Haftaya geliyormuş Guti![]()
Haftaya geliyormuş Guti![]()
Verin Tello'yu Zapo'yu bize. Sizde rahatlayın bizde.![]()
I'm back...
Beşiktaş bu sene şampiyon olur. Schuster zaten iyi bir hoca, alınan oyuncular da çok klas. Hele iyi de bir golcü alınırsa, Raul veya Altidore gibi, Beşiktaş'ı kimse tutamaz.
Ben lig daha başlamadı diye biliyorum ama Beşiktaş çoktan şampiyon ilan edilmiş![]()
Her zaman Fenerbahçe veya Galatasaray sezon öncesi kesin şampiyon ilan ediliyor. Bi kerede şu önceden şampiyon ilan edilme tadına biz bakalım![]()
besiktas güclü bir kadro kurdu guti iyi adam yasi dezavantaj bana göre fakat ne olursa olsun guti istereal madridden gelmis büyük futbolcu faydasi elbette dokunacaktir besiktas iyi bir forvet transferide yaparsa bu sene sampiyonlugun en büyük adayidir.
Maddi anlamda Beşiktaş son 10 yılın en iyi transfer sezonunu geçirmiştir. Yıldız oyuncular getirilince hep bu yanılgıya düşüyor herkes.
Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde
Raul- Bonservisi elinde (alınırsa)
Altidore- 4-5 milyondan fazla olmayacaktır (alınırsa)
Robinho - tüm bonservisi sponsor karşılayacak
Diyeceksinizki yıllık ücretleri.
Takımdan gidecek olan Tello-Fink-Zapo-Holosko-Nobre-Tabata-Delgado ve belki Bobo 'nun gidişiyle hem ciddi bir bonservis geliri elde edilecek (en az 8-10 milyon euro) , bonservisi para etmeyecek oyuncularda (nobre-tello) takasta kullanılacak ve karşılıklarında kaliteli yerliler alınacak.
Bu oyuncuların yıllık maaşları zaten gelecek olan yeni transferlerin yıllık ücretini karşılayacaktır. Elde edilen bonservis geliri kulübe kar kalacaktır.
Üstelik takas karşılıgında gelecek türk oyuncular ile kontejyan sorunu çözülmeside işin en büyük artısı.
Bu yüzden Beşiktaş geçtiğimiz 10 yıla göre transfer politikasını gerek maddi anlamda gerekse teknik anlamda en iyi yaptığı sene bu senedir.
Topalm vereceği bonservis bedeli Altidore gelmesi halinde en fazla 10-12 milyon euro olacakken
bahsettiğim oyuncuların gönderilmesiyle en az 8-10-12 milyon euro aralıklarında bir gelir elde edilmiş olacak takım ve yabancılardan da kurtulmuş olacaktır.
![]()
Angel Di Maria Benfica-R.Madrid
David Villa Valencia-Barcelona
Joao Moutinho S.Lizbon-Porto
D.Chygrynskiy Barcelona-S.Donetsk
Simon Kjaer Palermo-Wolfsburg
bence bunların ardından gelir...bunlar da sıralı değil ama
Guti BJK'ye hayırlı olsun... Şu anki transfer gidişatı bizim geçen yılkine benziyor..allah sonunuzu benzetmesin![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde
Altidore- 4-5 milyondan fazla olmayacaktır (alınırsa)
Robinho - tüm bonservisi sponsor karşılayacak
İyi güzel demişsin Ahmet. Ancak; Quaresma için sadece bu sezon gidecek para 10 milyon € olacak. Guti'ninde 1 yılda 2.5 - 3 Milyon € aldığını düşün. Etti 12,5-13 Milyon €. Raul'unda bu kadar aldığını düşün. Etti 15-15.5 milyon €. Altidore 2 milyon € alsa 5 milyon €'da bonservisi olsa Eder 22-22.5 Milyon €. Robinho'nun bonservisi verilmeyecek okey. Yıllık en az 3.5 milyon € alsa. 25,5 - 26 milyon €. Bunlar 1 senede gidecek olan paralar. O dediğin oyuncuları en fazla ne kadara satacaksın. Bak Zapo ve Tello için en yüksek parayı biz teklif ediyoruz. Ancak gelmiyor adamlar. E gelmezse mecburen kelepir fiyata gidecek. Hepsi toplam 7 milyon €'ya gitse (ki gideceğini sanmıyorum.) 18,5 - 19 Milyon € sadece gidecek olan para. Futbolcuların alacaklarınıda çıkar.yıllık giderleride 5 milyon € olduğunu var sayalım. Geriye kalır 13.5 - 14 milyon €. Eskişehirspor'un 45. yılı kutlu olsuuuun.![]()
![]()
I'm back...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
[quote=Aşk-ı Şehir;1772021]Quaresma 7 milyon €
Guti - Bonservisi elinde
Altidore- 4-5 milyon [/quote]
UEFA ve Süper kupayı almak pahabiçilemez![]()
Futbol çok tanrılı bir din olsaydı eğer ben Guti'ye tapardım...teşekkürler beşiktaş fenerbahçe-beşiktaş maçında görüşmek üzere![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Marca reports that Real Madrid playmaker Guti will join Besiktas in Turkey. It is claimed that he will earn €5 million over two seasons, and that Besiktas president Yildirim Demiroren is so desperate to land Guti that he will personally fund €1.5 million of the player’s wages.
Marca'ya gore Guti'ye odenicek 5 milyon euronun 1,5 milyonunu Demiroren cebinden oduyormus
Yalan haber. Guti yıllık 2.6 milyon Euro alacak. Nobre'den sadece 100 bin dolar fazla.
Serdal Adalı Gutiye 3 ten fazla vermez.
Pardon o zaman ben yıllık 5 milyon yazıyor sanmıştım.
Yıllık o zaman 2.5-2.6 gibi bir fiyat 2 yılda 5 milyon. 1.5 Demirören cebinden sanırım borç olarak yazdırmayacak.
Herhangi bi istafa sesleri yükseldiginde bunu koz olarak kullanacaktır gibime geliyor.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Guti mükemmel bir transfer.Dünya'nın yaratıcılık ve pas konusunda en iyi isimlerinden birisini Beşiktaş'ta seyredeceğiz.Gerçekten müthiş bir şey.Forvet'e de aynı klasta bir adam alırsak çok daha güzel olacak herşey.
So what?
Saike
Kanat oynaması için isteniyo Holosko. Tello'nunda adı geçmişti ama ben ona ihtimal vermiyodum.. Ama onuda istemişler..
100. yılında iddialı bir kadro kurmak isteyen Ankaragücü, siyah beyazlıların 3 yıldız futbolcusu Arjantin`li yıldız Delgado,Şili`li yıldız Tello`yu ve Slovak oyuncu Holosko`yu kiralık olarak istedi.
Holosko transferinden para kazanmak isteyen Siyah beyazlılar`ın bu futbolcunun gönderilmesine sıcak bakmadığı gelen duyumlar arasında.
Özel işleri nedeni ile bir günlüğüne İngiltere`ye giden Başkan Yıldırım Demirören`in, Türkiye`ye döndükten sonra Gökçek ile bu oyuncular için masaya oturacağı ve transferilerin bu görüşmeden sonra netlik kazanacağı bildirildi.
- HABER1903 -
Vittek'in bonservisi alındı deniyordu akıbeti ne oldu acaba?
2.15 M € karşılığında alındı bonservisi diye biliyorum ben.
Bencede Vittek alındı fakat o oynamak istemiyordu sanırım Ankaragücü'nde![]()
Vittek'i çoktan bitirmişti A.Gücü..Alındı bonservisi eğer Delgado ve Holosko'yu 1 yıllığına kiraladıysa A.Gücü iyi transfer yaptı demektir..Büyük ihtimal Tello ve Zapo'da yolcu gözüküyor..