleybolunda 2 tane dünyada voleybolle ilgilenen herkesin tanıdığı, üst düzey oyuncu alındı.

Bayan basketbolda da yıldızlara alışığız, bu sezon da daha fazla yıldız, aynı anda takımda olacak.

Erkek basketbolda bile yıldız geldi. Tüm branşlarda işler tıkır tıkır ilerliyor, onların gelmesiyle zaten mutlu oluyorum, futbolda da doğru adımlar atıldı ama aynı yönetim tüm branşlarda dünyaca tanınan isimleri getirirken, futbolda neden sessizler anlamıyorum.

Tabi ki, diğer branşlarla kıyasladığımız, bir Messi, Bir Torres, İbrahimovic gibi adamları getirmk imkansız, biz de bu isimleri beklemiyoruz, futbolda gelecek yıldızların, diğer branşlarda gelenlerden (kendi branşlarında) daha az ünlü olacakları da kesin. Burada da problem yok. Aykut Kocaman'a hala güvenim tam ama bir şekilde adım atılmalı, bu kadronun bu haliyle bile şampiyonluğu yine son haftaya kadar kovalayacağına da inanıyorum ama geçen sene yaşanan sıkıntıları yaşamamak için takviye şart. İşi şansa bırakmaya gerek yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Grafite ile ilgili ilk hissetiklerimin değiştiğini söyleyebilirim.Wolfsburg'un şampiyon olduğu sezonda attığı goller ortada.Sanırım Kezman ve Güizadan sonra tereddüt yaşadığım için önyargılı yaklaştım olaya.Aykut Kocaman'a transfer konusunda çok güveniyorum.Çok yüksek bir bonservis vermeyelim yeter 31 yaşındaki bir futbolcu için.

Hazard için ise bir ümidim kalmadı malesef,bence yattı bu transfer. şimdiye kadar çoktan alırdık yoksa.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Evet Serkan... Haklısın. Futbolda zaten o düzey isimlerin gelmesi mümkün değil. (Sadece futbol değil, erkek basketbolunda da aynı şekilde... Mesela bir LeBron James, Dwyane Wade, Kobe Byrant gibi... Onları bırak Hidayet Türkoğlu ayarında orta düzey bir NBA oyuncusunu bile almak mümkün değil. Ama alınabilecek en iyi oyuncuları alıyoruz gerçekten. Özellikle bugün alınan Lavrinoviç bence Euroleague standartlarının Dirk Nowitzki'sidir. Elbette Nowitzki ile arasındaki fark belli; NBA ile Euroleague arasındaki fark kadar fark var aralarında... Yani erkek basketbolunda dahi limitimizin en üst seviyesinde oyuncular aldık.)

Şimdi sıra futbolda... Evet; bir Messi bekleyecek şizofren yok aramızda... Nasıl ki, Nowitzki'yi beklemiyorsak ve Lavrinoviç gelince Nowitzki gelmiş gibi seviniyorsak... Şimdi sıra futbolda: Fenerbahçe standartlarının (Türkcell Süper Lig standartlarının da diyebiliriz) Messi'lerini, Christiano Ronaldo'larını bulmakta...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Grafite Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olur. Ligimizdeki defans oyuncularını çok zorlayacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Şaka bir yana gelmemesi için bir sebep göremiyorum,gelirse çok güzel olur,faydalı olur ama olmazsa da ölecek halimiz yok...
    Hazard olmaz başka bir isim olur;hatta olmasa bile olur...
    1 tane kaliteli defansif ortasaha,kaliteli bir stoper,2 bek'e de yedek(altyapıdan da çıkarılabilir bunlar ben kabul ederim) transferi bence şu anda daha önemli...
    Ama olursa kaliteli bir kanat ve forvet oyuncusuna da hayır demem...
    Ancak önceliğimiz Appiah vari bi ortasaha ve Lugano'nun yanına en az onun kadar başarılı olacak bir stoper olmalı...
    Last edited by TR.CaPTaiN : 03.Temmuz.2010 at 20:26 Reason: gerginliği sürdürmeyelim

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sürpriz isimler de gelebilir tabi.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence forvet için harcama yapmak yerine Semih'e şans verilsin. Fenerbahçe'nin ön libero ve stoper eksiklikleri daha büyük.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Bence forvet için harcama yapmak yerine Semih'e şans verilsin. Fenerbahçe'nin ön libero ve stoper eksiklikleri daha büyük.
    Öncedende söylemiştim Fenerbahçe için eğer Semih ile yıldızları tekrarda barıştırılırsa ona güven verilirse, yılın transferi olur yerel açıdan.

Stoper'e defans alınması bu saatten sonra rekabeti düşüreceğini düşünüyorum çünkü bilica - lugano- bekir - ilhan için yeterli Türkiyede ki turnuvalarda rahatça problem çıkarmadan geçirilecek bir sezonluk iyi grubun olduğunu düşünüyorum..

Ön libero konusunda haklısın Emre'yi daha rahat oynattıracak bir DM - MC tarzı bir oyuncu takıma monte edilirse direk 11 için çok daha iyi olur.

Mesaj Yetkileri