Ernst
Hilbert Guti.Haz. R.Quaresma
Bobô Nihat(Sercan)
Çok iyi olur gerçekten.
Bekliyoruz seni Dünyanın en iyi pasörü...
Ernst
Hilbert Guti.Haz. R.Quaresma
Bobô Nihat(Sercan)
Çok iyi olur gerçekten.
Bekliyoruz seni Dünyanın en iyi pasörü...
Beşiktaş Guti ile her konuda anlaştı..
LigTv
Guti Beşiktaşta.....
GeLirken Kankanı da getir GUTİ.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Uzun yıllardır Beşiktaş transfer şampiyonu olmuyordu, bu senenin transfer şampiyonu Beşiktaş olacak gibi duruyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Umarım R.madrid teki gibi oynar. Buraya gelipte cıvıtmaz.
Football is simple,but Football Manager is not
Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür![]()
![]()
Football is simple,but Football Manager is not
resmi bir açıklama yok sanırım guti için?
Resmi açıklama artık sadece formalite![]()
resmi açıklama olmadan çok transfer okudukda o yüzden sordum.
Real Madrid gibi dünyaca ünlü bir kulübün sembolü olmuş isimlerden Guti'nin Türkiye'de futbol oynayacak olması önemli bir olaydır.Tebrikler Beşiktaş yönetimine.
Guti'nin geleceği zaten 3-4 gün önceden belliydi şimdiden hayırlısı olsun BJK'ye..Bu sezonun transfer şampiyonu onlar oldu sayılır..
Hilbert oynamadan gider o vakit
Tabata da yolcu olabilir, 1-2 milyon veren alir![]()
Hilbert gitmez, Fink, Zapo ve Tabata gidecek büyük ihtimalle.
Quaresma, Hilbert, Guti ve Cenk. İkisi Dünya yıldızı, biri Almanya'da 6 milli maça çıkmış bir oyuncu(ayrıca bonservis de ödenmedi), biri de gelecek vaadeden bir kaleci. Eğer Galatasaray veya Fenerbahçe Hazard'ı veya Forlan'ı getirmezse transfer şampiyonu Beşiktaş olur.
Guti'den ne kadar performans alıcak Beşiktaş harcıyacağı paranın karşılığını alabileceğini düşünüyormusun?
Guti ülkeye alıştım takımdakinlere tanıdım diyene kadar 3 ay geçecek adamın yaşı olmuş 35 bu saatten sonra çıkıpta beşiktaşı çoğu maçta ipten alacak hali yok.
Ya Serhat boşuna yoruyorsun kendini. Guti gibi bir adam bu gün sadece rekLam anLamında biLe takıma değer katar. Roberto CarLos biLe adam gibi futboL oynamadan gittiğinde zararına değiL aLdıkLarını çoktan kazandırmıştı kLübüne. BöyLe isimLer insanın hiç bir zaman eLinde patLamaz. Formadır, rekLamdır vs derken parasını çıkarır zaten. Adı üstünde Dünya yıLdızı. Tabata gibi adamLar patLar ama Guti gibi adamLar parasını eLLi kez çıkarır. Sen bari az çok biLmen Lazım yahu.
Bu tarz adamLarın her zaman maçı ipten aLma potansiyeLi vardır. 90 dakika sahada gezer, oLmadık bir pas ya da şut atar sana maç kazandırır. Bu adamLar zaten bunLarı yapabiLdiği için o,bu, şu oLuyor. KoLay geLinmiyor bu noktaya.
Adam 35 değiL 33 yaşında. Yusuf 35 yaşında takımı şampiyonLuğa götüren yoLda en önemLi katkıyı yapabiLdiyse Guti hayLi hayLi yapar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Guti iyi oynar bana kalırsa.. Hayırlı olsun Beşiktaş'a
Sentugo.
tartışılan kişi Guti çok ilginç![]()
Ya işte bu çok saçma geliyor bana yemin ediyorum ya.
Sen performans veremeyeceğini neden düşünüyorsun ? Geçen sene asist krallığında Xavi ile kapışan adamda 32 yaşındaki GUTİ idi.
Peki performans alamayacağını düşünüyorsun Beşiktaşın. Bende alacağını düşünüyorum. Nasıl ispatlayacaksın ki bunu.
cidden antipatik oluyorsunuz buıraya gelip sırf kötülemek olsun diye mantıksızca konuşuyorsunuz kusura bakmayın.
Yusuf artık futbolun babası olmuş abi yapma ya.
Guti olmuş 35 yaşında sırf yıldız transferi yapacam diye onca insanı gaza getirip hayaller kurduracağına git 2 tane genç topçu al 2 sene sonra sana paşalar gibi süper ligi kaldırtsın.
Ahmet Göktaş bir kezde olsun benim yorumuma alıntı yapma olurmu![]()
Guti transferide kesinse off off off diyorum Beşiktaş taraftarları için bu sene lig baya kızışır![]()
Yanlız magazinde çok haberi çıkar Guti'nin
Dünyanın en yakışıklı topçularından biri gecelek sonuçta![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.