ABD saati ile Perşembe akşamı 21, Türkiye saati ile Cuma sabahı 04:00'da ESPN'de...
ABD saati ile Perşembe akşamı 21, Türkiye saati ile Cuma sabahı 04:00'da ESPN'de...
Toronto'nun all-star forveti Chris Bosh bu akşam Heat kadrosuna dahil oldu. Bununla ilgili, yani "yeni takımında ne kadar başarılı olur" konusundaki düşüncelerim:
Bir kere her maç 30 şut kullanmayacaktır. Hücumda her top onun eline değerek şekillenmeyecektir. Sayı ortalaması biraz düşecek ama şut yüzdesi artacaktır. Ama Miami Heat'e çok şey katacaktır. Eğer rolünü kabullenirse Heat organizasyonuna çok şey katacaktır. Savunma ve boyalı bölgeye biraz daha odaklanmalı, Beasley gibi orta mesafe şut atmak için dışarıya kaçıp durma alışkanlığını biraz dizginlemeli... Onun başarı veya başarısızlığı benim kriterime göre Miami'nin bu sene galibiyet sayısında yaşanan artışla orantılı olacaktır. Çünkü Heat'ın 55-60 arası bir galibiyet alması halinde bu bile Wade'in MVP olmasına yetecektir. Bu sene Wade'in özel sezonlarından birisi olacaktır.Yeter ki BOSH'un varlığı ona oynama şevki versin.
Evet, bu hamle bu sezonun MVP'sini bile değiştirebilir. İki sezon önce (2008-09) bireysel anlamda yapmadık iş bırakmayan, muhteşem ötesi maçlar çıkaran WADE sadece takım galibiyet sayısı nedeniyle ödülden olmuştu. BOSH yeni rolünü kabullenirse bu sene WADE coştukça coşacaktır. (Aksini düşünmek istemiyorum.)
04.00........
vinny del negro Clippers ın koçu oldu
Boozer ın kontratı 5 yıl 80 m Dolar
Abi takımda bir Bosh Wade çekişmesi düşünmek istemiyorum.Miami biter huzur kalmaz.
Ama Shaq'ı beslayen Wade Bosh'ı daha rahat besler aley-opp lar falan![]()
Lebron için 4'ü bekliyorum ama eğer Cavaliers'de kalıyorum derse bütün sövgüler benden ona..İnşAllah Knicks'i tercih eder orda kendisini bulur eminim..
Boozer ve Amare bütün muhteşem bitiriciliklerine rağmen DEFOLU oyuncular... Özellikle Boozer benim standartlarımda asla ve asla bir süperyıldız değil... Zaten iş ahlakı şaibeli... Eğer tüm dünyanın ilgi odağı bir takıma dönüşemezler, yani LEBRON hamlesi olmazsa, benim bildiğim BOOZER sezonun yarısından çoğunu sakatım ayağı ile yatarak geçirir.
LeBron Boozer ile Amare arasında bir tercih yapacak olursa; Amare'yi tercih eder. Doğrusuda odur.![]()
I'm back...
Valla abi bu Lebron hiç belli olmuyor sağı solu o yüzden ne olacağı hiç belli değil..
Gönlüm Bulls dan yana ama Charlotte gitsin Jordan'dan çok şey öğrenir.
lebron, görece düşük kontratlı boozer hamlesinden sonra chicago'ya gidecek gibi duruyor. çok sürpriz bir takım da olabilir.
Shaq büyük ihtimalle Spurs'da oynıcak 1 sene belki emekliliğini Lakers'da yapar.Eski 2 dost Kobe Shaq ikilisini tekrar izleriz.
Eski all-star, 2003 all-star'ında Majestelerinin muhteşem vedasını saçma bir tercihiyle mahvettiği günden beri antipati duyduğum, Indiana'dan ayrıldığından beri serbest düşüşe geçen Jermin O'Neal Boston Celtics'le anlaşmış. Artık bu ligin en iyi uzunlarından birisi olacak çıkışı yakalaması mümkün değil. Çünkü üç sezondur düşüşte, buradan zor kalkılır. Ama gelebileceği en iyi yere geldi. Celtics tam ona göre bir oyun tarzına sahip... Aklını başına alıp bu şansı iyi değerlendirmeli... Sadece Semih adına üzüldüm. Bunun anlamı Semih'in rotasyonda bir adım daha geriye gitmesi demektir.
Bu arada gündüz okuduğum bir haber... (Fenerbahçe Transfer Haberleri konusunda Alex'in aldığı para vesileyle onun adından bahsetmiştim ve ne ilginçtir ki, ilgili mesajımı yazdıktan 15 dakika sonra bu haberi okudum.)
Evet, geçen sezon Denver Nugets'dan yıllık 4.000.000 euro karşılığı Olimpiyakos'a transfer olan Kleiza Toronto Raptors ile toplamda 20.000.000 dolar karşılığı dört yıllık kontrat imzalamış. (Olimpiyakos'tan yıllık NET olarak 4.000.000 euro alıyordu; vergiler hariç... Bence zararına gitmiş. Ama adı üstünde NBA... Semih Erden'de zararına gitti, Ersan'da Avrupa'da kalsa şu an itibariyle daha fazlasını kazanıyor olurdu.)
Evet, Kleiza Toronto'da...
Gereksiz olmuş bence Kleiza transferi.
Brendan Haywood, 6 yıl 55 milyon $ karşılığında Dallas Mavericks'le yeniden anlaştı ...
Shaquillie O'Neal bir defasında (Ligin en iyi oyuncusu olduğu yıllar) şöyle bir espri yapmıştı:
"Ben çok yardımsever birisiyim. Mesela bir yaşlı teyzenin karşıdan karşıya geçmekte zorlandığını görsem, o teyzenin üzerinde SPURS forması BİLE olsa, hatta bu SPURS formasının üzerinde David Robinson ismi yazıyor olsa DAHİ yine de o teyzeye yardım etmekten vazgeçmem."
O yıllar her vesileyle David Robinson ve onun şahsında Spurs'e bir laf sokuşturur, özellikle Amiral'i kızdırmaktan büyük keyif alırdı. Shaq lise öğreniminin bir bölümünü San Antonio kentinde tamamlamış. "O gelene kadar bu şehir halkı beni seviyordu" diyor. "Ama o UZUN adam geldi -Robinson'ı kastediyor- ve beni kimse görmez oldu."
2001 Batı finali... Shaq ligin altını üstüne getiriyor. Lakers-San Antonio serisi... Shaq basın toplantısında konuşuyor:
"Henüz lise öğrencisiydim. Ondan (Robinson'dan) imza almaya gittim; imzayı verdi ve "istediğini aldın delikanlı, haydi şimdi TOZ OL" dedi bana; kimin toz olacağını göreceksiniz, onları toz edeceğim" demişti. Ve Lakers seriyi 4-0'la geçti. Ne Duncan, ne Robinson durabildi karşısında; ikisi birden vız geliyordu.
Hey gidi günler heyyy! Şimdi o Shaq gidip SPURS forması giyecek. Her formaya aklım yatıyor ama o demeçler aklıma geldikçe... Şimdi maç önlerinde Amiral'le muhabbet bile eder. Malum, Amiral david Robinson SPURS maçlarını kaçırmıyor, eski takım arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. (En büyük rakiplerinden ALONZO ile nasıl kanki olmuştu Miami'de...) İlginç ama güzel... Bunları asla "olmaz" demek için veya Shaq'ın tutarsızlığı olarak yazmıyorum. Zaten kocaoğlanı hepimiz tanıyoruz. Şaklabanlıktan ne kadar hoşlandığını biliyoruz. Biraz da bu ilginç hikayeler çekici kılıyor sporu...
Travis Outlaw Nets le anlaşmış
Birçok kaynaktan alınan bilgiye göre , Golden State Warriors ve New York Knicks sign&trade konusunda prensipte anlaştılar. Bu takasta PF David Lee Wariors'a gidecekken Anthony Randolph, Ronny Turiaf ve Kelenna Azubuike de Knicks yolunu tutacak.
Bir kaynağa göre de Lee'nin kontratındaki maddelerde anlaşma bitti ve evraklar tamamlandı. Artık geriye kalan tek şey imza..
Lee'nin anlaşması 6 yıllık için 80 milyon dolar olacak ve yıllık ortalama 13 milyon dolar alacak.
Ray Allen 2 yıl daha Boston dedi.
Dallas ile Raja Bell arasında karşılıklı ilgi
NBA ön büro kaynaklar ESPN.com Dallas'ın Bell'i,Bell'in de Dallas'ı istediğini öne sürdü.
Dallas Mavericks free-agent guard Raja Bell'e ilgi bulunmaktadır.
"Dallas kesinlikle ilk üç içinde benim için," Bell, bu Miami ve Orlando da onun tercih ettiği yerler arasında yer alıyor sözü söyledi.
Kaynak:Realgm
Rockets Brad Miller'la Görüşüyor
Rockets Hayes'i Takımda Tuttu
Nets'in Hedefleri Outlaw,Korver ve Tyrus Thomas
Genel menajer John Hammond perşembe günü yaptığı açıklamayla 2010 Draftı'ndaki 2.tur 44.sıra seçimleri olan Jerome Jordan'ı nakit para karşılığında New York Knicks'e takas ettiklerini duyurdu.
New York Knicks Luke Ridnour yarışında rakiplerinin önüne geçti.
Ridnour Mike D`Antoni`nin hızlı ilk pas sisteminde başarılı olabilir.D'Antoni'nin bu oyuncunun alınması için ısrar ettiği belirtiliyor. Bunun yanında Luke'da Knicks'e gitmek istiyor . Son şampiyon Lakers`da Ridnour`u istiyor.Bucks Ridnour`un istediği ücreti fazla bulduğu için veteran guard Knicks`e geçiş yapabilir.
Kaynak:nbasketbol.blogcu
New York David Lee'yi kadroda tutmayı neden düşünmüyor acaba?Bir bilgisi olan var mı?
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek