Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Önceden yazdım ve şimdide yazmak istiyorum .Aslında uğraşsan 1000 tane şey çıkar..

1- Herkesin dediği gibi "Favori Personel" olsun. Ama mesela en fazla 10 tane yazalım. Bazı arkadaşlar Ronaldo falan yazılmasın diyor ama Alex Ferguson'un profilde tüm futbolcular var

2- Toplantılarda seçenek çoğalsın. Hatta toplantıda basın mensubuna kızma bile olabilir.

3- Basın mensupları maç çıkışında "hurraaaa" toplantı yapıyor. Biz isteyince yapmalıyız bence. Ayrıca tüm toplantılarda aynı sorular sıkılıyorum ya artık.

4- Yönetim toplantıları olsun.

5- Oyuncumuza söyleyeciğimiz laflar artsın.

6- Ultimatom olayı çok saçma ya. Git sen takıma tüm kupaları kazandır. Para iste vermesinler. Ultimatom ver seni kovsunlar ! Ne saçma. Değerliysek kaynak bulmaya çalışacağız falan desinler.

Şimdilik bu kadar. Sizcede olması gerekmez mi ?

Aldığımız oyuncular bir sene oynadıktan sonra gelişince ve iyi performans sergileyince (o kadar para da aldıkları halde) ille de gidecem diye tutturmasa.Yardımcı antrenör çıktığı maçlarda bir şeyler söylese.İletişim bölümü sıfırdan yapılsa ve 3-5 kalıp yerine yüzlerce soru cevap yorum olsa.Fifa managerde oyuncuya artık kadromda sana yer yok kendine takım bul diyebiliyordun.Oyuncuyu transfer ettiğinde hoşgeldin falan gibi bir şeyler söylemediğin zaman oyuncu tepki veriyodu.Bir arkadaş yazmışya fifa man ile fm ortak bir oyun yapsın diye.Ortak değil de bu etkileşimle ilgili fifadakileri ekleseler çok güzel olur.Sonra olağanüstü başarılar aldığımızda ultra efsane gibi bir şey olalım.Ben takımı resmen sıfırdan alıp dünyanın en büyüğü yapmışım banaverilen değere bak.Diyelim büyük takımlardan her hangi biri derbiyi hangi skorla olursa olsun kazandığı zaman memnuniyet %100 e yakın olur ama fm de nerde?Ya yazdıkça yazası geliyor insanın çoğunun da yazacak bir sürü şeyi var.Anlamıyorum bu adamlar iyi bir oyun yaparsak sonraki oyuna yapacak bir şey kalmaz ya da satılmaz diye mi yapmıyor yoksa başka bir neden mi var?Ama illa ki bir neden vardır.Yoksa bu istediklerimizin çoğu oyunda olurdu bence.

Ha bir de en önemli olaylardan biri yazılmıştır muhtemelen de ses olayını mutlaka fmye yakışır bir şekilde yapmaları lazım.

senin aldığın adam yarım sezonda kulübün favorisi olurken sen 2 sezon bekliyorsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Work permit in olduğu liglerde yetenkli gençler almaya çalıştığımızda izin çıkmazsa araya adam sokalım

Nesil
    2006

Öncelikle Turksportal'dan beklentimi söyleyeyim; Turksportal'ın bu oyun için Türkçe yama yapmasını bekliyorum.Böyle bi çalışma var mı?(Ayrıca oyun piyasaya sürülmeden İngilizce data dosyası verilse Türkçe'ye çeviri yapılamaz mı?Oyunda hatalara yol açar diye mi böyle bir şey yapılmıyor yoksa başka bir nedeni var mı?Çünkü böyle yapılmadan gelen yamalar çok geç geliyor.)

Oyunla ilgili beklentilerime gelince korner hatasını düzeltsinler artık.
    Oyun bir süre sonra sıradanlaşıyor her sene farklı bi şey olması gerek.Yani her sene için farklı bi yenilik yapsalar daha iyi olur.Çünkü her sene aynı şeyler oluyor oyunda bu da oyunu sıkıcı bir hale getiriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Saçma sapan uzun sürekli sakatlıklar çok can sıkıcı hal aldı oyunda. Bi futbolcu 3 tane takım arkadaşını bi haftada sakatlar mı yaa .

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Öncelikle Turksportal'dan beklentimi söyleyeyim; Turksportal'ın bu oyun için Türkçe yama yapmasını bekliyorum.Böyle bi çalışma var mı?(Ayrıca oyun piyasaya sürülmeden İngilizce data dosyası verilse Türkçe'ye çeviri yapılamaz mı?Oyunda hatalara yol açar diye mi böyle bir şey yapılmıyor yoksa başka bir nedeni var mı?Çünkü böyle yapılmadan gelen yamalar çok geç geliyor.)

Oyunla ilgili beklentilerime gelince korner hatasını düzeltsinler artık.
    Oyun bir süre sonra sıradanlaşıyor her sene farklı bi şey olması gerek.Yani her sene için farklı bi yenilik yapsalar daha iyi olur.Çünkü her sene aynı şeyler oluyor oyunda bu da oyunu sıkıcı bir hale getiriyor.
    benim bildiğim türkçe yama olmayacak artık.. öyle denilmişti sanki. adamlar da haklı..onca şeyi çevirmek kolay değil. insanlar haftalarını veriyor bu işe..
    hani çıkıp gönüllü olarak yapar birileri ayrı da her gelenin de turksportal'dan türkçe yama bekliyorum demesi çok tuhaf geliyor bana..adamların işi değil bu.. oyunu türkçe isteyenlerin yapması gereken şey belli..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Türkçe eklemek için malumunuz bir satış limiti diretildi ve o limite ulaşılamadığından -ki ne kadarda kaldığını da açıklamıyorlar- bu sene Türkçe dil seçeneği eklenmedi oyuna. 2011'de de olmayacak gibi.

Turksportal artık Türkçe yama çıkarmak yerine oyuna Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi yönünde mesai harcıyor. Yani 2011'de de Türkçe yama çıkarmayacak Turksportal.

Son durum böyle.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

48 ay taksit muhabbetini biraz daha zor hale getirsinler.

Mubarek 0 ver 48 aydan ver parayı al oyuncuyu sonra bi bakmışsın ne kadar adam istiyorsan hepsi elinde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Her maçtan önce maçtan sonra toplantı üstüne birde hep aynı sorular.

Bari şampiyonluk maçlarında falan değiştirseler.

Her oyuncu alındıktan sonra basına tanıtmakda neyin nesi ? 16 yaşında adam alıyorsun hopp basına tanıt gereksiz bence (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by serwan View Post
    benim bildiğim türkçe yama olmayacak artık.. öyle denilmişti sanki. adamlar da haklı..onca şeyi çevirmek kolay değil. insanlar haftalarını veriyor bu işe..
    hani çıkıp gönüllü olarak yapar birileri ayrı da her gelenin de turksportal'dan türkçe yama bekliyorum demesi çok tuhaf geliyor bana..adamların işi değil bu.. oyunu türkçe isteyenlerin yapması gereken şey belli..
    Tabii ki ne iş yaptığı belli ama şu ana kadar çıkardıkları için(bir tek bu sene yoktu yanlış hatırlamıyorsam) bir beklenti oluyor.Ayrıca bunun neresi tuhaf anlamadım.Bu zamana kadar olmayan bi şey olsa tamam tuhaf da 2010 hariç bu zamana kadar çıkarılmış bi yama olduğu için tuhaf olan bi şey yok.Zaten başka bi siteden yama indirdim fakat bir de Turksportal çıkartıcak mı diye bir sorayım dedim.Türkçe isteyen biri olarak yapmam gerekeni yaptım ama yapımcıdan bi gelişme olmadığı için yine elimiz kolumuz bağlı.
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Türkçe eklemek için malumunuz bir satış limiti diretildi ve o limite ulaşılamadığından -ki ne kadarda kaldığını da açıklamıyorlar- bu sene Türkçe dil seçeneği eklenmedi oyuna. 2011'de de olmayacak gibi.

Turksportal artık Türkçe yama çıkarmak yerine oyuna Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi yönünde mesai harcıyor. Yani 2011'de de Türkçe yama çıkarmayacak Turksportal.

Son durum böyle.
    Hımm sağolun bu Si'nin politikasıyla torunlarımız belki oyunda görür Türkçe dilini.(Bi de sürpriz bi şekilde bu sene çıkartıyormuş.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    48 ay taksit muhabbetini biraz daha zor hale getirsinler.

Mubarek 0 ver 48 aydan ver parayı al oyuncuyu sonra bi bakmışsın ne kadar adam istiyorsan hepsi elinde.
    Zorlaştırmasınlar yahu ben hep öyle alıyorum. Doğru aslında bana gelebilecek oyuncuları böyle alıyorum satarken de hep nakit satıyorum.Bu şekilde daha fazla yabancı alınıyor.Gerçekti bi şart,kısıtlama falan var mı abaca bu 48 ay ile ilgili.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

primiere legue 2002 maneger vardı onda stadı kendımız buyutebılıyorduk paraya gore bu olsun bence

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    primiere legue 2002 maneger vardı onda stadı kendımız buyutebılıyorduk paraya gore bu olsun bence
    Deli gibi oynardım bu oyunu.Stad yapma olayı gerçekten bambaşka.Bu durum öylesine derinleştirilir ki, stadda kullanılacak koltukların kalitesine göre bütçe bile belirlenebilir stad yapımında.Bu ayrıntıyı bende çok isterim.Eğer bu olay eklenebilirse o zaman bilet fiyatlarını belirleme, yıllık sponsor seçimi gibi eklentilerde girsin isterim.Ama o zaman Manager'den fazlası olmuş oluruz ki buda oyunun konseptine tamamen ters düşer.Onun için bu fikir güzel bir hayal sadece...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Fifa Manager kadar detaylı, Football Manager kadar gerçekçi bir oyun olsun. Fifa Manager de transfer işleri falan o kadar gerçekçi ki.. Oyunun tek eksiği resmen TD olamıyorsun yani oyunun konusu teknik direktörlük olmasına rağmen diğer her alan çok güzel takım yönetimi iğrenç, taktikler falan.. Oyuncu kontratları falan inanılmaz ayrıntılı süper.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ofsayt olduğunda ofsayt çizgisi olsun. ani adamın ne kadar ofasytta kaldığını görelim.

önceki versiyonlarda zannedersem 2008de başkan finans iyi olunca menajerden dünyaca yıldız oyuncu isterdi biz adamı ikna edemediğimiz zaman veya alamadığımız zaman başkan adamı alığ getiriyordu bu özellik olduça benim çok hoşuma gitmişti ama sonraları bu format kaldırıldı bence gene aynı sistem olması lazım hatta şöyle geliştirebilirler mesela laporta barcelona başkanı seçilmeden önce rüştüyü getircem demişti seçimleri kazanmıştı ve rüştü barcelonaya gitmişti aslında her seçimde başanın ayırdığı paraya göre başkan böyle bir açıklama yapabilir. Ayriyetten oyunda seneler geçtikçe baymaya başlıyor ne bileyim ben 15 sezon üst üste şampiyon oldum bu 15 sene içersinde türkiye liginde müthiş bir düşüş yaşandı barcelona manu madrid gibi takımlarda büyük düşüşler yaşadı dünya üstünde finansları bu kadar muhteşem olan takımlar 15 sene gibi sürede dibe vuruyorlar bunlara çözüm getirmeliler daha sonra taraftarların gelir getirecek shoplar olsun o bizim denetimimizde olmasın yönetim baksın mesela şampiyonlukta ürünlerimizin satışı çok olsun ama kötü bir sezonda o mağzadan zarar edelim istenilen malları satamayalım yani ticareti geliştirmek lazım hemde finans bölümünde yazıyor bu illa dünya yıldızı aldığımızda ürün patlaması yaşamayalım... Kontrat özelliği çok basit klüple pazarlık aşamaları çok basit gerçekte adamlar 3 4 sayfa madde oyuyorlar ama bizim göre bildiğimiz 2 sütündan ibaret kontratlara oyuncuya ev araba falan özel seçeneklerde olsun sonra oyuncunun alacağı ücretin vergisinide görelim adam 3.000.000 milyon alıyorsa kaçta kaçı vergiye gidecek bu belki olanaksız birşey ama olabilir sonuçta menajer bu görevi üstlenir sonra 3 ay sonra iflas, klüp iflas ettiği zaman senetleri varsa borsadan çekilsin klübe haciz gelsin belki geliyordur bu versiyondada ama cmde stadın bazı bölümleri haciz ediliyordu belli bir kapasitede sonra her başkan bu finansı çözemez bunun için şirketler el atsın şirketlere satılsın klüp taraftar karşı çıksın falan manu olay gibi olsun yani... Biraz daha işin mali kısımlarına girilsin bence artık FM oyun omaktan çıkıp bir simülasyon oyun haline gelmesi lazım çünkü oyuculara verdiği değerler olsun premier ligdeki oyuncular ispanyadakiler hemen hemen aynı değerler bence daha çok zevk veren bir tür olur bu maddi kısımlar derinleştirilirse...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yapay Zeka Daha gerçekçi Olsun

Örneğin

bi oyuncuya 5 m euro ve 7 m euro teklif eden 2 kulübünde Teklifi Kabul Olmasın Daha Yüksek veren Kulübün Teklifi Kabul Edilsin vede Kulüple Oynatmıcakları veya Gelecek vaadetmeyen oyuncuları almasılar(kiralamasınlarda) artık

bknz. baros u barcelona ya satıyom numara bile vermiyolar

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Deli gibi oynardım bu oyunu.Stad yapma olayı gerçekten bambaşka.Bu durum öylesine derinleştirilir ki, stadda kullanılacak koltukların kalitesine göre bütçe bile belirlenebilir stad yapımında.Bu ayrıntıyı bende çok isterim.Eğer bu olay eklenebilirse o zaman bilet fiyatlarını belirleme, yıllık sponsor seçimi gibi eklentilerde girsin isterim.Ama o zaman Manager'den fazlası olmuş oluruz ki buda oyunun konseptine tamamen ters düşer.Onun için bu fikir güzel bir hayal sadece...
    Eklensin bence. Cok iyi olur. Bilet fiyatini ayarlamak, stadi buyutmek zaten buyuk ayrintilar degil. Oyun konseptinden cikmamis oluyor. 2-3 sene sonunda guclu bi kadroyu kurunca zaten devamli continue desen de buyuk ihtimal sampiyon oluyorsun. Bi noktadna sonra taktik falan hic ugrasmiyorsun sadece maci cevirmek icin degisiklik yapiyorsun. Buda oyunu bayiyior

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

Şimdi Galatasaray le başlıyorum
    itibar kıtasal

uluslararası
    profesyonel
    dünya çağında

her level atlayışta bence
    kombine bilet fiyatları maç bilet fiyatlarıda yükselmeli

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Yapay Zeka Daha gerçekçi Olsun

Örneğin

bi oyuncuya 5 m euro ve 7 m euro teklif eden 2 kulübünde Teklifi Kabul Olmasın Daha Yüksek veren Kulübün Teklifi Kabul Edilsin vede Kulüple Oynatmıcakları veya Gelecek vaadetmeyen oyuncuları almasılar(kiralamasınlarda) artık

bknz. baros u barcelona ya satıyom numara bile vermiyolar

ben teklif ettim 5m euro
    sen benden sonra geldin 7m euro teklif ettin

eğer kulübün mali durumu iyi ise

prensip olarak seninki reddediliyor çünkü oyuncu ile ben görüşüyorum oyuncu ile anlaşamazsam
    sen tekrar teklif edersin kabul olur

burda yapay zeka yok

kimse yazmamış , çok şaşırdım.
    Maçları yedek kulübesinin ordan seyredelim.

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    ben teklif ettim 5m euro
    sen benden sonra geldin 7m euro teklif ettin

eğer kulübün mali durumu iyi ise

prensip olarak seninki reddediliyor çünkü oyuncu ile ben görüşüyorum oyuncu ile anlaşamazsam
    sen tekrar teklif edersin kabul olur

burda yapay zeka yok
    Dunyanin neresinde isliyor bu transfer politikasi?

Bonservis olarak en cok parayi veren oyuncuyu alir. ( istisna olarak oyuncu o klupte oynamak istemiyorsa daha dusuk teklif veren alir)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Amatör Lig açtım takım AydınSpor basın açıklaması yapıyorum. Bence çok saçma. Fenerle falan olsa neysede Amatör takımlarla böyle.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Dunyanin neresinde isliyor bu transfer politikasi?

Bonservis olarak en cok parayi veren oyuncuyu alir. ( istisna olarak oyuncu o klupte oynamak istemiyorsa daha dusuk teklif veren alir)

oyunda işliyor

çok başma geldi villeralden bi adam lcaktım

başka tkaım vermiş 10m euro ben teklif ettim 15m euro

artırıdım kabul etmediler adam gitti

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    oyunda işliyor

çok başma geldi villeralden bi adam lcaktım

başka tkaım vermiş 10m euro ben teklif ettim 15m euro

artırıdım kabul etmediler adam gitti
    ben zaten oyundaki malligi soylemistim gercekten boyle bisey diye

futbolcular hareket yapsın bunu isterim her futbolcunun saha içinde farklı bir stili olsun mesela ronalşdo o topa bi anda bastığı klasik hareketini yapsın quaresma ayak dışı ortalar kessin bence sosyal hayatta daha fazla olmalı ve bir futbolcunun profilini girdiğimizde sıkılmamalıyız hepsinde ayrı ayrı en azından çeşiti çok olan eğlenceli bilgiler veya ne bileyim positions gibi heyecan verici yeni özellikler eklenmeli aklıma gelmiyor ama fm nin daha çok ekmek yemesi lazım çok bikere türkçe olması en büyük dileğimiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence çok mutsuz olan bi oyuncu kulübü apar topar terk etsin ve neticesinde ceza alsın ama buda oyunu bozar gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bence çok mutsuz olan bi oyuncu kulübü apar topar terk etsin ve neticesinde ceza alsın ama buda oyunu bozar gibi
    Eski FM/CM serilerinde benim başıma gelmişti böyle bi olay.. Oyuncu izinsiz ülkesine kaçmıştı ama dönünce 2 hafta para alamadı tabi

ne olur artık oyunun orjinalinda TÜRKÇE olsunnnn............

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri