Ufak Bir Miami İncelemesi yapmak istedi canım![]()
İşte Bu sezonki şuanlık oluşan kadro :
5 Numara'da bulunan oyuncuları :
* Joel Antonhy
* Jamal Magloire
* Dexter Pitman
>> Kesinlikle takımın en zayıf mevkisi.Gerçi pota altında Bosh gibi bir etmenleri olacak ama 5 numara olarak bulunan 3 oyuncuyu toplayınca tam bir 5 numara etmiyor.Olası bir 5 numara takas'ında mükemmel bir pota altına sahip olabilirlerHeleki Chris Kaman gibi bir oyuncuyu kadrolarına katarlarsa ki pek olası bir durum değil ama Kaman'la birlikte mükemmel 4 oyuncuyu kadrolarında bulundurmuş olurlar.Üstüne Üslük bu 4 oyuncuda zamanında aynı draftda bulunan 4 oyuncu olmuş olur.
4 Numarada bulunan oyuncuları :
* Michael Beasley
* Chris Bosh
* Udenis Haslem
* Shavlik Randolph
* Jervis Varnado
>> Chris Bosh gibi en iyi 4 numaralardan ilk 3'te bulunan bir oyuncuya sahipseniz sakatlık olmadığı sürece bu mevkide sıkıntı çekmezsiniz gibime geliyorTahmin ediyorumki Bosh'un arkasında Haslem bekleyecekdir.Haslem'de iyi bir oyuncu fakat Bosh'u dinlendirmek için süre alacaklardır.Bu iki oyuncuda sezonu rahatlıkla götürebilir.Hele ki Bosh Torontada yaptıklarını buradad yaparsa o zaman Haslem'e maç başına 10 dakika iş ya düşer ya düşmez.
3 Numarada Bulunan oyuncuları :
* D'Shean Butler
* Lebron James
>> Dünya'nın en iyi basketbolcusuna sahipseniz zaten arkasında bir oyuncu bile size yetecekdir fazlasıyla.Ki Lebron'un az sakatlandığını varsayarsak ve Cleveland'da oynadığı süreleri baz alırsak gerçekden bu mevkide 1 tane orta seviye benc oyuncusu ile herşey halledilir gibi duruyor.Ki benchde oturacak oyuncuda Butler fena sayılmaz takım'ın en iyi mevkilerinden biri
2 Numarada Bulunan Oyuncular :
* Quention Richardson
* Dorell Wright
* Yahkabu Diawara
>> Eğer sağlam bir Guard ile anlaşırlarsa buranın tartışmasız en iyi oyuncusu Wade olacaktır fakat pek zannetmiyorum öyle bir anlaşmanın olacağı o yüzden burada en iyi ihtimal Richardson gözüküyor.Gerçi 3 süperstar'ın yanında çok fazla top kullanacağını düşünmüyorum ama yinede bazı maçlarda 3 süperstarı geride bırakabileceğine inanıyorum.Ek olarak Deshan Stevenson'ı bu takımda izlemek istiyorum tamamen keyfi (:
1 Numarada Bulunan Oyuncular :
* Dwayne Wade
* Carlos Arroyo
* Mario Chalmers
* Keny Hasboruck
>> Wade Arrayo ikilisinin olduğu yerde başka oyuncuya gerek kalmaz diye düşünüyorum.Wade'in zaten tüm maçlarda 30-35 dakika süre alacağını düşünürsek Arroyo'nunda kalan sürelerde takıma yeteceğini düşünüyorum ki en kötü ihtimal Lebron topu alır getirir işi bitirir![]()
Kısacası bu sene 5 numara takviyesiyle galaxy gibi bir takım olabilir Miami.Aslında Galaxy gibi bir takım fakat bir 5 numarada geldimi yenmez tadından.Seneye çoğu maç 110 barajını geçer diye düşünüyorum ayrıca all-star'da 3 tane aynı takım oyuncusunun yeri garanti artık daha ne olsun (: Bu krallık bozulana kadar diğer takımlar yüzük için biraz bekleyecek gibi.