Onyewu gelmez en kötü italya'da kümede kalmaya oynayan takimlara gider.
Onyewu gelmez en kötü italya'da kümede kalmaya oynayan takimlara gider.
Tomas Zapotocny %90 Eskişehirspor'da. Transfer gerçekleşirse sanırım bonservis bedeli ödenmeyecek...
I'm back...
Niye hayrına mı vermişiz?![]()
850bin hiçbir şeymiş. Bizde 3,5milyon alıp yatanlar var.
Hayırlı olsun tepe tepe kullanın Holosko, Tello falan lazımsa şey yapmayın bir telefon yeter.![]()
Tello'yuda istiyoruz abi zaten. Ama ben o transfere pek mümkün gibi bakmıyorum.Ama belli de olmaz.
![]()
I'm back...
Alın alın valla. Oyuncumuz diye demiyorum müthiş bir adam![]()
ALırken bir ton para veriyoruz satarken para almıyoruz hayır kurumu gibiyiz valla =)
Şu an hiçbirşey kesin değil.![]()
I'm back...
Zapo haberi doğru.Prensipte anlaşılmış...
Ama beleş olacağını sanmıyorum Mustafa,beleşe Erkan'ı verdik...![]()
Erkan Batuhan'ın ekstrası Anıl.2.100'ün 100'ü Erkan için verildi.
En fazla 500.000 verilir.
![]()
I'm back...
Geçen sezon Bursa'da oynarken de maaşını Beşiktaş vermemiş miydi, ben öyle hatılıyorum da. Eğer seneye sözleşmesi sona erecekse Zapo'nun, Beşiktaş yıllık alacağından vazgeçip, bedavaya bırakabilir, Zapo da Beşiktaş'ta alacağı paranın altına gitmemiş olur hem. Ama sözleşmesi seneye sona ermeyecekse, bedava olmasını ben de düşünmüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Avrupadan bir oyuncu istiyormuşuz. Bakalım kim acaba?![]()
I'm back...
Pelé satın alma opsiyonu olmak üzere kiralık olarak Eskişehirspor'da!
I'm back...
çok iyi bir önlibero bence. eskişehirspor'un ortasahasına level atlatır.
(/s)
Vítor Hugo Gomes Passos Pelé;
3 yıllık sözleşme imzalandı. 420.000€ bonservis bedeli. Sonraki satıştan %30 pay alacak Porto. 5 milyon €'dan düşük olursa satılamayacakmış. Artı olarak Pelé yıllık 600.000 € alacakmış...
I'm back...
Zapo transferinde son durum nedir acaba ?
Zapo'nun kalması yönünde rapor verdiği konuşuluyor Schuster'in. Ama transfer büyük olasılıkla bitmişti. Ben 2 gündür giremedim son haberleri alamadım. Alınca size bilgileri aktaracağım...
I'm back...
batuhan cok hirsli görünüyor seneye bu adam ligde sov yapar yanina youla tarzi süratli ona top cikarabilecek bir oyuncu alirsalar cosar batuhan![]()
Bu oyuncuyu izlemiştim bi kaç Zaragoza maçında. Fena oyuncu değil gibi gözüküyodu. Ayrıca transfer hakkında en ufak bir duyum dahi yok.Es Es La Liga'dan transfer yaptı
Eskişehirspor, Zaragoza ile sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Ruben Pulido ile sözleşme imzaladı.
Eskişehirspor, İspanyol savunma oyuncusu ile savunmasına güç kattı...
İsmi Real Betis ile de anılan futbolcu, Eskişehirspor'un teklifi daha cazip olunca kırmızı siyahlı takımla anlaşmaya vardı.
31 yaşındaki oyuncu, Real Madrid altyapısında yetişmiş ve daha önce Conquense, Sporting Gijon, Rayo Vallecano, Getafe, Almeria ve Zaragoza formaları giymişti
Kaynak: İnternetspor.com![]()
I'm back...
Tello Eskişehirspor'a hayırlı olsun.
(/s)
Hayırlı olsun , eskişehir Milan'la anltlaşma imzalamamışmıydı ? neden Milan'ın altyapısından oyuncu getirilmiyor ?
Hayırlı olsun Eskişehir'e.İyi bir transfer yaptılar,çok faydalı olacaktır bence.Tello Eskişehir'e gidiyor!
SON DAKİKA... Lig TV'nin son dakika bandı ile verdiği habere göre; Eskişehirspor Beşiktaşlı Tello'yu renklerine bağladı. Şilili futbolcu yarın kampa katılacak...
Ayrıntılar birazdan...
20.07.2010
Kaynak : Lig TV
Hayırlı olsun.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
güzel transfer.. HAyırlı olsun.. TSL sınıf atladı.. Tello bir Anadolu takımında![]()