1 ile 30 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Birde Sercan Temizyürek vardı ona noldu yav , FM ' de süper lig ' e giden Turgut ' dan , Oktay'dan falan da yetenekliydi sakatlık sorunu falan mı çıktı ..

Sercan disiplinsiz hareketleri nedeniyse 2. yarının tamamında kadro dışı kaldı. Gelen haberler maç başı cüzi bir ücrete anlaştıkları yönünde. Her ne kadar yetenekli görünsede karektersiz bir oyuncu. Takımda 1 numaralı istenmeyen adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Sercan disiplinsiz hareketleri nedeniyse 2. yarının tamamında kadro dışı kaldı. Gelen haberler maç başı cüzi bir ücrete anlaştıkları yönünde. Her ne kadar yetenekli görünsede karektersiz bir oyuncu. Takımda 1 numaralı istenmeyen adam.
    Aynı bizim Emre Aktaş gibi.Gitsede kurtulsak diyoruz bizde

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Murat Yildirim'da büyük ihtimal Samsunspor'dan ayrılacak.Süper ligde bir takıma gidecekmiş.
    Gitsin gitsin para getirsinde klube yeterki gitsin.

Kim istiyormuş ki?

Ben hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım. En son yaklaşık 3 hafta önce Konyaspor ve Kasımpaşa istiyor diye biliyordum. Ama onlarda kendilerine yüksek gelen bonservisinden dolayı vazgeçtiler.

Minimum 1 M TL yi verebilecek kulüp varsa buyursun alsın. Seneye bedavaya gidecek yoksa.
    Bende rastlamadım hiçbiryerde ama biLmiyorum sonu ne oLur.Fakat yine elimizden parasız bir oyuncu daha gidecek gibi.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Birde Sercan Temizyürek vardı ona noldu yav , FM ' de süper lig ' e giden Turgut ' dan , Oktay'dan falan da yetenekliydi sakatlık sorunu falan mı çıktı ..
    Çok disiplinsiz.Sebebide Samsunsporumuzun 20 yaşındaki adamlara kalması.2-3 oyuncu haricinde klup neredeyse beden eğitimi okuyan gençlere kaldı !

Para olayı hikaye Çoğu oyuncu okuldan arkadaşım yazı tura atmaya para yok diyor (: Ama Sercan'ın 2 sene önce Trabzonspor'a gitmesi lazımdı şimdi elimizde patlayacak işte !
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri