Sayfa 238 / 1204 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence biraz elimizi çabuk tutmalıyız.. Takım kampa girdi ve bu kampa oyuncuları yetiştirmeliyiz artık.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Basın toplantısında kampın 2. yada 3. gününe 2-3 transfer yetişeceğini söylediler..Yarın yada çarşamba açıklanır bence ..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yarın pino açıklanacak... İstihbaratım güçlü!!!!!!

Ramazan Güçlü
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nannar hocam öldürüyodun beni yeminle

Nesil
    2008
    Yer
    London

Haha '' Ramazan Güçlü '' harbiden süpermiş hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şaka bir yana da cidden Pino bugün yarın açıklanabilir. Bu oğlan Keita'nın 1 gömlek altı ama kendini geliştirir. Yalnız bireysel olarak da aynı Keita gibi bencil

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

4 adam daha hangi arada alacaz acaba zaman daralmaya başladı .. böyle giderse son gün 5 dk.da bir oyuncu açıklanır

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Şaka bir yana da cidden Pino bugün yarın açıklanabilir. Bu oğlan Keita'nın 1 gömlek altı ama kendini geliştirir. Yalnız bireysel olarak da aynı Keita gibi bencil
    bence pino alınacaksa bir sağ açık daha alınmalı zaten . ilk 11 oynayamaz gibi geliyor . malum monaco'da bile 14 maç yapmış geçen sene

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Loric Cana , okunuşu LORİK SANA !

Önce Fransız spikerden maç esnasında duydum.Sonra da Oyuncu bize imzanın ardından hava limanında muhabir adının okunuşunu sordu, Adam "Lorik Sana" dedi...
    Fm'den Kana diye diye alışmıştım. Hiç kaçırmazdım alırdım orta sahanın ortasına bunu OM'den FM 2006'da. Sana artık yabancımış gibi geliyor. Oysaki onunla ne kupalar kazanmıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Geçen hafta 5 transfer yaptık hergün 1 tanesi açıklacak dediler ?? Çocuk mu kandırıyorLar acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bence pino alınacaksa bir sağ açık daha alınmalı zaten . ilk 11 oynayamaz gibi geliyor . malum monaco'da bile 14 maç yapmış geçen sene

yaşadığı sakatlıklardan dolayı sanırım o.

http://www.youtube.com/watch?v=ElOCY...layer_embedded

bu videoda genellikle monaco'nun sol kanadından içeri kateden bir adam var. baya topla buluşuyo. pino o işte . ben burdaki halini beğendim, yani kondüsyonu yerinde gibi gözüyüküyor.

not: 23. dakikada arkadaşlarına ve takımına veda edip çıkmış.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Matrakan kimse öyle bir şey demedi seni kandırmışlar galiba..Adnan Polat sadece 1-2 transfer belki bitti bile dedi işte o 2 isimde Pino ve Cana..Pino'yu açıklarlar yakında..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Matrakan kimse öyle bir şey demedi seni kandırmışlar galiba..Adnan Polat sadece 1-2 transfer belki bitti bile dedi işte o 2 isimde Pino ve Cana..Pino'yu açıklarlar yakında..
    5 oyuncu alacağız demiş, pardon ben bu hafta 5 oyuncu alacağız diye okumuşum

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HıncaL ULuç Arda nın Bayern Münih iLe anLaştığını kesin bir diLLe iddaa ediyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    hıncal uluç futbolu bildiğini de iddaa ediyo arada sanmıyorum başkan sanki kalcak demişti ama çok iyi para geldiyse 20 gibi , olabilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda'ya gelen resmi teklif muhakkak ki vardır fakat bunların hangi takımlardan ve ne kadarlık teklifler olduğunu bilemiyoruz. Şu Dünya Kupası'na gidebilseydik Arda orda fiyatını artırırdı. Belki oradaki futbolculara yapılan tekliflerden dolayı Arda'yla ilgilenmiyor da olabilirler.

Arda için de en iyi lig herkesin düşündüğü gibi İspanya olur, Bayern'le anlaştıysa gittiği için zaten üzülürdüm, artı olarak Almanya'ya gittiği için de üzülürüm...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Niye ALmanya Liginin nesi var. ? Bizden daha kaLiteLi ve İspanya, İngiLtere gibi LigLerde ki takımLar daha fazLa takip ediyor. Ayrıca Bayern gibi bir ekoLde oynayacaksın. Ha Bayernde forma şansı buLurmu orasını biLmem. Ribery ve Robben gibi adamLarı kesmesi zor oLabiLir ama sanırım Ribery forvet arkası oynayacak geLecek sezon. Onun yerine soLda Ribery den daha fazLa katkı da sağLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye ALmanya Liginin nesi var. ? Bizden daha kaLiteLi ve İspanya, İngiLtere gibi LigLerde ki takımLar daha fazLa takip ediyor. Ayrıca Bayern gibi bir ekoLde oynayacaksın. Ha Bayernde forma şansı buLurmu orasını biLmem. Ribery ve Robben gibi adamLarı kesmesi zor oLabiLir ama sanırım Ribery forvet arkası oynayacak geLecek sezon. Onun yerine soLda Ribery den daha fazLa katkı da sağLar.
    Almanya Arda'nın oyun tarzına uygun değil bence. Bunun için üzülürüm giderse. Yeteneklerini sergilemesi zor orda.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Insallah...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Almanya Arda'nın oyun tarzına uygun değil bence. Bunun için üzülürüm giderse. Yeteneklerini sergilemesi zor orda.
    neden? almanya'da italya ve ingiltere'deki gibi fiziksel değil de daha teknik bir oyun anlayışı hakim bence. arda'nın en uygun olduğu lig ispanya'nın ardından almanya'dır bence...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Artık transferler açıklanmalı diye düşünüyorum git gide azalıyor zaman..Az bir şey kaldı UEFA maçlarına..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arda kalsın istiyorum ama giderse büyük bir şok yaşamam.
    2 ön libero.2 defans.1 çok yönlü ofans alınacak demişti Adnan PoLat.
    Lorik geldi.Şimdi sıra ötekilerde

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda için tekrar söylüyorum bu sezon mutlaka kalsın bize gerekli katkıyı yapacaktır zaten gördük Milli Takım'da da çok iyiydi..Bu sezon kalır inş. kendisini gösterip seneye daha iyi bir takıma gider..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    neden? almanya'da italya ve ingiltere'deki gibi fiziksel değil de daha teknik bir oyun anlayışı hakim bence. arda'nın en uygun olduğu lig ispanya'nın ardından almanya'dır bence...
    Sen kendi görüşünü açıkladın, ben kendi görüşümü açıkladım, fazla söze hacet yok

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Arda Almanya Milli takımında oynasaydı galiba şimdi fiyatı 30-40M Euro olurdu.Mesut 20M Ediyosa ki bence etmez,Arda rahat 30 eder.Basın Arda'yı söndürmek için baya uğraş veriyor.Zaten vermeside normaldir.Spor Basınının %70 bölümü Fenerbahçeli.Aralarında Galatasaraylı olduğunu iddaa eden Hıncal Uluç gibileride var.Sürekli Arda üstünde baskı kuruyolar.Adamın her yaptığını sanki ülke meselesi gibi gündeme getirip Arda'nın sırtından geçinmeye çalışıyorlar.

Bakalım çok uğraştıkları şey(Arda gidince)olunca neyi konuşup tartışacaklar şimdiden merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Arda Almanya Milli takımında oynasaydı galiba şimdi fiyatı 30-40M Euro olurdu.Mesut 20M Ediyosa ki bence etmez,Arda rahat 30 eder.Basın Arda'yı söndürmek için baya uğraş veriyor.Zaten vermeside normaldir.Spor Basınının %70 bölümü Fenerbahçeli.Aralarında Galatasaraylı olduğunu iddaa eden Hıncal Uluç gibileride var.Sürekli Arda üstünde baskı kuruyolar.Adamın her yaptığını sanki ülke meselesi gibi gündeme getirip Arda'nın sırtından geçinmeye çalışıyorlar.

Bakalım çok uğraştıkları şey(Arda gidince)olunca neyi konuşup tartışacaklar şimdiden merak ediyorum.
    Altına imzamı atarımÇok güzel yazmışsın Erhan ve çokta doğru

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post

. .. . . . . . .

Mesut 20 milyon Euro eder, Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ortada. Koca sezon Bundesliga performansı ortada. Chelsea'nin transfer gündeminde. Üstelik Alman Milli Takımı gibi bir takıma doğrudan dahil oldu, as oyuncu. Arda rahat 30 m Euro eder demek bizim uydurduğumuz şey, etse zaten eder ve transferi gerçekleşir. Arda şu an 15 milyon Euro'dan daha fazla bir bedele gitmez Avrupa'ya. Çünkü Arda dünya vitrininde yer almadı, hiç Dünya Kupası'nda oynamadı, Şampiyonlar Ligi'nde fazla oynayamadı, vitrin yapamadı. Mesut ise vitrin yapmış oyuncu.

Galatasaray'ın yerinde olsam hem Arda hem Elano'yu satar, yeni yıldızlar satın alırım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada Mustafa Pektemek için para vermemişiz takas teklifi yapmışız..Cavcav öyle diyor..

Kaynak : NtvSpor..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ? 22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence? Neyse...

Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...

http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs

Mesaj Yetkileri