Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 360 sonuç

Konu: NBA 2010-2011 Takas Dönemi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Semih ve Ömer'i 2 sene içinde balon gibi yaparlar (: Kalıcı olmak istiyorlarsa kalınlaşmaları şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Transfer yokmu ya daha o kadar oyuncu boşa çıktı

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Nowitzki takımıyla kontrat yeniledi: 4 yıllık...Toplam 80 milyon dolar bedelinde... Aynı şekilde Pierce'da yeniliyor. Zaten bunlar belliydi. Önümüzdeki yıl NBA'de grev-lokavt olabilir. (1999 benzeri bir kriz...) Çünkü oyuncular sendikası ile NBA yönetimi arasındaki 12 yıllık tavan-taban fiyatlarını belirleyen toplu iş sözleşmesi 2011'de sona erecek. Bu sebeple Pierce ve Nowitzki uyanıklık edip, kendilerini garantiye aldı.

Bana herkes yerinde kalacak gibi geliyor: LeBron hariç... (Bosh, Amare filan belli olmaz ama onları da çok mühimsemiyorum açıkçası... Ancak başka bir süperyıldızın yanına gitmeleri durumunda, gittikleri takıma sınıf atlatabilirler.)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

LeBron'un Pazartesi günü kararını açıklayacağı söyleniyordu. Bakalım...

Serbest oyunculardan Joe Johnson'da takımında kalıyor. Atlanta'nın teklifini kabul etmiş... Halbuki playoff serisi son maçında taraftarla arasında problem yaşanmış ve yuhalanarak kenara gelmişti. Bunları hiç haketmiyordu. Onun yerinde olsam giderdim.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Joe Johnson 96 miyon dolar karşılığında Atlantada kaldı
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    6 yıllığı 116 milyon dolar diye duydum ben ama

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bende 119 duydum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    6 yıllığı 116 milyon dolar diye duydum ben ama
    Quote Originally Posted by vego View Post
    bende 119 duydum
    3 ümüzde yanlış duymuşuz

Maksimum kontratı kaptı

NBA'de son yılların en çılgın free agent sezonu, 1 Temmuz itibariyle açılırken, free agent yıldızlar bir bir kararlarını veriyorlar. Atlanta Hawks'ın yıldız ismi Joe Johnson, diğer takımlardan gelen ciddi tekliflere rağmen Hawks'ın, 6 yıllığına yaklaşık 120 milyon dolara tekabül eden maksimum kontrat teklifini prensipte kabul etti.
    Chicago Bulls ve New York Knicks'in de istediği All-Star guard/forvet böylece, 19 Ağustos 2005'te sign™ yoluyla Phoenix Suns'tan geldiği Hawks'taki birlikteliğini uzatmış oldu. Johnson, takımı tarafından geçtiğimiz yaz yapılan 60 milyon dolarlık kontrat uzatım teklifini reddedince, Hawks'tan ayrılacağı iddia edilmişti.

29 yaşındaki şutör guard, geçtiğimiz normal sezonda 76 maçta Atlanta Hawks forması giyerken 38.0 dakika, 21.3 sayı, 4.6 ribaunt, 4.9 asist, 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynadı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Orlando serisinde yuhalanmıştı yanılmıyorsam. Ben gitmesini bekliyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

3 ümüzde yanlış duymuşuz

Maksimum kontratı kaptı

NBA'de son yılların en çılgın free agent sezonu, 1 Temmuz itibariyle açılırken, free agent yıldızlar bir bir kararlarını veriyorlar. Atlanta Hawks'ın yıldız ismi Joe Johnson, diğer takımlardan gelen ciddi tekliflere rağmen Hawks'ın, 6 yıllığına yaklaşık 120 milyon dolara tekabül eden maksimum kontrat teklifini prensipte kabul etti.
    Chicago Bulls ve New York Knicks'in de istediği All-Star guard/forvet böylece, 19 Ağustos 2005'te sign™ yoluyla Phoenix Suns'tan geldiği Hawks'taki birlikteliğini uzatmış oldu. Johnson, takımı tarafından geçtiğimiz yaz yapılan 60 milyon dolarlık kontrat uzatım teklifini reddedince, Hawks'tan ayrılacağı iddia edilmişti.

29 yaşındaki şutör guard, geçtiğimiz normal sezonda 76 maçta Atlanta Hawks forması giyerken 38.0 dakika, 21.3 sayı, 4.6 ribaunt, 4.9 asist, 1.1 top çalma ortalamalarıyla oynadı.
    En çok ben yaklaştım ama

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Stoudemire Knicks'te
    NBA'de bu yaz kadrosunu bir hatta iki süper yıldızla güçlendirmek isteyen New York Knicks ilk yıldızı kaptı ve Phoenix Suns'ın yıldız forveti Amar'e Stoudemire ile anlaştı.

Takım sahibi James Dolan ile bir araya gelen Stoudemire, 5 yıllığına 100 milyon dolar karşılığında, Knicks'in başında olan eski head coachu Mike D'Antoni ile yeniden bir araya gelmeyi kabul etti.

28 yaşındaki power forvet geçtiğimiz normal sezon 82 maçın tamamında görev alırken 34.3 dakika, 23.1 sayı, 8.9 ribaunt, 1.0 asist ve 1.0 blok ortalamalarıyla oynadı.

Bu arada Knicks, free agent piyasasından bir yıldızla daha anlaşmak için temaslarını sürdürüyor. Takımın hedefindeki iki isim LeBron James ve Dwyane Wade. Bu ikiliyl Chicago Bulls da ciddi bir biçimde ilgileniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Amare muhteşem bir bitirici... Ribauntları ve savunmayı umursamayan tavrını bir yana bırakırsak, hücumda gününde olduğu zaman durdurulması imkansıza yakın bir isim... Ama dediğim gibi; ona uygun bir sistemde ve onu besleyecek bir gardla oynamalı ve çember altındaki diğer uzun onun savunma ve ribaunt zafiyetini kapatmalı... Knics için önemli bir hamle ancak LeBron hamlesi olmazsa hiç bir işe yaramaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Boston ve Dallas Shaq ile İlgileniyor !

Boston Celtics ve Dallas Mavericks ligin kaynaklarına göre Free-Agent pivot Shaquille O'neal'ı istiyor.

Ancak Dallas ve Boston'ın tek sorunları Salary Cap'leri. O'neal için gelecek sezon 5.8 M $ alacağından daha fazla veremeyecekleri açıklandı.
    ...
    O'neal 2 veya 3 sezon daha oynamak istiyor !

Kaynak : RealGM.com
    Çevirmen Kaynak : NBATrKy.com

NBA kaynaklarına göre Atlanta Hawks, Shaquille Oneal'a yıllık 5.8 milyon $ olmak üzere 2 yıllık anlaşma teklif etti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Gün içinde bir ara Atlanta Hawks ile Shaq'ın iki yıllık anlaşma yaptığı iddia edildi. Sonra yalanlandı. Müthiş bir haber kirliliği var. Temkinli olmakta fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Shaq ilerlemiş yaşına rağmen halen acayip talipleri çıkıyor.Cüssenin ne kadar önemli olduğu anlaşılıyor bu taliplerden.İsteyenlerde kötü takımlar değil yani hepsi şampiyonluk adayı.Semihle ömerin işi gerçekten zor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

uzun boylu ve güçlü oyuncu bulmak çok zor. shaq 40'a kadar oynar. 5 6 yıl kadar önce 2010 dünya basketbol şampiyonası'nın türkiye'de organize edileceğini öğrenince shaq'ın yaşını hesaplıyordum gelir mi gelmez mi diye. en sevdiğim oyunculardan biri. bir iverson, bir t-mac, bir de shaq! t-mac nereye gidecek acaba? geçen sene knicks'le bütçede maksimum kontratlık boşluk yaratmak için anlaşmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

5.8 ha hey gidi hey Shaq'ın ölüsü 10 eder

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Chris Duhon, 4 yıl 15 milyon $ karşılığında Orlando Magic'le anlaştı ...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by vego View Post
    Chris Duhon, 4 yıl 15 milyon $ karşılığında Orlando Magic'le anlaştı ...
    İşte transfer budur Orlando alacağı en iyi PG yi aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Chris Bosh'un Miami Heat ile anlaştığı söyleniyor. Çarşamba günü açıklanacakmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Wade de kalıyor demek ki bu gece LeBron açıklıcak bi desin Miami iyi olur .

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

LeBron ya takımında kalacak ya da New York'a gidecek bence. Ama seneye 6 numara giyeceğini açıklamıştı LeBron. Chicago'da 23 numarayı giyemeceği için forma numarasını değiştirdiği söyleniyor. Bakalım bekleyip görücez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

LeBron ya takımında kalacak ya da New York'a gidecek bence. Ama seneye 6 numara giyeceğini açıklamıştı LeBron. Chicago'da 23 numarayı giyemeceği için forma numarasını değiştirdiği söyleniyor. Bakalım bekleyip görücez.
    Ben New York'a gitmesini isterim açıkcası ve öyle olacağını düşünüyorum.New York olmazsa kesinlikle Miami'ye gider...
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Professeur View Post
    Ben New York'a gitmesini isterim açıkcası ve öyle olacağını düşünüyorum.New York olmazsa kesinlikle Miami'ye gider...
    Gönlüm Chicago'dan yana Majestelerin takımında görmek istiyorum onu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Gönlüm Chicago'dan yana Majestelerin takımında görmek istiyorum onu.
    Chicago'ya giderse Michael Jordan'ı geçemeyeceğini biliyor.Ne yaparsa yapsın Michael'in gölgesinde kalır
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Wade'in Miami ile yeniden anlaştığı söyleniyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Durant 5 yıl 85 milyon dolar karşılığı OKC

Wade ve Bosh Miami'de %90

Lebron yarın 1 saatlik canlı yayınla kararını açıklıyor.Yayının geliri bir çocuk vakfına gidecek.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Çok hareketli iki gece yaşanacak. Ve yaşanıyor.

LEBRON'un taliplilerinden KNICS'ın AMARE STODOMAIRE ile anlaşmasından sonra biraz önce bir diğer LEBRON taliplisi BULLS'da CARLOS BOOZER'ı KADROSUNA KATTI.

LEBRON yarın ESPN canlı yayınında hangi takımı tercih edeceğini açıklayacak. Bütün bu hamleler LEBRON için yapılıyor. Bakalım, yarına kadar daha ne hamleler göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Amare hamlesi sonrası Knics için söylediğimin benzerini yazacağım: Boozer harika bir bitirici ama tek başına bir takıma sınıf atlatamaz. Boozer transferi yanına alınacak süperyıldızla değer ve anlam kazanacaktır. (LeBron ya Amare hamlesine, yahut Boozer hamlesine ayrı bir değer katacak isimdir. Bu iki hamlede LeBron'un kararını etkilemek amacıyla yapılmıştır. İşin gerçeği bu iki isimde ancak LeBron veya başka bir süperyıldızla beraber olurlarsa oynadıkları takımın sınıf atlamasına katkıda bulunurlar.)

Yine Amare hususunda söylediğimin benzeri: Boozer'ın savunma zafiyetini telafi edecek ikinci uzun çok önemli... Onun yanına savunmayı bilen ve ona konsantre olan sert bir uzun lazım... Evet, Joakim Noah bu özelliklerin birçoğuna sahip... Ama geçen yıl center oynamasına rağmen bana sorarsanız asıl pozisyonu powerforvet...
    Center oynadı ama sırtı dönük hiç oyunu olmayan bir center... Oysa Florida'nın iki yıl üst üste NCAA şampiyonu olduğu yıllardan beri müthiş bir ribauntçu, yüzü dönük ribaunt kovalayan bir uzundu... Boozer yanına gelirse yardım alamayacağı için kalın uzunlara karşı bire birde ve sete sette çok zorlanır. Bu sene yanında çok hırslı, agresif ve yardım savunmasını iyi bilen başka isimler vardı. Enerjileriyle ve yardım getirerek bazı şeyleri örtüyorlardı. Boozer kılını kıpırdatmaz.

Boozer'da tıpkı Amare gibi savunmayla ilgisiz ama en azından ribaunt alma konusunda bir zafiyeti yok... Bu sebeple onun yanındaki ismin çok iyi bir ribauntçu olmasına gerek yok. Perkins gibi birisi olabilir, ribaunt ortalaması düşük ama kalın ve çok sert... Joakim Noah zaten bu sezon ribaunt konusunda bütün NBA'in en iyilerindendi. Boozer'da iyi ribauntçudur. Amare'nin yanındaki uzun ise mutlaka üst düzey bir ribauntçu olmalı...

Bakalım; Boozer normal sezonda yine sakatlık ayaklarına yatacak ve sezonun yarıdan fazlasını yatarak mı geçirecek? Yanına çok büyük bir yıldız alınmaz ve iddiası düşük bir Bulls sözkonusu olursa emin olun böyle olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Çok hareketli iki gece yaşanacak. Ve yaşanıyor.

LEBRON'un taliplilerinden KNICS'ın AMARE STODOMAIRE ile anlaşmasından sonra biraz önce bir diğer LEBRON taliplisi BULLS'da CARLOS BOOZER'ı KADROSUNA KATTI.

LEBRON yarın ESPN canlı yayınında hangi takımı tercih edeceğini açıklayacak. Bütün bu hamleler LEBRON için yapılıyor. Bakalım, yarına kadar daha ne hamleler göreceğiz.

Kaçta acaba yayın haberiniz var mı?
    20alex20...

Necip Fazıl Kısakurek

Sayfa 2 / 12 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri