Sayfa 299 / 896 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
8,941 ile 8,970 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren tek isim Thery Henry'dir. İzlemekten keyif aldığım birçok futbolcu oldu ama fan'lık başka şey... Hani o gün kötü bile oynasa "adamım" dersin ve iyi yanını görmeye çalışırsın ya... Öyle birşey... Sadece Henry için Arsenal maçlarını izlerdim; o sakatsa ve oynamıyorsa izlemezdim.

Mantığımla yazmıyorum bunu, duygusal olarak söylüyorum: THERY HENRY gelirse EN FAZLA BEN SEVİNİRİM.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren ve bana bir dönem Arsenal maçlarını izlettiren bu Thery Henry fan'lığıdır.

Mantığımla yazmıyorum bunu, duygusal olarak söylüyorum: THERY HENRY gelirse EN FAZLA BEN SEVİNİRİM.
    Henry Arsenal'deyken oynadığım tüm PES serilerinde ya Arsenal'i ya da Milan'ı kullanmışımdır oynarken.Bende de Rivaldo,Schevchenko ve Henry hayranlığı artık takıntı haline gelmişti o zamanlarda.Henry'i çubukluyla görmek beni de çok mutlu edecektir

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren tek isim Thery Henry'dir. İzlemekten keyif aldığım birçok futbolcu oldu ama fan'lık başka şey... Hani o gün kötü bile oynasa "adamım" dersin ve iyi yanını görmeye çalışırsın ya... Öyle birşey... Sadece Henry için Arsenal maçlarını izlerdim; o sakatsa ve oynamıyorsa izlemezdim.

Ben adamı sevmezdim ama futbolunu çok beğenirim. Ama Barça'ya gittikten sonra benim için bitti.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Henry Arsenal'deyken oynadığım tüm PES serilerinde ya Arsenal'i ya da Milan'ı kullanmışımdır oynarken.Bende de Rivaldo,Schevchenko ve Henry hayranlığı artık takıntı haline gelmişti o zamanlarda.Henry'i çubukluyla görmek beni de çok mutlu edecektir

Brezilya futboluna çocukluğumdan gelen Arjantin taraftarlığı nedeniyle allerjim olduğu için Rivaldo'yu sevmezdim. Hele sıfır çektiğimiz sezon son saniyede Rüştü'yü frikikten avlamıştı; iyice uyuz olmuştum. En azından bir puanla çıkacaktık... Ama 2003-2006 arası öyle bir Ronaldhinio vardı ki, neredeyse hayran olacağım ilk Brezilyalı futbolcu olacaktı. Bereket versin erken düşüşe geçti.

Schevichenko mu? Aynı şekilde; çok sevdiğim bir golcüydü. Kadıköy'de bize dört attığı güne kadar... Şaka bir yana, o dönem (2000'lerin ilk yarısı) muhtemelen en beğendiğim ikinci futbolcudur. Nedendir bilmem; üçüncü sırada Totti gelirdi... Henry, Schevichenko ve Totti... Ama fan'lık başka bir şey: Thery Henry...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yıldırım İtalya'ya gitti!
    Hedefinde iki yıldız var!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, transfere nokta koymak üzere İtalya'nın Roma kentine gittiği öğrenildi.Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım bugün Roma'ya gitti. Yıldırım'ın listesindeki isimlerin, AS Roma'nın yıldız oyuncusu Julio Baptista ile AC Milan'ın golcüsü Klaas-Jan Huntelaar olduğu öğrenildi. Bu futbolcuların transfer görüşmelerinin daha önceden başladığı belirtilirken, başkan Aziz Yıldırım'ın transfer çalışmalarını sonlandırmak üzere yöneticilerden Cihan Kamer ile Roma'da buluşacağı öğrenildi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Keita 8.000.000 euro gibi çok makul bir rakama gitmiş. Hani diyorum ki... Oldu olacak 10 vereydik, biz alaydık... Krasiç'le filan uğraşana kadar... (Bazı arkadaşların köpürdüğünü duyar gibiyim ama neden olmasın?) Hani madem çizgi oyuncusu arıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Keita 8.000.000 euro gibi çok makul bir rakama gitmiş. Hani diyorum ki... Oldu olacak 10 vereydik, biz alaydık... Krasiç'le filan uğraşana kadar... (Bazı arkadaşların köpürdüğünü duyar gibiyim ama neden olmasın?) Hani madem çizgi oyuncusu arıyoruz...
    Bir Galatasaray'li olarak bugun sabah gordugumde Keita'nin gittigini gercekten cok uzuldum hatta gerekli baslikta yazdigim yorumdada sitemde bulundum yonetimimize fakat soyle saglikli oturup dusunuldugunde bu adam sorunlu bir adam her ne kadar mac icinde anlik mukemmel patlamalari oluyorsada goze hos gelen hareketleri oluyorsada uzun vadede pekde verim alinilicak bir adam degil

Ayrica Fenerbahce'nin bu denli iyi bir transfer butcesi varken ve Aykut Kocaman ile yeni bir sayfa yeni bir transfer zihniyeti olusturmusken artik Keita tarzi degilde daha cok A. Sanchez , Hazard , tarzi kendini henuz ispatlamamis , yetenekleri ve potansiyeli asikar ac oyuncular almasinda fayda vardir hem ekonomik acidan ilerde kar etme anlaminda hemde oyuncudan tum sezon boyunca alinilicak verim anlaminda

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Henry'nin menajeri Anderson: F.Bahçe olabilir

Henry'nin menajeri Jerome Anderson "İstanbul'a gidip F.Bahçeli yöneticilerin konuğu oldum. Orada gösterilen ilgi beni şaşırttı. Onun kalmasını planladıkları evleri gezdim. F.Bahçe'yle birlikte 2 takım daha onu istiyor. Her şey olabilir " açıklamasını yaptı

Goal.com Türkiye

06 Tem 2010 12:31:00

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

üstteki haberi ilk yapan fanatik.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Henry'nin menajeri Anderson: F.Bahçe olabilir

Hay ağzına sağlık... Muhtemelen birçok arkadaş "ne gerek var" filan diyecek ama benim için hiç önemli değil... Böyle değer verdiğim bir oyuncunun çubukluyu giymesi beni sevinçten sarhoş eder. (Fenerbahçe tarihinde en sevdiğim yabancı futbolcular: 1-Pier Van Hoojdonk 2-Tony Schumaher'di... Sanırım böyle bir durumda Henry ikinci sırayı kapar... Fenerbahçe tarihinde diyorum. Bu tarihten ayrı olarak dünya futbolunda Arsenal formasıyla yaptıklarına duyduğum fan'lık ayrı bir kategorinin mevzuu...)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

henry gelsin boşta oldugu için bonservis ödemeyiz bu avantaj sağlar forvet için ayırdıgımız bonservisle orta saha alabilirz yada stoper sag kanat.takımın finansal durumu çok iyi değil gibi geliyo bana yoksa çoktan 15-20 milyon euroluk bi transfer yapılırdı.yada daumu göndermek için bin türlü entrikaya girilmez tüm alacakları ödenip sessizce yollanırdı.hatta aykut kocamanı bile akıllandıkları için değil düşük maliyetinden ötürü getirdiklerini düşünüyorum işimiz zor gibi.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

henry gelsin 10-15 gol ya atar ya atmaz.kim ne derse desin hem henry nin zamanı geçti hemde türkiye liginde fenerbahçe nin santraforu olacak adam değil bence.
    umarım alınmaz.ha bonservisi yok diye fantazisine veya 4 3 3 e falan döneceksek olabilir.ki alex varken mümkün değil.
    baldırı kuvvetli ayağını koyduğunda rakibini engelleyecek top aldırmayacak defansa hem havadan hem yerden, omuzu yediğinde yılıp ortadan kaybolmayacak kendi omuzunu gösterecek, yırtıcı,karakter olarak hırslı inatçı bi adam lazım bize.
    grafite cardozo vs

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    henry gelsin 10-15 gol ya atar ya atmaz.kim ne derse desin hem henry nin zamanı geçti hemde türkiye liginde fenerbahçe nin santraforu olacak adam değil bence.
    umarım alınmaz.ha bonservisi yok diye fantazisine veya 4 3 3 e falan döneceksek olabilir.ki alex varken mümkün değil.
    baldırı kuvvetli ayağını koyduğunda rakibini engelleyecek top aldırmayacak defansa hem havadan hem yerden, omuzu yediğinde yılıp ortadan kaybolmayacak kendi omuzunu gösterecek, yırtıcı,karakter olarak hırslı inatçı bi adam lazım bize.
    grafite cardozo vs
    Henry kanat forvet değil ki,Barcelona'da taktiğe uygun oynayabileceği yer olarak oraya geçti.Efsane olduğu yıllarda santrfor oynadı Henry.O zamanlardaki futboluna dönmesi için TSL ideal yer.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu gece bomba patlar.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aziz yıldırım italya'da
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    aziz yıldırım italya'da
    Birde getirsin Marco Verratti'yi. Ama nerede o günler.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şaşırt bizi al gel Mexes'i Aziz başkan.Lugano'yla birlikte duvar olsunlar defanstaMadem herkes favori oyuncusunu istiyor

Cihan Kamer nereye gitmişti?Biri Hazard diğeri Huntelaar'ı getiriyormu, uyku yok bize.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Henry kanat forvet değil ki,Barcelona'da taktiğe uygun oynayabileceği yer olarak oraya geçti.Efsane olduğu yıllarda santrfor oynadı Henry.O zamanlardaki futboluna dönmesi için TSL ideal yer.
    ben henry i tam olarak nerde düşündüğünü anlamadım ama kafamda oynayabileceğini düşündüğüm tek yer en uç nokta,santrafor
    türkiye içinde fazla yumuşak olur eğer olursa.
    sol kanat falan düşünülüyorsa evlere şenlik olur kanat.
    ancak 4 3 3 e döneriz alex tasfiye olur o zaman 3 ten beri olabilir henry benim gözümde ki oda imkansız

roberto carlos 3 sene haberi cıktı ondan sonra geldi henry de bu kıvamda şimdi o yüzden korkuyorum gelir diye, geçmişine klasına asla lafım yok henry nin ama ideal santrafor olamaz benim gözümde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Birde getirsin Marco Verratti'yi. Ama nerede o günler.
    Verratti'yi FM dışında hiç görmedim,hiç izleme fırsatını bulamadım.Gelmesini şahsen istemem.Carrusca geliyor aklıma onu gördükçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Huntelaar gerçekten bomba transfer olur ..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Su takima Henry ile Hazard gelsin baska birsey istemiyorum gelirlerse 10 tane forma alirim Fenerium'dan.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Huntelaar ve Baptista beklemeyin.Kanat oyuncusu için gitmiş sanırsam bu duyum ne kadar doğru bilmiyorum.Huntelaar var gönlümde ama .

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Dünyada en beğenmediğim 3 santrafordan 2siyle ilgileniyoruz. Diğeri zaten bizim kadroda

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ali Bilgin ve Vederson'un boşluğu bu sene çok hissedilecek.
    Ne demezsin abi onların gidişine en çok ben üzüldüm zaten artık her FB kariyeri açtığımda ikisini şutlayamayacağım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

"Bilgilendirme"

Bazı basın yayın kuruluşları Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın tatil amaçlı yurt dışı seyahatini "Transfer yapmaya gitti" şeklinde haber olarak vermektedir. Ayrıca "Başkan Yıldırım, transfer işlerini Sportif ve Teknik Direktör Sayın Aykut Kocaman'a bıraktığını söylediği halde yine de transfer yapmaya gitti" şeklinde yorumlar da yer almaktadır.

Kulübümüzde transfer çalışmalarını Sayın Aykut Kocaman ve ekibi yürütmektedir; ancak bu durum Başkanımızın da transfer çalışması yapmayacağı anlamına gelmemektedir.

Başkanımızın tatil amaçlı seyahatinden bu şekilde yakışıksız haberler yapmak; basın ilkelerine ve habercilik etiğine uymamaktadır. Başkanımızın da yaptığı her seyahatle ilgili basına bilgi vermek gibi bir zorunluluğu bulunmamaktadır. Herhangi bir seyahatle ilgili, basının sürekli haberler yapması kişilik haklarına ve özel hayatın gizliliğine müdahaledir; basının bu tarz haberler yaparken bunu da göz önünde bulundurması gerekmektedir.

Kulübümüzün yaptığı veya yapacağı transferlere ilişkin açıklamalar gereken zamanlarda resmi yayın organlarımız tarafından ilan edilmektedir. Bu bağlamda taraftarlarımızın da bu tarz haberlere itibar etmemesi gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Quote Originally Posted by DaveJones View Post
    Dünyada en beğenmediğim 3 santrafordan 2siyle ilgileniyoruz. Diğeri zaten bizim kadroda
    Dünyada Bir Tane Gol Prensesi Vardır O Da Fenerbahçe'dedir

Nesil
    2006

Henry gelsin, isterse tribünde otursun... İsmi yeter.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    "Bilgilendirme"
    Kesin tatile gitmistir canim Aziz Yildirim'i tanimasak inanacagiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa arkadaş bide doğrulayında. Görmedim daha bi haberin orda doğrulandığını. Tamam anladım medya sallıyo belki ama hiç biri mi tutmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

medyanın salladıklarının yirmide biri tutsa los galaktikos cünyorstuk.

Mesaj Yetkileri