Önceden yazdım ve şimdide yazmak istiyorum.Aslında uğraşsan 1000 tane şey çıkar..
1- Herkesin dediği gibi "Favori Personel" olsun. Ama mesela en fazla 10 tane yazalım. Bazı arkadaşlar Ronaldo falan yazılmasın diyor ama Alex Ferguson'un profilde tüm futbolcular var
2- Toplantılarda seçenek çoğalsın. Hatta toplantıda basın mensubuna kızma bile olabilir.
3- Basın mensupları maç çıkışında "hurraaaa" toplantı yapıyor. Biz isteyince yapmalıyız bence. Ayrıca tüm toplantılarda aynı sorular sıkılıyorum ya artık.
4- Yönetim toplantıları olsun.
5- Oyuncumuza söyleyeciğimiz laflar artsın.
6- Ultimatom olayı çok saçma ya. Git sen takıma tüm kupaları kazandır. Para iste vermesinler. Ultimatom ver seni kovsunlar ! Ne saçma. Değerliysek kaynak bulmaya çalışacağız falan desinler.
Şimdilik bu kadar. Sizcede olması gerekmez mi ?

Alıntılı Yanıtla
  Alıntılı Yanıtla 
				 Originally Posted by Crazycat
 Originally Posted by Crazycat

Doğru aslında bana gelebilecek oyuncuları böyle alıyorum satarken de hep nakit satıyorum.Bu şekilde daha fazla yabancı alınıyor.Gerçekti bi şart,kısıtlama falan var mı abaca bu 48 ay ile ilgili.
 Doğru aslında bana gelebilecek oyuncuları böyle alıyorum satarken de hep nakit satıyorum.Bu şekilde daha fazla yabancı alınıyor.Gerçekti bi şart,kısıtlama falan var mı abaca bu 48 ay ile ilgili.