Shaq büyük ihtimalle Spurs'da oynıcak 1 sene belki emekliliğini Lakers'da yapar.Eski 2 dost Kobe Shaq ikilisini tekrar izleriz.
Shaq büyük ihtimalle Spurs'da oynıcak 1 sene belki emekliliğini Lakers'da yapar.Eski 2 dost Kobe Shaq ikilisini tekrar izleriz.
Shaquillie O'Neal bir defasında (Ligin en iyi oyuncusu olduğu yıllar) şöyle bir espri yapmıştı:
"Ben çok yardımsever birisiyim. Mesela bir yaşlı teyzenin karşıdan karşıya geçmekte zorlandığını görsem, o teyzenin üzerinde SPURS forması BİLE olsa, hatta bu SPURS formasının üzerinde David Robinson ismi yazıyor olsa DAHİ yine de o teyzeye yardım etmekten vazgeçmem."
O yıllar her vesileyle David Robinson ve onun şahsında Spurs'e bir laf sokuşturur, özellikle Amiral'i kızdırmaktan büyük keyif alırdı. Shaq lise öğreniminin bir bölümünü San Antonio kentinde tamamlamış. "O gelene kadar bu şehir halkı beni seviyordu" diyor. "Ama o UZUN adam geldi -Robinson'ı kastediyor- ve beni kimse görmez oldu."
2001 Batı finali... Shaq ligin altını üstüne getiriyor. Lakers-San Antonio serisi... Shaq basın toplantısında konuşuyor:
"Henüz lise öğrencisiydim. Ondan (Robinson'dan) imza almaya gittim; imzayı verdi ve "istediğini aldın delikanlı, haydi şimdi TOZ OL" dedi bana; kimin toz olacağını göreceksiniz, onları toz edeceğim" demişti. Ve Lakers seriyi 4-0'la geçti. Ne Duncan, ne Robinson durabildi karşısında; ikisi birden vız geliyordu.
Hey gidi günler heyyy! Şimdi o Shaq gidip SPURS forması giyecek. Her formaya aklım yatıyor ama o demeçler aklıma geldikçe... Şimdi maç önlerinde Amiral'le muhabbet bile eder. Malum, Amiral david Robinson SPURS maçlarını kaçırmıyor, eski takım arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. (En büyük rakiplerinden ALONZO ile nasıl kanki olmuştu Miami'de...) İlginç ama güzel... Bunları asla "olmaz" demek için veya Shaq'ın tutarsızlığı olarak yazmıyorum. Zaten kocaoğlanı hepimiz tanıyoruz. Şaklabanlıktan ne kadar hoşlandığını biliyoruz. Biraz da bu ilginç hikayeler çekici kılıyor sporu...