1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2005
    Yer
    Samsun
    Mesajlar
    5,498

    Default

    Her maçtan önce maçtan sonra toplantı üstüne birde hep aynı sorular.

    Bari şampiyonluk maçlarında falan değiştirseler.

    Her oyuncu alındıktan sonra basına tanıtmakda neyin nesi ? 16 yaşında adam alıyorsun hopp basına tanıt gereksiz bence (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yaş
    34
    Mesajlar
    687

    Default

    Quote Originally Posted by serwan View Post
    benim bildiğim türkçe yama olmayacak artık.. öyle denilmişti sanki. adamlar da haklı..onca şeyi çevirmek kolay değil. insanlar haftalarını veriyor bu işe..
    hani çıkıp gönüllü olarak yapar birileri ayrı da her gelenin de turksportal'dan türkçe yama bekliyorum demesi çok tuhaf geliyor bana..adamların işi değil bu.. oyunu türkçe isteyenlerin yapması gereken şey belli..
    Tabii ki ne iş yaptığı belli ama şu ana kadar çıkardıkları için(bir tek bu sene yoktu yanlış hatırlamıyorsam) bir beklenti oluyor.Ayrıca bunun neresi tuhaf anlamadım.Bu zamana kadar olmayan bi şey olsa tamam tuhaf da 2010 hariç bu zamana kadar çıkarılmış bi yama olduğu için tuhaf olan bi şey yok.Zaten başka bi siteden yama indirdim fakat bir de Turksportal çıkartıcak mı diye bir sorayım dedim.Türkçe isteyen biri olarak yapmam gerekeni yaptım ama yapımcıdan bi gelişme olmadığı için yine elimiz kolumuz bağlı.
    Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Türkçe eklemek için malumunuz bir satış limiti diretildi ve o limite ulaşılamadığından -ki ne kadarda kaldığını da açıklamıyorlar- bu sene Türkçe dil seçeneği eklenmedi oyuna. 2011'de de olmayacak gibi.

    Turksportal artık Türkçe yama çıkarmak yerine oyuna Türkçe dil seçeneğinin eklenmesi yönünde mesai harcıyor. Yani 2011'de de Türkçe yama çıkarmayacak Turksportal.

    Son durum böyle.
    Hımm sağolun bu Si'nin politikasıyla torunlarımız belki oyunda görür Türkçe dilini.(Bi de sürpriz bi şekilde bu sene çıkartıyormuş.
    Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    48 ay taksit muhabbetini biraz daha zor hale getirsinler.

    Mubarek 0 ver 48 aydan ver parayı al oyuncuyu sonra bi bakmışsın ne kadar adam istiyorsan hepsi elinde.
    Zorlaştırmasınlar yahu ben hep öyle alıyorum. Doğru aslında bana gelebilecek oyuncuları böyle alıyorum satarken de hep nakit satıyorum.Bu şekilde daha fazla yabancı alınıyor.Gerçekti bi şart,kısıtlama falan var mı abaca bu 48 ay ile ilgili.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •