Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Maradona'nın Müller'i top toplayıcı sandığı günler

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Thomas MüLLer kendi adından geLen Gerd MüLLer tarzı bir adam oLur. OLurda o da kariyeri boyunca Bayern gibi takımda oynarsa oLur. Thomas MüLLer in çok üstün yetenekLeri yok. İyi top süremiyor, çaLım atamıyor, orta açamıyor ama adamda dediğim gibi Gerd MüLLer in nerede duracağını iyi biLen seziLeri var. Yoksa başka da birşeyi yok. Yani Off the baLL ı 20 adamın direk. O yüzden çok üstün bir futboLcu asLa oLamaz, oLamayacakta bunu da göreceğiz.

Maradona hakLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

karalama,aşağılama olsun torba dolsun

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

3 yıl içinde müller bayern'den daha büyük bir takıma gidecek.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Thomas MüLLer kendi adından geLen Gerd MüLLer tarzı bir adam oLur. OLurda o da kariyeri boyunca Bayern gibi takımda oynarsa oLur. Thomas MüLLer in çok üstün yetenekLeri yok. İyi top süremiyor, çaLım atamıyor, orta açamıyor ama adamda dediğim gibi Gerd MüLLer in nerede duracağını iyi biLen seziLeri var. Yoksa başka da birşeyi yok. Yani Off the baLL ı 20 adamın direk. O yüzden çok üstün bir futboLcu asLa oLamaz, oLamayacakta bunu da göreceğiz.

Maradona hakLı.
    Bence 2 sene sonra herkese adindan söz ettirecek bu eleman. Dediklerine katiliyorum hatta ilk baslarda Bayern'de oynarken bende diyordum bu adamin nesi varda Van Gaal oynatiyor adamda teknik 0 dribbling 0 birtek nerede duracagini cok iyi biliyor ve cok hareketli savunmayi yoruyor oda zaten gol atmasina yetiyor onun yüzünden Bayern'de Klose,Gomez ve Toni gibi adamlar yedek kaldilar.. Cok saglam bir forvet. Ilerde Italya ligine gidebilir bence orda en az 40 gol atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Aragones geldi aklıma Bülent Uygun'u tanımamıştı

Ey gidi Maradona milletin agzına salça oldun en çok ona yanıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla başlıgı nasıl anladım bi görseniz , ''Maradona'nın Müller'i Top Sandıgı Günler''

Ona göre yorum yapacaktım devamını okuyunca yapmadım
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Müller kim

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri