Bence biraz elimizi çabuk tutmalıyız.. Takım kampa girdi ve bu kampa oyuncuları yetiştirmeliyiz artık.
Bence biraz elimizi çabuk tutmalıyız.. Takım kampa girdi ve bu kampa oyuncuları yetiştirmeliyiz artık.
Basın toplantısında kampın 2. yada 3. gününe 2-3 transfer yetişeceğini söylediler..Yarın yada çarşamba açıklanır bence ..
yarın pino açıklanacak... İstihbaratım güçlü!!!!!!
Ramazan Güçlü![]()
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Nannar hocam öldürüyodun beni yeminle![]()
Haha '' Ramazan Güçlü '' harbiden süpermiş hocam![]()
Şaka bir yana da cidden Pino bugün yarın açıklanabilir. Bu oğlan Keita'nın 1 gömlek altı ama kendini geliştirir. Yalnız bireysel olarak da aynı Keita gibi bencil![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
4 adam daha hangi arada alacaz acaba zaman daralmaya başladı .. böyle giderse son gün 5 dk.da bir oyuncu açıklanır![]()
Geçen hafta 5 transfer yaptık hergün 1 tanesi açıklacak dediler ?? Çocuk mu kandırıyorLar acaba ?
yaşadığı sakatlıklardan dolayı sanırım o.
http://www.youtube.com/watch?v=ElOCY...layer_embedded
bu videoda genellikle monaco'nun sol kanadından içeri kateden bir adam var. baya topla buluşuyo. pino o işte. ben burdaki halini beğendim, yani kondüsyonu yerinde gibi gözüyüküyor.
not: 23. dakikada arkadaşlarına ve takımına veda edip çıkmış.
Matrakan kimse öyle bir şey demedi seni kandırmışlar galiba..Adnan Polat sadece 1-2 transfer belki bitti bile dedi işte o 2 isimde Pino ve Cana..Pino'yu açıklarlar yakında..
HıncaL ULuç Arda nın Bayern Münih iLe anLaştığını kesin bir diLLe iddaa ediyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Arda'ya gelen resmi teklif muhakkak ki vardır fakat bunların hangi takımlardan ve ne kadarlık teklifler olduğunu bilemiyoruz. Şu Dünya Kupası'na gidebilseydik Arda orda fiyatını artırırdı. Belki oradaki futbolculara yapılan tekliflerden dolayı Arda'yla ilgilenmiyor da olabilirler.
Arda için de en iyi lig herkesin düşündüğü gibi İspanya olur, Bayern'le anlaştıysa gittiği için zaten üzülürdüm, artı olarak Almanya'ya gittiği için de üzülürüm...
Niye ALmanya Liginin nesi var. ? Bizden daha kaLiteLi ve İspanya, İngiLtere gibi LigLerde ki takımLar daha fazLa takip ediyor. Ayrıca Bayern gibi bir ekoLde oynayacaksın. Ha Bayernde forma şansı buLurmu orasını biLmem. Ribery ve Robben gibi adamLarı kesmesi zor oLabiLir ama sanırım Ribery forvet arkası oynayacak geLecek sezon. Onun yerine soLda Ribery den daha fazLa katkı da sağLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Artık transferler açıklanmalı diye düşünüyorum git gide azalıyor zaman..Az bir şey kaldı UEFA maçlarına..
Arda kalsın istiyorum ama giderse büyük bir şok yaşamam.
2 ön libero.2 defans.1 çok yönlü ofans alınacak demişti Adnan PoLat.
Lorik geldi.Şimdi sıra ötekilerde
Arda için tekrar söylüyorum bu sezon mutlaka kalsın bize gerekli katkıyı yapacaktır zaten gördük Milli Takım'da da çok iyiydi..Bu sezon kalır inş. kendisini gösterip seneye daha iyi bir takıma gider..
Arda Almanya Milli takımında oynasaydı galiba şimdi fiyatı 30-40M Euro olurdu.Mesut 20M Ediyosa ki bence etmez,Arda rahat 30 eder.Basın Arda'yı söndürmek için baya uğraş veriyor.Zaten vermeside normaldir.Spor Basınının %70 bölümü Fenerbahçeli.Aralarında Galatasaraylı olduğunu iddaa eden Hıncal Uluç gibileride var.Sürekli Arda üstünde baskı kuruyolar.Adamın her yaptığını sanki ülke meselesi gibi gündeme getirip Arda'nın sırtından geçinmeye çalışıyorlar.
Bakalım çok uğraştıkları şey(Arda gidince)olunca neyi konuşup tartışacaklar şimdiden merak ediyorum.
Mesut 20 milyon Euro eder, Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ortada. Koca sezon Bundesliga performansı ortada. Chelsea'nin transfer gündeminde. Üstelik Alman Milli Takımı gibi bir takıma doğrudan dahil oldu, as oyuncu. Arda rahat 30 m Euro eder demek bizim uydurduğumuz şey, etse zaten eder ve transferi gerçekleşir. Arda şu an 15 milyon Euro'dan daha fazla bir bedele gitmez Avrupa'ya. Çünkü Arda dünya vitrininde yer almadı, hiç Dünya Kupası'nda oynamadı, Şampiyonlar Ligi'nde fazla oynayamadı, vitrin yapamadı. Mesut ise vitrin yapmış oyuncu.
Galatasaray'ın yerinde olsam hem Arda hem Elano'yu satar, yeni yıldızlar satın alırım.
Bu arada Mustafa Pektemek için para vermemişiz takas teklifi yapmışız..Cavcav öyle diyor..
Kaynak : NtvSpor..
Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ?22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence?
Neyse...
Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...
http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs