1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Diğer futbolcuların, teknik direktörlerin favori personelleri var ama biz seçemiyoruz. Seçilebiliyorsa da ben seçemiyorum. Çok istekliyim bu konuda

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Diğer futbolcuların, teknik direktörlerin favori personelleri var ama biz seçemiyoruz. Seçilebiliyorsa da ben seçemiyorum. Çok istekliyim bu konuda
    Bunu bence insanlar abartır diye koymuyor olabilirler. Adam ekler fovoriye Messi, Ronaldo yok o yok bu . Çok övdüğümüz ve sürekli oynattığımız oyuncular zamanla eklenebilir kendiliklerinden belki.

3. Default

Tamamen yeni bir şey istiyorum çok abartı olacak ama ben başkan olmak istiyorum daha doğrusu sadece teknik direktör belirleyeceğim onun istekleri doğrultusunda uygun adamları transfer edeceğim gerektiğinde oyuncu satışlarına karışacağım vs vs çok mu abart mı oldu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by narakan1969 View Post
    Çok övdüğümüz ve sürekli oynattığımız oyuncular zamanla eklenebilir kendiliklerinden belki.
    Aslında bu sistem var. Bir ara FMrte'yi kurcalarken farkettim. Çok oynattığım ve gelişimine önem verdiğim oyuncular favorim gözüküyor. Ama oyunda gözükmüyor. Oyunda da gözükmeli bence.

Mesaj Yetkileri