Sayfa 10 / 52 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Giresunspor'un şimdilik transferleri...

Adem Çalık, Aydın Çetin, Cihan Gökal, Fatih Şen, Fevzi Tuncay, Mehmet Ali Tunç, Onur Nasuhoğulları, Ömer Hacısalihoğlu, Ramazan Durdu, Şenol Demirci, Üstün Bilgi, Vahap Işık, Volkan Kocaloğlu
    Ümit Tütüncü, Cem Karahan ve Mesut Çaytemel ile de anlaşıldı.

Şu anda gündemde Giresunspor'a gelmeye sıcak bakan Erhan Küçük var.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Günün komedisi Çetin Sümer rüyasındamı gördü acaba bu oyuncuyu

Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Diyarbakırspor'da yeni sezon için transferler sürüyor. Yeşil-kırmızılı kulüp Berezilya'lı Neymar Da Silva ile Cuma günü sözleşme imzalayacak.

Süper Lig'e veda eden ve Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor Brezilyalı sambacı Neymar Da Silva ile anlaştı..

Diyarbakırspor Brezilya U-17 takımında forma giyen Neymar Da Silva ile anlaştı. Kulüp Başkanı Çetin Sümer 18 yaşındaki Neymar'ın Diyarbakırspor'da iyi işler yapacağını belirterek, "Sponsor firmamız EEDC'nin desteğiyle Brezilyalı Neymar Da Silva ile anlaştık. Kendisi İstanbul'da ki transfer büromuzda. Dünyanın bir çok kulübünü peşinden koşturan Neymar, sponsorumuzun büyük desteğiyle kulübümüzde. Kendisine Cuma günü Diyarbakır Atatürk Stadyumunda imza attıracağız" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Diyarbakırspor Brezilya U-17 takımında forma giyen Neymar Da Silva ile anlaştı. Kulüp Başkanı Çetin Sümer 18 yaşındaki Neymar'ın (...)
    18 Yaşında nasıl 17 Yaş Altı takımında oynuyor yahu bu çocuk Ayrıca bir ara "Ronaldinho'yu aldık,çakma çıktı,geri gönderdik.." olayı vardı,bu da o tarz bir şey olmasın?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir haftadan bu yana Diyarbakirspor.ORG Editörlerinin haberini çalıp , kendi sitelerine flaş haber diye yazan ve altınada " BU HABER SADECE BİZDE " diyen Diyarbakır'da ve Ulusal kesime hitap eden bir kaç internet sitesine ders vermek adına bu haberi yaptık.

Haberlerimizi çalıp haber saatini değiştiren, Ajanslara haberlerimizi gönderip kendi haberleriymiş gibi gösteren zihniyetin emeğe saygı duyması adına yaptığımız Neymar haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Bu sebeple kamuoyundan özür diler emek hırsızlarını ise kamuoyu vicdanına bırakıyoruz.Bir kez daha yineliyoruz , Neymar Da Silva , Sitemizi yakınen takip edenlerinde çok iyi bildiği gibi , dünya devlerini peşinden koşturan , Diyarbakır ' a tatil için bile gelemeyecek olan bir futbolcu haberi sadece yem amaclı yapılmış ve bugünde amacına ulaşmıştır.
    Bu vesileyle 24 saat dolmadan yalan atmak zorunda kaldığımız için takipçilerimizden ve kamuoyundan özür diliyoruz.
    LÜTFEN EMEĞE SAYGI !

http://www.diyarbakirspor.org/haberler/ ... yoruz.html

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sonradan buda çıktı. İlginç olan diyarbakırlıların buna inanıp haber yapması Ben Erhenede diye birisini haber yaptırdım. Hadi o inanılırda Neymar abi borumu yaa 50 milyon $ ca$h para istiyo Santos.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

piyasa yapmasi icin kiralayabilirlerde bank asyaya gelecegini hic sanmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Dün gece matrax'ta zaten editör neymar transferini söylemişti .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Yattı Marvin transferi,adam bir de geldi Bolu'yu gezdi..Bonservisini almak için bizi kullanmış,buraya geldikten sonrada fiyat arttırmış..C.Ronaldo sanıyo kendini heralde,bu kadar da olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Atletico C Goianiense takımından Cleyton Coelho Dos Santos (Boka) - forvet -
    Gremiodan İsael Da Silva Barbosa (İsael) - orta saha -
    Oeste takımından Luis Gustavo Bergamin (Marrom) - defans -

3 tane brezilyalı Giresuna 2 haftadır ismi gizlenerek getirildi.

Yönetim bu 3 oyuncudan çok şey bekliyor takımın kaderi bunlara bağlı olabilir. Hayırlısı olsun ben 10 numara olarak oynayan İsael'den bu sene büyük bir patlama bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Takımımızın teknik direktörlüğüne Hamza Hamzaoğlu getirildi
    Denizlisporumuz’da teknik direktörlük görevine bir dönem Galatasaray’da forma giyen Hamza Hamzaoğlu getirildi.

Başkanımız Mehmet Özsoy, yapılan Genel Kurul’dan sonra hocalarla görüşmelere başladıklarını belirterek “ Bank Asya 1. Lig’de iddialı olduğumuzu ve şampiyonluğa oynayacağımızı açıklamıştık. Şehrimizin bizlerden şampiyonluk beklediğini biliyoruz. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’na güveniyoruz ve yönetim olarak kendisinin yanındayız.“ dedi.

Geçen sezon 2 lig ekiplerinden Eyüpspor’u çalıştıran Hocamız Hamza Hamzaoğlu’nun teknik heyet kadrosunda Yardımcı Antrenörler Fuat Buruk, Yıldırım Uran, Kenan Atik, Kaleci Antrenörü Metin Mert, Kondisyoner Tansu Yaan, Sportif Direktör olarak Adnan Erkan bulunuyor.

Hocamız kendilerine güvenen ve görevi teslim eden Yönetim Kurulumuza teşekkür ederek “Denizlispor’un bugüne kadar ne yaptığını ve neler hakettiğini biliyoruz. Denizlispor şu anki bulunduğu konumu kesinlikle hak etmiyor. Ancak Denizlispor her kulübün yaşayabileceği şeyi yaşadı. Umuyorum ki bu eğilmenin arkasından müthiş bir sıçrama gelecek. Denizlispor camia olarak kaybettiği motivasyon ve heyecanı tekrar kazanacak. Bundan sonrasına daha umutlu bakacak.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hamza Hamzaoğlu ve yardımcıları ile 3’er yıllık sözleşmeye imzalandı.

Kaynak : denizlispor.org.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Ne kadar doğru bilmiyorum;

Tam İsmi Bogdan Sorin Stancu olan yeni transferimiz 28 Haziran 1987 doğumlu ... 2006 - 2008 yılları arasında Unirea Urcizeni takımında yıldızı parlayan Stancu 2008 yılında Steau Bükreş'e transfer oldu ... Burada Yüksel Hocamız ile de çalışan Stancu genç yaşına rağmen 2 sezonda tam 54 maça çıktı ve 19 gole imza attı ... Ayrıca Stancu'nun Romanya u21 Milli takımında da 15 maçta 5 golü bulunmakta .

Bir forvet oyuncusunda olması gereken özelliklerin hepsi mevcut Stancu`da .. Bitiricilik,frikik,penaltı,top sürme ve uzun şutları oldukça etkili .

Ayrıca 1.82 boyunda ki Stancu hava toplarında da oldukça etkili ...

Yeni transferimizin videolarını çeşitli video paylaşım sitelerinden rahatlıkla bulabilirsiniz.

Bu müthiş transfer için emeği geçenlere teşekkür ediyor , klubümüze hayırlı olmasını diliyoruz ...
    Kim aldi Stancu'yu ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Kim aldi Stancu'yu ?
    Boluspor. guarin14´isimli üyeden Alıntı
    Ne kadar doğru bilmiyorum; bu kısmıda atlamamak lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Kim aldi Stancu'yu ?

Mersin alacaktı kampa falan gelmiş görüşmek için ama,gelmesi zordu sitenin biri yapmıl haberi bende koydum ama olmamış transfer sadece bir görüşme olmuş!

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Stancu gibi potansiyeli fena olmayan bir oyuncunun turkiye 2. ligine gidecegini pek sanmiyorum turkiye super liginde 4 buyuk + Bursaspor haric her takimda siritmadan cok rahat ilk 11 oynar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Agbetu ile anlaştık.

Samsunspor.

İlk transfer olacak birde zenci izleyelim bakalım forvette.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Adanaspor yeni transfer Kemal Okyay ile yolları ayırırken, Yasir Elmacı da Kartepe kampına geldi..

Turuncu-Beyazlı takımda Kartepe kampı başlarken diğer yandan takımın kadrosu şekillenmeye başladı.. 26 kişilik kadroda yeni transfer Kemal Okyay yer almadı.. Kamp öncesi transfer edilen Kemal Okyay'ın menüsküs ameliyatını yeni olması ve kampı kaçırabileceği için yeni sezon kadrosunda yer almadığı öğrenildi.. Gençlerbirliği, Sivasspor ve geçen yıl da Kasımpaşaspor'da kiralık olarak forma giyen Yasir Elmacı'nın da kamp kadrosunda yer aldığı gözlendi.. Henüz imza atmayan Yasir'in bonservisiyle ilgili sorunun çözülmeye çalışıldığı haber verildi..[/FONT]

Default Altaylıların sevgilisi artık Karşıyakalı!

Son iki sezondur Altay forması giyen ve siyah-beyazlı taraftarların büyük sempatisini kazanan Brezilyalı Tiago Bezerra, Karşıyaka ile prensip anlaşmasına vardı.

23 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Karşıyaka Futbol Şube yöneticisi Celal Doğanalp ile birlikte İzmir'e gelerek Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne kampa girdi.

Boluspor'un da talip olduğu Brezilyalı yıldızı klubü Vasco De Gama'dan 1 sezonluğuna kiralayan yeşil kırmızılı yöneticiler, pazartesi günü imza töreni düzenleyecekler. Kaf-Kaf teklif sunulan Süper Lig patentli 1 futbolcudan da cevap bekliyor.

Sporx

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Stancu gibi potansiyeli fena olmayan bir oyuncunun turkiye 2. ligine gidecegini pek sanmiyorum turkiye super liginde 4 buyuk + Bursaspor haric her takimda siritmadan cok rahat ilk 11 oynar
    Bencede öyle,haber çıkmış koyym dedm.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Agbetu ile anlaştık.

Samsunspor.

İlk transfer olacak birde zenci izleyelim bakalım forvette.
    Agbetu Bank Asya'da iyi iş yapar fakat çok gol beklemeyin Agbetu'dan daha çok forvet arkası pozsiyonnda verim alınabilecek futbolcu,son vuruşları iyi değil.Kocaelispor'da izlediğim kadarıyla tabi ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Murat Yildirim'da büyük ihtimal Samsunspor'dan ayrılacak.Süper ligde bir takıma gidecekmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Murat Yildirim'da büyük ihtimal Samsunspor'dan ayrılacak.Süper ligde bir takıma gidecekmiş.
    Kim istiyormuş ki?

Ben hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım. En son yaklaşık 3 hafta önce Konyaspor ve Kasımpaşa istiyor diye biliyordum. Ama onlarda kendilerine yüksek gelen bonservisinden dolayı vazgeçtiler.

Minimum 1 M TL yi verebilecek kulüp varsa buyursun alsın. Seneye bedavaya gidecek yoksa.

21. Default

Birde Sercan Temizyürek vardı ona noldu yav , FM ' de süper lig ' e giden Turgut ' dan , Oktay'dan falan da yetenekliydi sakatlık sorunu falan mı çıktı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Birde Sercan Temizyürek vardı ona noldu yav , FM ' de süper lig ' e giden Turgut ' dan , Oktay'dan falan da yetenekliydi sakatlık sorunu falan mı çıktı ..

Sercan disiplinsiz hareketleri nedeniyse 2. yarının tamamında kadro dışı kaldı. Gelen haberler maç başı cüzi bir ücrete anlaştıkları yönünde. Her ne kadar yetenekli görünsede karektersiz bir oyuncu. Takımda 1 numaralı istenmeyen adam.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Lusage55 View Post
    Sercan disiplinsiz hareketleri nedeniyse 2. yarının tamamında kadro dışı kaldı. Gelen haberler maç başı cüzi bir ücrete anlaştıkları yönünde. Her ne kadar yetenekli görünsede karektersiz bir oyuncu. Takımda 1 numaralı istenmeyen adam.
    Aynı bizim Emre Aktaş gibi.Gitsede kurtulsak diyoruz bizde

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Serdar, Fırat ve Yakup kendilerini Denizlisporlu yapan imzayı attı
    Bugün (14.07.2010) kulüp binamızda düzenlenen imza töreninde Serdar Eylik, Fırat Kocaoğlu, ve Yakup Bugün Yeşil siyahlı renklere bağlandı.

Galatasaray altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon Orduspor’da oynayan orta saha oyuncusu Serdar, geçen sezon Kasımpaşa’da forma giyen Galatasaraylı kaleci Fırat ve Alanyaspor’da kiralık oynayan Trabzonspor’dan transfer edilen kaleci Yakup kendilerini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attılar.

İmza töreninde konuşan Başkanımız Mehmet Özsoy, Bank Asya 1 Lig’de şampiyonluğa oynayacak olan takımımızın eksik mevkilerine transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek 20 yaşındaki Serdar Eylik, 22 yaşındaki Fırat Kocaoğlu ve 23 yaşındaki Yakup ile anlaştıklarını söyledi. Başkanımız “Bizim için önemli olan isim değil takıma yapacağı katkıdır. Oyuncularımızın Denizlispor'a büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Denizlispor camiasına Hayırlı olsun" dedi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Gitsin gitsin para getirsinde klube yeterki gitsin.

Kim istiyormuş ki?

Ben hiç bir yerde öyle bir bilgiye rastlamadım. En son yaklaşık 3 hafta önce Konyaspor ve Kasımpaşa istiyor diye biliyordum. Ama onlarda kendilerine yüksek gelen bonservisinden dolayı vazgeçtiler.

Minimum 1 M TL yi verebilecek kulüp varsa buyursun alsın. Seneye bedavaya gidecek yoksa.
    Bende rastlamadım hiçbiryerde ama biLmiyorum sonu ne oLur.Fakat yine elimizden parasız bir oyuncu daha gidecek gibi.

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Çok disiplinsiz.Sebebide Samsunsporumuzun 20 yaşındaki adamlara kalması.2-3 oyuncu haricinde klup neredeyse beden eğitimi okuyan gençlere kaldı !

Para olayı hikaye Çoğu oyuncu okuldan arkadaşım yazı tura atmaya para yok diyor (: Ama Sercan'ın 2 sene önce Trabzonspor'a gitmesi lazımdı şimdi elimizde patlayacak işte !

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

http://www.facebook.com/profile.php?...9067068&ref=mf

Samsunspor bu oyuncuyla anlaşmış hiçbir bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serdar Eyilik 3 yıllık kontrat imzaladı diye açıkladı Denizli yönetimi. Ama Galatasaray kiralık olarak yolladıklarını söylemişti. Erhan Şentürk anlaşamayınca Serdar'ımı verdiler acaba..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Serdar Eyilik 3 yıllık kontrat imzaladı diye açıkladı Denizli yönetimi. Ama Galatasaray kiralık olarak yolladıklarını söylemişti. Erhan Şentürk anlaşamayınca Serdar'ımı verdiler acaba..
    Böyleyse çok iyi olur abi , ama yanlış hatırlamıyorsam Erhan , Murat ve Semih aynı günde kontrat imzalamışlardı .
    http://www.denizlispor.org.tr/haber_oku.asp?id=537
    Yanılmıyormuşum .

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000974344070#!/note.php?note_id=10150228216025363&id=319949067068 &ref=mf

Samsunspor bu oyuncuyla anlaşmış hiçbir bilgim yok bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

RC Strasbrog da 5 sezonda ilk 11 de doğru düzgün çıkmamış arada sırada yedekten oyuna girmiş Forvet ve Sağ Açık oynayan bir oyuncu. Yararlı olur inşallah. Tabi imza attırdılarsa.

2532453452523 tane transfer var diye geçiyor gazetelerde ama daha 1 tane oyuncunun imza attığına dair fotoğrafını görmedik.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Böyleyse çok iyi olur abi , ama yanlış hatırlamıyorsam Erhan , Murat ve Semih aynı günde kontrat imzalamışlardı .
    http://www.denizlispor.org.tr/haber_oku.asp?id=537
    Yanılmıyormuşum .
    Eski başkan Ali İpek döneminde transfer edilen Beşiktaş'tan Emre Özkan, Galatasaray'dan Erhan Şentürk ve Semih ile anlaşma sağlanamadığını dile getiren Özsoy, bu konuda kulübün bir zarara uğramadığını kaydetti.

Sayfa 10 / 52 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon

Mesaj Yetkileri