1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Henry'nin Takımı Belli Oldu

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Default Henry'nin Takımı Belli Oldu

Ve beklenen oldu!

Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Daniel Henry'nin yeni durağı resmen belli oldu. 32 yaşındaki ünlü isim MLS takımlarından New York Red Bulls'un yeni büyük projesi oldu ve futbol yaşantısını ABD'de sürdürmeye karar verdi.
    Günlerdir konuşulan ve ismi sır gibi saklanan büyük ismi Red Bulls da doğruladı ve resmen açıkladı. Barcelona ile sözleşmesinin bitimine 12 ay kala Katalan deviyle olan birlikteliği sona eren Henry ile ABD kulübü kaç yıllık sözleşme imzaladığını ise açıklamadı ve bunu "Birden fazla yıl" olarak duyurdu.

Sporx de uzun süredir konuşulan bu gelişmeleri 10 Temmuz'da "VE BİTİYOR" başlıklı haber ile ABD'de kulübe yakın kaynakları referans göstererek 14-15 Temmuz tarihlerinde resmi açıklama yapılacak şekliyle okuyucularına duyurmuştu. Öte yandan Thierry Henry'nin ismi bir dönem yerli medyada Fenerbahçe ile de geçmişti.

Kulüp Henry'nin Red Bull formasını ise ilk kez 22 Temmuz'da Tottenham ile oynanacak hazırlık maçında sırtına geçirmesinin beklendiğini duyururken Fransız oyuncunun isminin yazılı olduğu formaların satışa çıkarıldığını açıkladı.

Red Bull Global Soccer'ın başındaki isim Dietmar Beiersdorfer Henry transferi ile ilgili olarak "Son 15 senenin en başarılı ve en çok tanınan oyuncusu. New York'a gelmeye karar verdiğinde çok heyecanlandık. Bu sezon Red Bulls'un şampiyonluğu için mücadele edecek." ifadelerini kullandı.

Fransız futbolcu transferiyle ilgili ilk değerlendirmesini ise "Bu benim hayatımda yeni bir bölüm. New York Red Bulls'ta oynamak benim için onur. New York Red Bulls'un başarısı için ter dökeceğim ve hedeflenen ilk şampiyonluğa ulaşmak için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarıma güveniyorum" dedi.

15 Temmuz'da Red Bull Arena'da düzenlenecek dev organizasyonla imza töreninin düzenleneceği Henry Barcelona, Arsenal, Juventus ve Monaco takımlarında forma giyerken, Fransa'nın 1998'de kazandığı Dünya Kupası ve 2000'de Avrupa Şampiyonası'nda takımın önemli parçalarından biriydi.

Henry'nin ABD temsilcisinde de favorisi olan ve kendiyle özdeşleşen 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Ayrıca Henry bu transferle birlikte New York Red Bulls'ın bir başka ünlü futbolcusu Juan Pablo Angel Arango (Atletico Nacional, River Plate, Aston Villa) ile takım arkadaşı olmuş oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aktif emeklilik bu olsa gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Henry, arkadaşlarının yanına gitti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ben olsam bende aynı ytercihi yapardım

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ben olsaydım vefa amaçlı ilk başladığım klübe giderdim. Amatör takım olsada aynı olurdu. Pierre Van Hooijdonk böyle bir jest yapmıştı. İlk futbol oynadığı klübe.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Katar ve Amerika ligi maçlarını ntvspor falan yayınlasın isterim

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yolun açık olsun büyük usta! 2000-2010 arası sürecin genelinde benim için her daim dünya futbolunun bir numarasıydın!..İyi haberlerini duymak istiyoruz. Rastgele!..

Yıldız bir futbolcunun kariyerini harika bir şekilde bitirebileceği bir yer.Hem emekliliğini yaşayacak hem de futbol oynayacak.Daha ötesi yok sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Neyse artık bizim ' Medya ' Fener Henry ile ilgileniyor diyemeyecek ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

iyi yapmıs bence orda is görür zaten
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Fm 2011 de almak kolay olacak

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by vego View Post
    Fm 2011 de almak kolay olacak
    maaşını verebilirsen

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Veririz canım feda olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Amerika'lıların bu işe el atmaları bu tür yıldız oyuncular için iyi oldu.Katar tarzı ülkelere gitmektense Amerika'ya gitmek daha cazip bir seçenek.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben olsam Katar'a giderdim Futbolcunun kendi tercihi.. Cannavaro'da Katar'a gitti Amerika'dan teklif gelmesine ragmen.. he birde Angel hala oynuyormu? kac yasina geldi o adam ya oynarken görmeyeli uzun zaman oldu iyi bir futbolcuydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry değilmiydi; "Büyük takımlarda oynamayı bıraktığım zaman, futboluda bırakırım" diyen. Ne olduda kararından caydı.

Mesaj Yetkileri