Quote Originally Posted by sentugo View Post
ama fm nin asıl amacı oyunu güzelleştirici detaylar değil ki ? en açıkçası böyle olmasını istemem.. O zaman sen Fifa Maneger diye bir oyun oynayabilirsin, senin dediklerin orda aynen öyle..
hocam tabi ki benim de asıl amacım gerçekçi bi oyun oynamak.. bu yüzden fm oynuyorum zaten.
ben oyun gerçekçi olmasa da olur yeterki detaylar iyi olsun demedim ki.. öncelikle gerçekçi olsun..ama detaylar da atlanmasın.bu sadece özel hayatla sınırlı değil.. grafikler önemli mesela. fifa manager 3d grafik olayında fm yi kaça katlar hesap edemiyorum. ya da bunu daha önce de belirttim mesela size 2 takımdan teklif geliyor.. örneğin chievo ve inter.. chievo yıllık 10m euro veriyor inter 3 veriyor.. normalde eğer küçük takımları alıp bi yere getirme gibi bi düşüncesi yoksa herkes inter'i tercih eder fm'de..çünkü oyunda 10m euro ile 3m euro farksız..açıkçası yaptığımız şey karşılığında para alıyorsak bu paranın bi önemi de olmalıdır bence.. bu sadece bir örnek..onlarca bulabilirim..ben böyle detayları önemserim.. gerektiğinde gerçek hayatta olduğu gibi iyi bi takımı sırf para için geri çevirebilmek isterim.. vs vs.. eminim bunları önemseyenler de çok sayıdadır.. futbol asla sadece futbol değildir