Sayfa 25 / 34 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
721 ile 750 arası toplam 1012 sonuç

Konu: Ankaragücü Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geovanni çok sağlam futbolcu gelirse büyük katkı sağlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ankaragucu ugrasiyor , iyi isler yapmaya calisiyorlar , dogru hamleler bunlar , olucak biseyler olucakda Umit Ozat'la olurmu onu bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Geovanni çok iyi transfer olur , kaç yıldır EPLde oynuyor .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geovanni çok iyi bir oyuncu Barça'dayken bayılırdım kendisine çok katkı sağlayacak bence Ankaragücü'ne...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragucu har underskrevet, når en vigtig overførsel kup ved Justice John Erhenede på en fri transfer.

Den nigerianske har aftalt priser på 19 mayis Stadion og vil blive medlem af klubben den 1. juli.

Erhenede brugt tre år med Kolding, hvor han scorede 11 mål i 45 optrædener.

Ankaragucu has signed off a major transfer coup by Justice John Erhenede on a free transfer.

The Nigerian has agreed terms at the 19 mayis Stadium and will join the club on July 1.

Erhenede spent three years with Kolding, scoring 11 goals in 45 appearances.
    Justice John Erhenede haberleri çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Üstteki haberi bugün ben uydurdum Facebook'ta arkadaşım bu eleman Danimarka 2. liginde oynuyo Ankara siteleri sallama haber yapıyolar acaba araştırırlarmı diye. Adamlar direk olarak sitede yayınladılar Resmi bile değiştirmemişler

Bu mesajımın orjinal hali. Bağımsız bir sitede yazmıştım.

http://www.klasspor.com/tr/haber/137...e_iddiasi.html Buda haberi yapan site

ANKARAGÜCÜ'NDE JUSTİCE JOHN ERHENEDE İDDİASI

Ankaragücü'nün Danimarka 2.Lig takımlarından Kolding FC takımında forma giyen 24 yaşındaki Justice John Erhenede ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Ankaragücü'nün Danimarka 2.Lig takımlarından Kolding FC takımında forma giyen 24 yaşındaki Justice John Erhenede ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Nijeryalı futbolcunun sağ kanatta oynadığı ve 3 sezonda 62 maç oynadığı ifade edildi.

Danimarka gazeteleri Erhenede'nin Ankaragücü ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını iddia etti.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Allahım ne günlere kaldık. Müthiş bir basınımız var. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hahahahah olamaz böyle birşey gerçekten ya

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://www.sporyolu.com/news_detail.php?id=17884

Diğer sitede atladı hemen

Söyleyeyim bebeyede sevinsin Danimarka 2. liginde sürünüyo

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

koptum valla

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Ahahaha İsmail abi senden korkulur
    Last edited by eXcitinG : 28.Haziran.2010 at 12:56
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur Uçar 1.3 M TL karşılığında Ankaragücü'nde. Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oldu olacak bizide Fener'e felan transfer et

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ankaragücü bir transfer bombasını daha patlatmak üzere. Futbol kariyerini İngiltere Premier Lig'e geçen sezon veda eden Hull City'de devam ettiren, bir dönem Barcelona'da da forma giymiş, Brezilyalı yıldız Geovanni Deiberson Maurício'nun menajeri görüşme yapmak için Ankara'da.

Manager, Ankaragücü'nden zaman istemiş düşünmek için. JR Gökçek'te görüşmelerde bulunmak üzere yurtdışındaymış..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2 gün önce haber sitesinde yayınlattığım haber gereğinden fazla bomba etkisi yaratmış : )

Ankaragücü tribünlerini bilenler, onları bilir. İhtiyarlar tribünü vardır. Bu tribündeki abilerin Cengiz Topel Yıldırım'la arası çok iyi. Dün Cengiz başkana göstermişler benim yaptığım haberi baya güldük dedi.. Eski yönetimden Abdullah Karaata'da bu haberleri görmüş dün akşam oda özel tebriklerini iletmiş : ) Hayretler içinde kalmış 2 başkanda. Vallahi helal olsun demişler. : )

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Avni Kavlak, Ahmet Gökçek'in transfer çalışmaları nedeniyle yoğun bir çalışma içinde olduğunu ve bu yüzden törene katılamadığın belirtti.

AVNİ KAVLAK: Ankaragücü yeni sezona çok daha güçlü bir şekilde girecek. Aramıza katıldıkları için teşekkür ediyoruz. Onları yakından tanıyorsunuz. Anlatmaya gerek yok.

NADİR KOÇ:
    Ankaragücü, Türkiye'nin gücü olacak. Büyük hedeflerimiz var. Bu sezon gerekeni yapacağız.

HÜRRİYET: Bu sene 100. yıl. Beklentilerimiz büyük. Ankaragücü'nden aldığım paranın çok üzerinde teklifler almama rağmen buradan ayrılmak istemedim. Şampiyon olamayan tek başkent Ankara. Bu özleme son vermek istiyoruz. Kaptan olarak buna inanıyorum.

UĞUR: Ankaragücü camiasına geldiğim için çok mutluyum. Emeği geçen başkanımıza ve hocamıza teşekkür ediyorum. 100. yıl hem kendim hem de takımın başarısı için çalışaçağım. Ligi üst sıralarda bitirmek istiyorum. En azından bir kupa kazanmak istiyoruz

GÜVEN: Köklü ve güçlü bir kulübe geldim. Ankaragücü forması giyecek olmaktan onur duyuyorum. 100. yılda bana bu formayı uygun gördükleri için çok mutluyum

ENDER YURTGÜVEN:
    Vittek, öncelikle Lille takımına 'Ben Ankaragücü'nde oynamak istiyorum' dedi. Böylelikle rahatça bonservisini aldık. Kulübüne böyle konuşan birisinin İtalyan basınındaki açıklamalarını yadırgamıştım. Kendisiyle dün konuştum. Bana böyle açıklamalarda bulunmadığını söyledi. Ankaragücü, Vittek konusunda çok önemli bir iş yapmıştır. Vittek, şu anda Dünya Kupası'nın en çok konuşulan isimlerinden birisidir. Vittek ve Sapara, 21 Temmuz'daki Hollanda kampına katılacaklar. Vittek, bu kampa katılana kadar spekülasyonlar çıkacaktır. Buna da hazırlıklıyız.

Geovanni, konusunda katıldığım radyo programında kesin cümleler kullanmadım. Bu futbolcunun menajeriyle Ankara'da konuştuk. İki taraf arasında para konusunda bazı farklar var. 1-2 gün içinde bu transfer olumlu ya da olumsuz bir şekilde sonuçlanacaktır. Geovanni için limitlerimizin üzerine çıkmak istemiyoruz.

Rothen konusunda ise kendisine yönetim kurulunun belirlediği teklifi yaptık. Kendisiyle sürekli temas halinde değiliz. Onun bize dönüş yapmasını bekliyoruz..

KONUŞMALARIN ARDINDAN HÜRRİYET 5, UĞUR 4, GÜVEN İSE 3 YILLIK SÖZLEŞMEYE İMZA ATTI.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Ankaragücü'nün bu sene bu transferlerle ilk 5 oynamasını beklemiyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serkan Kırıntılı kadro dışı bırakıldı aklını başına toplaması için. Stefan Senecky takıma geri çağrıldı. Serkan affedilirse bile ciddi rakip geldi artık Serkan'a.

Aydın Karabulut ve Uğur Demirkol süresiz olarak kadro dışı ve satılık listesindeler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Serkan'in Fener'e gelmesini isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

1 Nisan falanda değil ama ! Çıkıp şaka desen JR Gökçek Başkan !

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

1 Nisan falanda değil ama ! Çıkıp şaka desen JR Gökçek Başkan !

Geovanni mi o ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tita değiLmi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tita o yaa. Adamlar şaka gibi. Rothen'i almadılar Tita'yı alıp geldiler.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Nasil ya ben Rothen'in bonservisi alindi diye okumustum bi yerde 2-3 hafta once

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçen sene oynayacağı ücretin dahada altına anlaşılmasına rağmen adamla bir türlü sözleşme imzalamadılar. Önce Stefan geldi şimdide Tita. Devre arası sıkışırlarsa bunları yollarlar yerlerine alırlar elden çıkma 1-2 yabancı. Bebbe'yi bekliyorum ben bakalım onu alacaklarmı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Tita Gökcek'lerin uzaktan akrabasi sanirim nereye giderseler yanlarinda götürüyorlar.

Tita iyi oyuncu, teknik, zeki. İş yapar Ankaragücü'nde yalnız Sapara varken gerek var mıydı? bence yoktu...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Delgado ve Holosko 1 yıl kiralık olarak Ankaragücü'nde..

+2 yerli oyuncu daha alınacak 1 tanesi büyük ihtimalle Ümit Karan..

Altidore ve Manageriyle görüşülmüş fiyatta anlaşmışlar ama gelmekten son anda vazgeçmiş..

Olağanüstü 2 transfer.Satın alma opsiyonları verilmiş mi peki?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şu an için net birşey yok. Ama yönetimden alınan duyumlar bu şekilde. Bu bilgi aldığım çocuk devre arasında Sapara - Vittek'te söylemişti. Ankaragücü'nde çok yönetici olduğu için haberler dağılıyo..

Sayfa 25 / 34 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Mesaj Yetkileri