Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 360 sonuç

Konu: NBA 2010-2011 Takas Dönemi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mike Higgins'e göre Celtics sınırlı serbest oyuncu statüsünde bulunan Tony Allen ile yeni kontrat üzerinde görüşüyor.

Boston başkanı Danny Ainge Tony Allen'ı geri getirmek istediğini söylemişti.

Tony Allen ayrıca Lakers, Nets, Heat ve Bulls gibi takımların da gündemine gelmişti.
    ...

Shaq için Heat ve Spurs'e gitme ihtimalinden bahsediliyordu.Fakat Mark Stein her iki takım içinde bunu pek olası olmadığın ssöyledi.Spursun kimyasına uygun olmadığını ve Pat Riley ile de zaten çalıştığını söyledi.Shaq için en uygun takımın Hawks veya Dallas'tan biridir dedi

Cavaliers free-agentı Zydrunas Ilgauskas, LeBron James ile birlikte Heat'de oynamak istiyor..Ilgauskas Cumartesi günü Miami Herald'a Miami'de oynamayı çok istediğini bildirdi ..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Shaq Miami'ye geri dönücek galiba.Tony Allen da Heat'de %80 diyelim (:.

sakary Ali Misafir

o takası duymuştum iyi iş yaptık bence. hawes pota altında etkili olur.nocioni'de dışardan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

shaq miami'de hayrına oynayacak galiba?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Daha yığınla resim varda üşendim hepsini koymayı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Müthiş bir takım oldu Miamı seneye izlemesi büyük zevk olacak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tony Allen, 3 yıl 9.7 milyon $ karşılığında Memphis Grizzlies'le anlaştı ...

Ben Wallace, 2 yıl 3.8 milyon $ karşılığında Pistons'la yeniden anlaştı ...

'' Big Ben '' bir çok takımdan teklif aldığını ancak Detroit'te basketbolu bırakmak istediğini açıkladı ...

Cleveland Cavaliers'la bu sezon sözleşmesi sona eren Zydrunas Ilgauskas, yeniden LeBron James'le bir araya gelebilir.Cavaliers'la olan kontratı sona eren ve free agent olan Zydrunas Ilgauskas, Miami Heat'le anlaşmak üzere.Kurduğu krallıkla veteran oyuncular için on derece cazip bir hale gelen Miami'nin, Zydrunas Ilgauskas'la anlaşması bekleniyor.Ilgauskas değişikliğin iyi olacağını düşünüyor . Öte yandan Miami'nin, Fisher'la da anlaşmak üzere olduğu beliriliyor . Fisher Miami'nin sunduğu kontrattan memnun olduğu belirtiliyor ama buna rağmen son kez Lakers yönetimiyle bir görüşme daha yapacak . Bu 2 oyuncununda Miami ile sözleşme imzalaması yakındır .

Bu sezona Mavericks'de başlayan fakat Caron Butler ve Haywood'u Dallas'a getiren takasta Wizards yolunu tutan Josh Howard ile Celtics ve Bulls ilgileniyor.Chicago Bulls, Howard'ı Reddick'in kontratı karşılanırsa kadrosuna katmak için büyük çaba sarfedecek , Reddick'in kontratı karşılansa bile Buls Howard için şansını deneyecek ; Celtics benchini güçlendirmek istiyor ve iMLE hakkını Jermaine O'Neal için kullandı ve onlar Howard'ı alabilmek ancak sign and trade yapacak .Bu arada Howard için eski takımı Washington Wizards'da bir seçenek.

Lebron transferinde hayal kırklığına uğrayan New York Knickslileri çıldırtacak bir haber gündeme bomba gibi düştü. Isiah Thomas geri mi dönüyor ?New York Knicks taraftarının belki en çok nefret ettiği adamların başında gelen ve görevde kaldığı süre içersinde yaptığı işlerle alay konusu olan Isiah Thomas'ın, Genel Menajer pozisyonuna tekrar dönmesi gündemde.Walsh konuyla ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaparken, ''Isiah GM olarak gelebilir. Amare'nin transferinde bize çok yardımcı oldu. Onun bir çok oyuncuyla arası iyi. GM pozisyonu için düşündüğümüz isimlerden.'' dedi.Isiah geri dönmeye sıcak bakıyor . Isiah'ın her an geri dönebilir , New York yönetimi taraftarından tepkisinden çekinse de Isiah'ın geri dönüşü konusunda ısrarlı .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Daha yığınla resim varda üşendim hepsini koymayı..

Seneye orada oluşan sayıyı 10 maçın üstünde bulacaklardır
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Karşılarındaki takımda olmak istemem doğrusu Otoban ortasında kalmış kedi yavrusu gibi olursun. Sağından solundan vızır vızır geçerler
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    11

NBA'daki tek takımımdır Miami.James ve Bosh ha?Henüz şimdi öğrendim bu haberi.Tabi Miami'yi sevme sebebim olan Wade'yi unutmamak gerek.Önümüzdeki yıl herşey çok güzel olacak...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ufak Bir Miami İncelemesi yapmak istedi canım

İşte Bu sezonki şuanlık oluşan kadro :

5 Numara'da bulunan oyuncuları :

* Joel Antonhy
    * Jamal Magloire
    * Dexter Pitman

>> Kesinlikle takımın en zayıf mevkisi.Gerçi pota altında Bosh gibi bir etmenleri olacak ama 5 numara olarak bulunan 3 oyuncuyu toplayınca tam bir 5 numara etmiyor.Olası bir 5 numara takas'ında mükemmel bir pota altına sahip olabilirler Heleki Chris Kaman gibi bir oyuncuyu kadrolarına katarlarsa ki pek olası bir durum değil ama Kaman'la birlikte mükemmel 4 oyuncuyu kadrolarında bulundurmuş olurlar.Üstüne Üslük bu 4 oyuncuda zamanında aynı draftda bulunan 4 oyuncu olmuş olur.

4 Numarada bulunan oyuncuları :

* Michael Beasley
    * Chris Bosh
    * Udenis Haslem

* Shavlik Randolph
    * Jervis Varnado

>> Chris Bosh gibi en iyi 4 numaralardan ilk 3'te bulunan bir oyuncuya sahipseniz sakatlık olmadığı sürece bu mevkide sıkıntı çekmezsiniz gibime geliyor Tahmin ediyorumki Bosh'un arkasında Haslem bekleyecekdir.Haslem'de iyi bir oyuncu fakat Bosh'u dinlendirmek için süre alacaklardır.Bu iki oyuncuda sezonu rahatlıkla götürebilir.Hele ki Bosh Torontada yaptıklarını buradad yaparsa o zaman Haslem'e maç başına 10 dakika iş ya düşer ya düşmez.

3 Numarada Bulunan oyuncuları :

* D'Shean Butler
    * Lebron James

>> Dünya'nın en iyi basketbolcusuna sahipseniz zaten arkasında bir oyuncu bile size yetecekdir fazlasıyla.Ki Lebron'un az sakatlandığını varsayarsak ve Cleveland'da oynadığı süreleri baz alırsak gerçekden bu mevkide 1 tane orta seviye benc oyuncusu ile herşey halledilir gibi duruyor.Ki benchde oturacak oyuncuda Butler fena sayılmaz takım'ın en iyi mevkilerinden biri

2 Numarada Bulunan Oyuncular :

* Quention Richardson
    * Dorell Wright
    * Yahkabu Diawara

>> Eğer sağlam bir Guard ile anlaşırlarsa buranın tartışmasız en iyi oyuncusu Wade olacaktır fakat pek zannetmiyorum öyle bir anlaşmanın olacağı o yüzden burada en iyi ihtimal Richardson gözüküyor.Gerçi 3 süperstar'ın yanında çok fazla top kullanacağını düşünmüyorum ama yinede bazı maçlarda 3 süperstarı geride bırakabileceğine inanıyorum.Ek olarak Deshan Stevenson'ı bu takımda izlemek istiyorum tamamen keyfi (:

1 Numarada Bulunan Oyuncular :

* Dwayne Wade
    * Carlos Arroyo

* Mario Chalmers
    * Keny Hasboruck

>> Wade Arrayo ikilisinin olduğu yerde başka oyuncuya gerek kalmaz diye düşünüyorum.Wade'in zaten tüm maçlarda 30-35 dakika süre alacağını düşünürsek Arroyo'nunda kalan sürelerde takıma yeteceğini düşünüyorum ki en kötü ihtimal Lebron topu alır getirir işi bitirir

Kısacası bu sene 5 numara takviyesiyle galaxy gibi bir takım olabilir Miami.Aslında Galaxy gibi bir takım fakat bir 5 numarada geldimi yenmez tadından.Seneye çoğu maç 110 barajını geçer diye düşünüyorum ayrıca all-star'da 3 tane aynı takım oyuncusunun yeri garanti artık daha ne olsun (: Bu krallık bozulana kadar diğer takımlar yüzük için biraz bekleyecek gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

- Lebron sizce Miami'de iş yaparmı Ömer hocam?
    Ö.Ü : Yapar.Çünkü Lebron,basketi bilen bir oyuncu.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Takımın 1 numaraya ihtiyacı yokki Sanki olsa 1 numara getirip oyun kurcak Lebron bosh wade birine top gelince zaten sayı olur

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    - Lebron sizce Miami'de iş yaparmı Ömer hocam?
    Ö.Ü : Yapar.Çünkü Lebron,basketi bilen bir oyuncu.
    Bir zamanlarda Ahmet Çakar Oneal için şu lafı kullanmıştı '' Oneal bitti ! Miami Şampiyon olsun Ben yorumculuğu bırakırım '' eksik olabilir ama bu tarzdaydı

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Takımın 1 numaraya ihtiyacı yokki Sanki olsa 1 numara getirip oyun kurcak Lebron bosh wade birine top gelince zaten sayı olur
    Yok yahu o kadarda kolay değil Sonuçta 1 numara ve 5 numara eksikliğini 2-3-4 numaralı süperstar olsa bile tüm takımlar hisseder (:

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

5 numara shaq olsun dadından yinmez

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    5 numara shaq olsun dadından yinmez
    Aynen Oneal veya Kaman süper olur (:

İzlemem o zaman maçları

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

1- Perkins Boston'da bu hafta içinde dizinden ameliyat olacak.Yaklaşık 6 ay uzak kalacak sahalardan.Ocak ya da şubatta dönebilir.

2- Celtics Nate Robinson'ı elinde tutmaya çalışıyor.Nate'in söylediğine göre işler yolunda gidiyor.İki taraf diyalog içinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yaşındaki pivot Udonis Haslem, Miami'de kalmayı tercih etti. Haslem, 7 sezondur oynadığı Heat'in gelecek sezon da formasını giyecek.

Daha önceden Udonis Haslem ile Dallas Mavericks ve Utah Jazz'ın ilgilendiği söyleniyordu. Haslem, gelen haberlere göre diğer takımların teklif ettiği paranın yarısına Miami'de oynamayı kabul etmiş.

Josh Childress 2 yıllık Avrupa macerasını sonlandırarak NBA'in yolunu tuttu. Suns, Amare'den gelen takas istisnasını kullanarak Hawks'tan takas yoluyla aldığı Childress'a 5 yıl için 34 M$ verecek.

NBA patentli yıldızları Avrupa'da izlemeye tam alışıyorduk ki Amerika'ya geri dönme kararı aldılar. Yunanistan'daki ilk senesinde bekleneni veremeyen yıldız oyuncu, ikinci senesinde toparlanarak takımının Euroleague'de finale çıkmasına büyük katkı sağladı.

Suns'a geri dönecek olursak, Childress Suns'ın hızlı oyununda kendini gösterme fırsatını bulacaktır. Steve Nash'a Hedo'nun da katıldığını düşünürsek, bu pas yeteneği yüksek oyuncular Childress'ı fazlasıyla besleyeceklerdir.

Suns Childress'la birlikte büyük bir riski de beraberinde almış olsada buna değeceğini düşünüyorum. Pota altına arkası dönük oynayabilen bir oyuncuda alırlarsa Suns'ın o eski kudretli oyununa dönmemesi için hiç bir neden yok.

Böylece Miami Heat bu sezon ki 5. imzasını da atmış oldu. Dwayne Wade ve Udonis Haslem ile tekrardan anlaşan Miami, Raptors'dan Chris Bosh, Cavs'ten Lebron James ve Grizzlies'ten Mike Miller ile sözleşme imzalamıştı. Oyun kurucu bölgesindeki Mario Chalmers'ın durumu ise netlik kazanmış değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Jordan Farmar, New Jersey Nets'le anlaştı
    Fisher Lakers'ta kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

1 Numarada Bulunan Oyuncular :

* Dwayne Wade
    * Carlos Arroyo

* Mario Chalmers
    * Keny Hasboruck

Dwyane Wade 2 numara değil mi yahu ? Benim bildiğim Wade SG'dir. Yoksa yanlış mı biliyorum ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Dan Gilbert 100.000 Dolar Ceza yediCleveland Cavaliers Sahibi Dan gilbert, Lebron hakkındaki konuşmalarından dolayı 100.000 Dolar Ceza yedi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by welet1905 View Post
    Dwyane Wade 2 numara değil mi yahu ? Benim bildiğim Wade SG'dir. Yoksa yanlış mı biliyorum ?
    1-2 ikisinide oynayabilen bir oyuncu.Ama bu sene büyük ihtimal 1 numara oynayacak gibi duruyor.Takımdaki oyunculara bakılınca..

Genelde oyunlarda SG olarak gözüküyor ama iki mevkisi var desem yanlış bir cümle kulanmamış olurum

Pg ve Sg olarak değerlendirebiliriz yani

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Wade oyun kurucu olarak çok fazla iyi değil.Yine güzel oynuyor ama en iyi verimi 2 numarada alıyor.Oyun kurucu oynayınca bazı özelliklerini tam kullanmaya enerjisi yetrmiyor.Miamiye şuan beğenmeyip gönderdikleri Jason Williams bile gelse çok iyi işler çıkartır.Yeterki ana mevkisi point guard olan orta düzey bir oyuncuya sahip olsunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Hido Phoenix'te

12 Temmuz 2010 09:18 | NTVSpor.net
    NBA’de Toronto Raptors forması giyen milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu, takas yoluyla Phoenix'e transfer oluyor.

NBA'de Toronto Raptors forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, yeni sezonda Phoenix Suns forması giyecek.
    Kanada ekibinde mutsuz olduğunu belirten ve takımdan ayrılmak istediğini söyleyen 31 yaşındaki yıldız, Brezilyalı Leandro Barbosa karşılığında Phoenix Suns'a takas edilecek.

Geçtiğimiz yaz Toronto Raptors ile beş yıllık sözleşme imzalayan Türkoğlu, yönetimle yaşadığı sorunların ardından Kanada ekibinden ayrılmak istediğini açıklamıştı.
    31 yaşındaki yıldız gerekçe olarak da Toronto'nun sisteminde verimli olamamasını göstermişti. Ve milli basketbolcunun istediği oldu. Toronto Raptors, Hidayet Türkoğlu'nu Brezilyalı Leandro Barbosa karşılığında Phoenix Suns'a gönderme kararı aldı. Phoenix, Türkoğlu'nun yanı sıra, son olarak Olimpiakos'ta forma giyen Josh Childress ile beş yıl-34 milyon dolarlık bir kontrat üzerinde anlaştı.

2007-08 sezonunda Orlando formasıyla 19.5 sayı-5.7 ribaund ve 5 asist ortalamaları tutturan Hidayet Türkoğlu, NBA'de sezonun en çok gelişme gösteren oyuncusu seçilmişti. Türkoğlu, 2009'da Orlando'nun finale çıkmasında önemli bir pay sahibi olmuş, aynı yaz Toronto Raptors ile beş yıllığına 53 milyon dolarlık bir kontrata imza atmıştı.

kaynak : ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ömer Aşık'ta Chicago Bulls'la kontrat imzalamış. Noah'ın yedeği olarak bakıyorlar Ömer'e ve hazırlık kamplarında baya beğenmişler.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mario Chalmers ve Carlos Arroyo bence 1 numara için yeterli bir ikili,tabii gerektiğinde Wade de 1 numaraya çekilebilir.Takımda zaten bireysel olarak bir sorun yoktu hiçbir zaman.Takım sporlarında en önemli faktör olarak gördüğüm Takım oyununu yapabilirlerse yeni bir rekor kırmalarını bekliyorum.Şu an için takımda açıkça kötü görünen tek mevki 5 Numara, ki ben de oraya 1 rookie 1 de minimum kontratlı bir free agent alınır diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Orlando Magic Genel Menajeri Otis Smith yine aktif bir yaz geçirerken, Quentin Richardson'la prensip olarak anlaşma sağladı.Orlando Magic, Quentin Richardson'la her konuda anlaşırken oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kontrat detayları ise basına açıklanmadı.
    Bu hamle Redick'in, Bulls'a gidişine onay verileceği anlamında yorumlandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

JJ Redick gibi potansiyeli harcadı Orlando. Geçen sene de Hido'yu harcamışlardı Carter için. Helal olsun vallahi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mike Miller ' ı duymamıştım . Miami sevdiğim adamları topluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Haslem takıma kalmış Dallasın 5 yıllık 34 milyon dolarlık teklifini reddedip Miaminin 20 milyon dolarlık teklifine evet demiş. Tebrik etmek lazım adam harbi Miamili.

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri