Sayfa 295 / 896 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
8,821 ile 8,850 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadroda 8 yabancı var, Deivid'i mutlaka satmalılar, transfer yapılırsa Bilica ve Güiza yedekte bekleyecek ilk isimler olur, 1 transfer daha yapılırsa Bilica trübüne gider.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Star Spor : Grafite ile anlaşılmış her an açıklanabilir

Radyospor : Hazard ile %90 anlaşılmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cidden çok merak ediyorum yine patlıycak mıyız transfer döneminde? son sezonlardaki başarısızlıga devam mı edilecek
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Nasıl yani :]
    O isim kesinlikle Krasic'tir İsmail. Juve ile CSKA'nın anlaşamamasından dolayı muhtemelen yönetim hala bu transferi zorluyor. Benim tahminim Krasic Juve'ye değil de City'e gidecek.

Radyospor bazı konularda gerekli kişilerle bağlantı kurup transferde önemli bir kaynak olabiliyordu ancak geçenlerde yaptıkları Hazard için Fenerbahçe 7 veriyor Lille 10 istiyor haberinden sonra radyospor'a da inanmamak gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Grafite değil de Hazard gelirse asıl bomba o zaman patlamış olur.. Hazard'ın inanılmaz bir potansiyeli var Fenerbahçe'nin değil yeni Alex'i dünyanın yeni Zidane'ı bile olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hazard inş. gelir FB'ye onu Türkiye'de görmeyi çok istiyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Lig Tv.nin yayınında -biraz önce- İtalyan basını kaynak gösterilerek şu haber verildi: ÜÇ BÜYÜKLER PODOLSKİ'nin PEŞİNDE...

Daha sonra Podolski'yi tanıtan kısa bir dosya yayınladılar.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Podolski'nin Türkiye'ye gelmesini çok isterim ama sanmıyorum çünkü DK'sındaki performansından sonra büyük klüplerin listesine girmiştir bile..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra Podolski'yi ne bir büyük Avrupa klübü alır, ne de Podolski gider, o kadar söyliyim.

Adamda o kapasite yok, gördük Bayern'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Stoch yerine sağ kanata bir yabancı alınsa daha iyi olurdu bence.

Özer artık orada banko olmalı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Stoch yerine sağ kanata bir yabancı alınsa daha iyi olurdu bence.

Özer artık orada banko olmalı.
    Kocaman'ın banko oynatacağı ilk isim Özer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özer'in gerçek yeri sağ kanat, o yüzden sorun olmaz. Özer orada başka oyuncu olmadığı için oynadı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bu saatten sonra Podolski'yi ne bir büyük Avrupa klübü alır, ne de Podolski gider, o kadar söyliyim.

Adamda o kapasite yok, gördük Bayern'de.
    Oynadığı takım Bayern ve Klose, Mario Gomez gibi isimlerle mücadele etti ilk 11 için ve yıprandı. Benim Dünya'da beğendiğim 3 - 5 oyuncudan biridir Podolski ve Türkiye liginde oynar. Zaten ilk onbir oynayacağı kesin. Bu takımda Güiza bile 93 maçta 34 gol atıyorsa bende Podolski'yi hafife almayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alman milli takımında oynadıkları oyunla oyuncuları beğenmeyin. Kişisel olarak baktığınızda Khedira sezon içinde hiç bu kadar iyi değildi. Friedrich küme düşen Hertha'nın oyuncusu. Schweinsteiger takımını maestro gibi yönetirken Bayern'de sürekli 2. planda kalıyo. Podolski Köln'de dökülürken Milli takım olunca coşmaya başlıyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Alman milli takımında oynadıkları oyunla oyuncuları beğenmeyin. Kişisel olarak baktığınızda Khedira sezon içinde hiç bu kadar iyi değildi. Friedrich küme düşen Hertha'nın oyuncusu. Schweinsteiger takımını maestro gibi yönetirken Bayern'de sürekli 2. planda kalıyo. Podolski Köln'de dökülürken Milli takım olunca coşmaya başlıyo.
    Hayır sen Almanya ile beğenme meselesi değil benimki. Ben her zaman Podolski'yi beğenirim. Hani herkesin bir özel oyuncusu vardır kötü oynasada beğenir iyi oynasa da beğenirsiniz ya Podolski öyle birşey benim için.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Khedira Stuttgart şampiyon oLduğunda Gomez den sonra takımın en büyük yıLdızıydı, en büyük katkıyı vermişti. Shweinsteiger de Bayern 2.pLanda kaLmadı hatta Robben iLe beraber eLde ediLen başarıLarın baş mimarı sayıLdı. Van GaaL yaptığı bir açıkLamada Bastian ı orta sahaya aLdıktan sonra takıma yaptığı katkı iLe bizim iyi maçLar çıkarmamızı sağLadı diye söyLemişti.

PodoLski ise biLdiğin miLLi takım goLcüsü. KuLüp takımLarında da asLında başarıLı maçLar oynadı ama Bayern de Santa Cruz un yaşadıkLarını yaşadı. ALternatifLerinde hep süper goLcüLer oLduğundan sürekLi istikrarLı oynayamadı. İstikrarLı oynadığı takımLarda köLn zaten, orada da göstereceğini gösterdi.

Freidrich ise kendini pazarLamak için yoL arıyordu, onu da başardı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yabancı transferinin 12 Temmuz'da açıklanacağı dedikodusu var. Fenerıum'a böyle bir yazı gönderilmiş sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Oynadığı takım Bayern ve Klose, Mario Gomez gibi isimlerle mücadele etti ilk 11 için ve yıprandı. Benim Dünya'da beğendiğim 3 - 5 oyuncudan biridir Podolski ve Türkiye liginde oynar. Zaten ilk onbir oynayacağı kesin. Bu takımda Güiza bile 93 maçta 34 gol atıyorsa bende Podolski'yi hafife almayın.
    Ben Podolski'yi küçümsemedim, yalnış anladın. Türkiye'ye gelir evet, rahat gelir hatta. Ama Avrupa'da hiç bir büyük klüp onu transfer etmez, onu izah etmek istedim.

Del Piero_10 Misafir

Podolski bu sezon Almanya'da yılın fiyaskosu seçildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Podolski bu sezon Almanya'da yılın fiyaskosu seçildi.
    Son nokta budur işte

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Podolski de Di Natale gibi milli takım topçusu harbiden

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Podolski Türkiye'ye gelsin o egoistlikle 3 maç sonra küfür yemeye başlar. Arkadaşlarına pas atmıyor acaba sorun mu var takım içinde diye söylentiler ayyuka çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu saatten sonra grafite'den başka forvet konuşmayın. hatta yapacağınız kadrolara koyabilirsiniz.

--------emre----topuz(crs)

sağ açk-----alex------stoch

-----------grafite--------
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Grafite'ye 8 milyon euro kesinlikle verilmez. Birkere o fiyat yalan, yönetim daha Dzudzsak gibi adama cikarip 10 milyon € veremiyor Hazard'a 10-15 veremiyor 31 yasindaki Grafite'nin bonservisine 8 milyon euro vereceginimi saniyorsunuz siz Grafite yalan olabilir belkide basini oyalama taktigiyle baska bir oyuncuya yönelmislerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2003 - Goias - 20 maç 12 gol
    2003-06 - Sao Paulo - 44 maç 17 gol
    2006-07 - Le Mans - 51 maç 17 gol
    2007-10 - Wolfsburg - 72 maç 50 gol

adam son 2-3 yılda yapmış yapacağını.

bence bize 2 yıl yarar sağlar. 2 yıl içerisinde güiza zaten gider. güiza gittiğinde de iyi bir forvet gelip, grafite yedeğe çekilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne Uche, ne Hazard, ne de Grafite yalanlandı.

Evet dikkatimi çekti bu benim.Gerçi Hazard ile çıkan birkaç haber vardı ama onların da doğruluğunu teyit etmiyoruz demişlerdi.3'ünün birden gelme olasılığı varmıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Evet dikkatimi çekti bu benim.Gerçi Hazard ile çıkan birkaç haber vardı ama onların da doğruluğunu teyit etmiyoruz demişlerdi.3'ünün birden gelme olasılığı varmıdır?
    Kalbim buna dayanmaz (: Grafite yeni forvetimiz olucak diyebiliriz artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hazard ve Grafite olabilirmi diyorum ama yok artık !

Grafite'ye çok yüksek bir bonservis ödemeyiz umarım eğer alacaksak.

Mesaj Yetkileri