1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
    http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
    Bir benim yazdığıma bak,bir senin yazdığına.Sonra videoyu tekrar izle.Hangimizin yazdığını söylemiş Yıldırım Demirören.Gördüğünü,dinlediğini anlayamıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aziz Yıldırım'a, Adnan Polat'a birşey olmadıysa Yıldırım Demirören'e de bir şey olmaz.

Mesaj Yetkileri