Brezilyadan tek tutan transferimiz Aurelio onuda unutmamak lazim kimi alacaklarini cok merak ediyorum belkide gider Unal Karaman guzel bi sahil turu atip gelir zamainda Faruk Kanca miydi neydi Nuri Albayrak yonetiminde gitmisti 1 ay durmustu eli bos donmustu

Kadro siskinligi var, hele Orta sahada. Muhtemelen 4-3-3 ( 4-5-1 ) karisimi oynicaz

Onur
Serkan - Giray - Egemen - Cale
Selcuk -----???????-----Colman
Yattara-----???????---Alan(Umut)

Orta sahadaki isim kesinlile defansif ozelikli olmali, fizik gucu yuksek Cunki bakildiginda Selcuk ve Colmanin fizik bakimindan rakiplere karsi zorlandigini goruyoruz (Lig icin yeterli diyebiliris ama Avrupada basariyi onemsiyormus sayin baskan onun icin kaliteli bi isim rica ederiz )Forvet hattina Umutum var ama umudum yok

Kaliteli bi pivot santrafor sirti kaleye donuk oyniyabilcek orta sahadan adamlarin ataga katabilcek ayaginda top tutarak. Yanindaki adamlara top indirebilcek vs vs Tipik pivot istiyoruz baskada bisey istemiyoruz. Sao Paulo da kim var bu isteklerimizi karsiliyabilcek ?

Simdiye kadar akliniz nerdeydi, simdi niye gonderiyorsunuz bu Unal hocayi Brezilyaya.

Kombine satmak istiyorlar, ozaman az heyecanlandircak bi isim getirin. Aldigin gunden itibaren 2 hafta icinde 3-4 bin kombine gitmese ne olim