1 ile 30 arası toplam 809 sonuç

Konu: En Büyük Asker Bizim Asker

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şu dakika itibarıyla işlemlerimi tamamladım. 1-2-3 Ağustos'taki yedek subaylık sınavını bekliyorum. Yalnız benim şube sınava Çorlu'ya yolluyormuş. 1 Ağustos'ta Çorlu'dayım.

1 Ağustos itibariyla da askeriz kısmetse.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Şu dakika itibarıyla işlemlerimi tamamladım. 1-2-3 Ağustos'taki yedek subaylık sınavını bekliyorum. Yalnız benim şube sınava Çorlu'ya yolluyormuş. 1 Ağustos'ta Çorlu'dayım.

1 Ağustos itibariyla da askeriz kısmetse.
    sen ne mezunuydun sınavdan sora 12 ay yapma ihtimalin yüğksek olabilir Arkadaş yedek subay olmak istedi ama olmadı.Adamın biride istemedi sınavda boş kağıt vermiş yinede aldılar 12 ay

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    sen ne mezunuydun sınavdan sora 12 ay yapma ihtimalin yüğksek olabilir Arkadaş yedek subay olmak istedi ama olmadı.Adamın biride istemedi sınavda boş kağıt vermiş yinede aldılar 12 ay
    Zaten bu ülkede isteyen değil istemeyen birşeyler oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yok yok hiçbir vasfımı belirtmedim. (Şimdi ne vasfın var ki zaten gibilerinden yorum yapacak arkadaşlar olacaktır hepsini şimdiden öpüyorum)

Çok büyük ihtimalle kısa çıkar ancak uzun çıkma ihtimali herkese çıkma ihtimali kadar.

Mesaj Yetkileri