Sayfa 219 / 1204 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
6,541 ile 6,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vay be.. Kewell'dan sonra en sevdiğimiz 2. adamda gitti. İçim bi kötü oldu. Duygusal anlamla yönetime kırgınım ama maddi manada hem umutluyum hem mutluyum. Keita gibi bi adamı gönderdiklerine göre bomba transferler yapacağız. Yoksa gönderilmezdi.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Yapılan iş akıl kârı değil.
    Bunu birkaçgün içinde net bir şekilde göreceğiz Tamam Adnan polatı eleştiriyoruz ama bu kadarda saçma sapan bir iş yapmış olamaz. Keita gönderildiğine göre birşeylere hazırlık yapıyorlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Keita'nın yerine kimse gelmez.

Franck Rijkaard Elano'nun Brezilya'daki SAĞ KANAT performansından etkilenmiş olucakki Elano'yu Keita'nın yerinde kullanıp yedeği olarakta her ne kadar sevmesemde Serdar Özkan olucaktır. Keita'yada teklif gelmişken satalım mantığındalar.

Doğal oalrak ne olucak?

Geçen sezon Elano - M.Topal ön liberoydu ve Mehmetin transfer olması , Elano'nun gerçek mevkisine dönücek olmasıyla ÖN LİBERO transferi yapılacak.

2 tane direk oynıyabilecek yabancı futbolcu alınır (ÖN LİBEROYA) , Mustafa ve Ayhan yedekte bekler

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Ya Rijkaard Elano'yu sağ tarafta oynatıp Elano'nun yerine Kallstrom falan gelecek ya da en az Keita ayarında biri gelecek.Bunun başka yolu yok.Takımın en değerli oyuncularını satıyoruz.Artık göbeğe çok çok iyi birini almalılar.
    Tam bunu yazacaktım sen yazmışsınDünya Kupasında sağ açık oynadı Elano onun oynadığı yere biri gelebilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    7 milyon € 'ya alınmıştı zaten bonservisi. Keita transfer oldu Galatasaray hala daha borç ödemeye devam edecek. 1 milyon € kar için sattılar. Ben diyorum Adnan Polat ve ekibi sadece günlük düşünüyüor. Bütün kanallar diyoki Mehmet Topal ve Keita'dan gelen 13 milyon €'yu kullanacaklar. Eee Keita'nın ödenmesi gereken parası ne olacak ?
    Keita'yı 3 taksit halinde 7,5 milyona aldılar. 1 taksit ödendi. 2 taksitin birini bu parayla öderler. Seneyede stad gelirlerinden falan ödeme yaparlar kanımca

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Facebook'ta Umut Öfkeli (Galatasaray Grubunun Sahibi) Yazmış :

Floryaya geldin mikrofonların basına gectin ilk sozun Selamun Aleykum oldu.. Bizde hep beraber sana Aleykum Selam dedik.. Simdi de buraya kadarmıs gidiyorum diyorsun , bizde yine hep beraber caresiz sana gule gule diyoruz .. Allah'a emanet ol Keita kardaş yolun acık olsun... bu buyuk taraftar seni asla unutmayacak...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yanlız Keita'nın gitmesine çok kızdım bu takımda en çok sevdiğim oyuncuydu satıldı yerine adam akıllı transferler yapsalarda bari bunu telafi etseler.Ayrıca H.Üstünel olsa şimdi bin kat daha iyi olurdu Adnan Sezgin olduktan sonra bize gelecek en iyi futbolcu H.Üstünel'in aklının ucundan geçmemiş adı sanı duyulmamış oyuncular olur

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Böyle alel acele satılmasının sebebi bir oyuncu ile anlaşılmasından sanırım.Kaliteli bir yabancı gelecektir G.Saray'a...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tam bunu yazacaktım sen yazmışsınDünya Kupasında sağ açık oynadı Elano onun oynadığı yere biri gelebilir
    Elano da gidecek teklif gelirse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita'nın transferini geçen yıl 7,5 milyon euroya 3 taksitte 2 yıl vadeli olarak gerçekleştiren sarı kırmızılı yönetim bu kez peşin 8.150 milyon euroya satarak öncelikle ekonomik anlamda kar etmiş oldu. Keita'nın transferini gerçekleştiren Haldun Üstünel futbol şubesindeki görevinden istifa etti. Üstünel'in yetkilerini devralan sportif direktör Adnan Sezgin ise Üstünel'in aldığını kolayca sattı.
    ne kadar doğru bilemem ama Kadir Çetinçalı'nın Milliyet.com.tr'deki haberinden aldım

"5 YILDIZLA ANLAŞTIK 2'Si GELECEK"
    Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın aksine transferde suskun kalan Galatasaray'da Başkan Adnan Polat taraftara müjdeli haberi gönderdi... Galatasaray'ın '1' numaralı ismi, eksik bölgeler için 5 oyuncuyla el sıkıştıklarını, kulüpleriyle masaya oturacaklarını ve 2 yıldızı takıma katacaklarını söyledi. Bu isimleri açıklamaktan kaçınan Polat, Dünya Kupası'na atıfta bulunarak, 'Şili ve Gana'da çok iyi oyuncular var' demekle yetindi. Başkanın özellikle Şili takımı üzerinde durması, transferlerin bu ülkeden olacağı izlenimini biz de uyandırdı. Polat Gana Milli Takımı'nda oynayan Annan için yorumda da bulunarak, 'Çok genç bir oyuncu. Top ayağındayken çok iyi işler yapıyor. Kendisini izledim. Ancak topsuz oyunda mücadele eksiği var' diye konuştu.
    Bu da Adnan Polat'tan
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Keita iyi paraya satılmış bence iyi oldu gittiği...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Spy.94 Şili ve Ghana üzerinde durulduğunu söyleyince Alexis Sanchez aklıma geldi bi anda.Keita'nın satışından gelen paranın üstüne bi kaç milyon daha ekleyerek Alınabilir.Alınırsada süper olur.

Göbek olarakda Annan çok mücadeleci bi oyuncu.Essien'i anımsatıyor ama boy dezavantajı var.Bence Kallstrom daha mantıklı olur.

Keita'nın gitmesine bende üzülmedim değil.Ama verilen ücret reddedilecek bi ücret değil.Galatasaray Türkiye'den güzel ücretlerle oyuncu gönderebileceğini bize hatırlattı.

Artık AMR ve MC DMC bölgesine en az 2 oyuncu alınması kesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kallstrom ve Annan gelirse orta saha icin yeterli olucakdir , elano buyuk ihtimalle dunya kupasinda oynadigi mevkii ye kaydirilicak , belki bir umudum var forvet arkasina da kaliteli bir oyuncu alinirda Arda gercek ve verimli oldugu sol aciga gecer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Spy.94 Şili ve Ghana üzerinde durulduğunu söyleyince Alexis Sanchez aklıma geldi bi anda.Keita'nın satışından gelen paranın üstüne bi kaç milyon daha ekleyerek Alınabilir.Alınırsada süper olur.

Göbek olarakda Annan çok mücadeleci bi oyuncu.Essien'i anımsatıyor ama boy dezavantajı var.Bence Kallstrom daha mantıklı olur.

Keita'nın gitmesine bende üzülmedim değil.Ama verilen ücret reddedilecek bi ücret değil.Galatasaray Türkiye'den güzel ücretlerle oyuncu gönderebileceğini bize hatırlattı.

Artık AMR ve MC DMC bölgesine en az 2 oyuncu alınması kesin.
    Sanchez'in maliyeti çok fazla yav sanmıyorum öyle bir şey olacağını ama olursa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Arturo Vidal - Andre Ayew. Göreceksiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gyan gelmesinde

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Arturo Vidal - Andre Ayew. Göreceksiniz.
    Vidal'i ne leverkusen birakir , nede bizim paramiz yeter o adami almaya

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bence olmayacak bişey yok.Yeterki Sanchez gelmek istesin.12-15M Euro verilsin Udinese gönderir.Üstelik çok genç oyuncu.Dünya Kupasında da Şili ile çok iyi maçlar çıkardı.

Eğer alırsak biraz daha parlatır 20M'a en kötü ihtimalle aldığımız fiyata satarız.Alan olmazsa da sorun değil.10 Sene Galatasaray'ı sırtlar götürür.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Jean Beausejour.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray'ın kanat oyuncusu alacağını düşünmüyorum.Adamlar göbeğe adam alabilmek için zaten ellerinde bulunan çok iyi kanat oyuncusunu satmışlar.

Carlos Carmona(Şili)
    Muntari(Gana)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bence olmayacak bişey yok.Yeterki Sanchez gelmek istesin.12-15M Euro verilsin Udinese gönderir.

Üstelik çok genç oyuncu.Dünya Kupasında da Şili ile çok iyi maçlar çıkardı.
    Bak bırakmayacak olmasının nedenini sen yazmışsın. Niye elindeki adamı yollasınki. Pepe'yide satmışken.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sanchez ile fenerbahçe de ilgilendi. fakat fiyatı çok uçuk. udinese 20'den aşağı bırakmaz. ki biz oyuncuyla anlaşma sağlayıp, kulübüyle mutabakata varamamıştık. gerisini siz düşünün artık.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Bak bırakmayacak olmasının nedenini sen yazmışsın. Niye elindeki adamı yollasınki. Pepe'yide satmışken.
    Benim görüşüm bu şekilde.Her oyuncunun bi fiyatı vardır.Udinese Sanchez'e de 20-30 Milyon isteyerek sadece kendilerini kandırır.Üstelik tek AMR Sanchez değil.Krasic de gelebilir.Benden söylemesi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskisehir

Galatasaray alsa alsa bomba transfer halil altıntopu getirir(yanlış anlaşılmasın bende galatasaraylıyım)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Halil Frankfurt'la 2 yıllık anlaştı.

Galatasaray Keita'yı taksitli almış. Muhtemelen şimdi peşin paraya satarak sıcak para sağladı. Bunun yanında Keita'nın 1 sene boyunca oynamış olması da yanına kar kalmış oldu. Maliyetsiz Kewell ile anlaşılıp önemli bir ortasaha alınırsa Galatasaray yönetimi başarılı bir hamle yapmış olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Halil'i kimse getiremez çünkü frankfurt'la 2 senelik sözleşme imzaladı
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Keita gittiğinden kesin güzel bi adamla anlaştık gibi gözüküyor

Galatasaray Alexis Sanchez'in maliyetini karşılayamaz o yüzden gelmez Sanchez,zaten Galatasaray şu anda önceliği ortasaha transferi diye düşünüyorum.Kallström ve bir tane de defansif bir ortasaha Galatasaray'ın bütün sıkıntısını çözecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sanchez'i alamayız zaten heleki bu performansından sonra..Keita'yı iyi bir fiyata sattık bu aldığımız para ile birlikte Kallström'ü getirebiliriz artık diye düşünüyorum..

Yalnız sırayla Kewell,Dos Santos ve Keita gitti.Galatasaray'ın en güçlü bölgesinde oynayacak Arda ve Serdar Özkan var galiba şu anda.Bu bölgeye de transfer gerekiyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Keita gittiyse bizi ancak Alexis Sanchez keser. Mücadeleci oyuncu gitti, yerine koşmayan, mücadele etmeyen biri alınırsa aynı tas aynı hamam olacak takım.

Mesaj Yetkileri