Sayfa 248 / 1204 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
7,411 ile 7,440 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Oda onu istiyor zaten inşallah karşılanmaz diye

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bu sene formalar sadece internetten tanitilicak
    Gerçekten mi , o zaman Lansman gecesi olmayacak anlasılan.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by vego View Post
    Oda onu istiyor zaten inşallah karşılanmaz diye
    jeton şimdi düştü neremle okumuşum mesajı kimbilir

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ligin baslamasina 25 gun kaldi , hala eksiklerimizi kapatamadik , kalip kalmiycagi belli olmiyan bir ELANO , taraftara kuskun eski performansini aratan ARDA , su an icin alternatifi olmayan BAROS , ari gibi islemesine ragmen satilan KEITA , yerine alinan kapali kutu PINO , defansda tek basina cabalayan NEILL'in yanina nispeten hizli kademesi olan bir defans , sag bekde gunu gununu tutmayan SABRI , kalede SIKINTI ! ,ego ugruna Haldun Ustunel'i gonderen ADNAN POLAT , orta sahada topu 2 tarafli oyniyabilen bir MC

Sorunlar cok fazla , ne olucagi belirsiz , keyifsiz bir Rijkaard , istim ustunde bir yonetim su anda hersey kaf daginin arkasinda hic bir tahmin bile yapamadigim bir sezon , ama takim oyle bir haldeki sanki kaliteli bir orta saha ve kalitali bir defans la bayagi is yapicak da bir hali var , bildigin oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin , umarim yoneticiler bu hamuru iyi yogururlar gecen sene dustugumuz duruma dusmeyiz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kewell 7 numara giyecekmiş...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    kewell 7 numara giyecekmiş...
    kaynak ???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaynak var mı acaba 7 numaraya dair? Bence kalede ve savunmada bir sıkıntı yok.. Acil ihtiyaç olan yerlere bir bir yapıyoruz transferleri. Sağ bek yıllardır yok bizde bu bir gerçek öyle veya böyle Sabri orada götürüyor bu işi. Ali Turan ve Lucas Neill da gerekirse o mevkiide oynayabilirler. Stoperde Ali-Servet-Gökhan-Neill oldukça yeterli gözüküyor gönül isterdi ki 1-2 odun yerine daha iyi stoperler olsun ama yerli olunca bu kadar oluyor Çift yönlü bir oyuncu kesinlikle alınacak orası belli Baros'un alternatifi de alınacak ama ekonomimiz kısıtlı bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. Zamanında en çok lafı eden bendim bu yönetime ama zaman gösterdi ki yönetim aklı başında hareket ediyor. 1-1.5 hafta içinde bence transferi bitiririz..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kewell futbolu burada bırakmaz Leeds'te bırakır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Leeds United taraftarları Kewell'ı hain olarak görüyor bize geldiği için..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Kewell futbolu burada bırakmaz Leeds'te bırakır bence..
    Leeds'e geri dönemez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben Pino'dan çok ümitliyim. Sonuçta Monaco'dan futbolcu alıyoruz. Fransa'dan aldığımız hiç bir adam boş çıkmadı şu zamana kadar. Gerek Baros olsun gerek Keita olsun hepsi gereken katkıyı maddi ve performans açısından sağladılar. Pino daha 23 yaşında ileride parlatıp iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Ligin baslamasina 25 gun kaldi , hala eksiklerimizi kapatamadik , kalip kalmiycagi belli olmiyan bir ELANO , taraftara kuskun eski performansini aratan ARDA , su an icin alternatifi olmayan BAROS , ari gibi islemesine ragmen satilan KEITA , yerine alinan kapali kutu PINO , defansda tek basina cabalayan NEILL'in yanina nispeten hizli kademesi olan bir defans , sag bekde gunu gununu tutmayan SABRI , kalede SIKINTI ! ,ego ugruna Haldun Ustunel'i gonderen ADNAN POLAT , orta sahada topu 2 tarafli oyniyabilen bir MC

Sorunlar cok fazla , ne olucagi belirsiz , keyifsiz bir Rijkaard , istim ustunde bir yonetim su anda hersey kaf daginin arkasinda hic bir tahmin bile yapamadigim bir sezon , ama takim oyle bir haldeki sanki kaliteli bir orta saha ve kalitali bir defans la bayagi is yapicak da bir hali var , bildigin oyun hamuru gibi istedigin sekle sokabilirsin , umarim yoneticiler bu hamuru iyi yogururlar gecen sene dustugumuz duruma dusmeyiz
    Abi biraz fazla negatif yaklaşmışsın olaya, bence hiçbir şey bu kadar kötü değil.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ya bizim sıkıntımız hücum değil ki savunma. Niye halen üst düzey stoper değilde üst düzey hücum oyuncusu arıyoruz acaba.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Forvete gerek olduğunu düşünmüyorum..Kewell da gayet başarılıydı geçen sezonun ilk yarısında forvette .Artık 2 yönüde oynayan bir ortasaha, stoper ve sağ bek gerekli .

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eğer Kallström gelirse kadroda yabancı sayısı fazlasıyla artacak.Defansa Neill'in yanına yabancı bir stoper alındığı varsayarsak ,defansta 2 yabancı , orta sahada pino,kewell,cana,kallström dörtlüsüyle 4 yabancı,tek forvet Baros'la birlikte 6 yabancıyı geçiyor.Ya Serdar Özkan'ı izleyeceğiz ya da Serdar Taşçı gibi bir stoper bulacağız.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Eğer Kallström gelirse kadroda yabancı sayısı fazlasıyla artacak.Defansa Neill'in yanına yabancı bir stoper alındığı varsayarsak ,defansta 2 yabancı , orta sahada pino,kewell,cana,kallström dörtlüsüyle 4 yabancı,tek forvet Baros'la birlikte 6 yabancıyı geçiyor.Ya Serdar Özkan'ı izleyeceğiz ya da Serdar Taşçı gibi bir stoper bulacağız.
    defansa yabancı stoper alınacağını sanmıyorum . öyle veya böyle türkiyenin neredeyse en iyi stoperleri bizde . hakan balta , zan , ali turan , servet .. bunlara ek bi de yabancı almak şu an için lüks olur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    defansa yabancı stoper alınacağını sanmıyorum . öyle veya böyle türkiyenin neredeyse en iyi stoperleri bizde . hakan balta , zan , ali turan , servet .. bunlara ek bi de yabancı almak şu an için lüks olur
    hiç biri neill kadar kaliteli değil.hakan balta'yı geçen sene izledik öyle ahım şahım da bir oyuncu değil.zan ve servet ise yavaşlar.ali turan'ı izlemedim ama bunlardan kalite olduğunu düşünmüyorum.servet'i satarak serdar taşçı'yı alsak fena olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

serdar taşçı bu yaşta türkiye'ye gelmez.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Forvet transferi olmayacak bence.Baros,Mehmet Batdal gerçek santraforlarımız.Pino ve Kewell da gerektiğinde o bölgede oynayabilir.Diğer yabancıların ön libero,sağ bek ve forvet arkası olacağını düşünüyorum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

--------------aykut(ufuk, emirhan)---

sabri-----neill-----servet------balta---

----------------cana------------------

----------kallström--elano---------

pino(kewell)-----------------arda

----------------baros---------------

kallström ün yerine başka bir oyuncu da transfer edilebilir elbet ben oyuncu formatının kalström gibi olacağını belirtmek için yazdım.

servet oynamasa bile muhtemelen hakan balta stopere geçer sol bekte çağlar oynar yani savunmaya transfer yapılmaz herhalde.

kale aykut'la veya ufuk'la gitmez. oraya yabancı alınmalıydı. ama cana geldikten sonra geç kalındı artık alınamaz. zira cana yerine iki yönlü bi adam alınsaydı ve ön libero'da bir türk olsaydı o zaman bir yabancı hakkımız daha olacaktı. bence cana'dan önce kallström vs. gibi çift yönlü bir adam alınmalıydı, ön libero daha sonra duruma göre türk veya yabancı birisi alınırdı.

şimdi hem cana yı alıp hem kaleyi yabancıya vermeye kalksak ya sağ kanattan ya forvetten ya da defanstan bir yabancıyı çıkartmamız gerekecek , onlar da imkansız olduğuna göre ya oyun kurucuyu ya da çift yönlüyü türk seçmemiz gerecek. bu daha da imkansız olduğuna göre kaleye bir yabancı alınamaz artık sanırım.

ama genç yabancı potansiyelli bir kaleci bulunursa +4 için onu bilemem. ne biliyim şöyle fm'den baksalar alsalar matej delac, alphonse areola vs. o zaman cuk otururdu hani

Ufuk'un bence 1.ci kaleci olabilecek bir potansiyeli var,ama daha fazla forma şansı bulması lazım.Önünde oynayacağı defansla uyumunu yakalarsa ligde,kupada hatta Avrupa Ligi'nde bile götürür kaleyi.Arkasında da Aykut gibi bekleyen bir kalecinin olması formayı kaptırmamak için devamlı çalışmaya iter.

Geçen yılın son haftalarında Hakan Balta stopere geçmişti,bu yıl da Rijkaard öyle devam edebilir.Çağlar iyi bir form yakalarsa sol bekte değişmez isim olacaktır.

Asıl süpriz çıkışı Musa Çağıran'dan bekliyorum ben bu sene Galatasaray'da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pino yedek olarak alındı bence , ne ardayı nede kewellı kesebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ufuk'un bence 1.ci kaleci olabilecek bir potansiyeli var,ama daha fazla forma şansı bulması lazım.Önünde oynayacağı defansla uyumunu yakalarsa ligde,kupada hatta Avrupa Ligi'nde bile götürür kaleyi.Arkasında da Aykut gibi bekleyen bir kalecinin olması formayı kaptırmamak için devamlı çalışmaya iter.

Geçen yılın son haftalarında Hakan Balta stopere geçmişti,bu yıl da Rijkaard öyle devam edebilir.Çağlar iyi bir form yakalarsa sol bekte değişmez isim olacaktır.

Asıl süpriz çıkışı Musa Çağıran'dan bekliyorum ben bu sene Galatasaray'da.
    aşırı iyimsersiniz. ufuk kendine çeki düzen vermezse ondan kaleci falan olmaz. potansiyel var diyorsun. herkeste potansiyel var. aydın'da da vardı. ama değerini bilmedi çalışmadı yattı. ufuk da aynen öyle devam ediyor. aykut desen kesinlikle güvenilir bir kaleci değil, her an hata yapma olasılığı var.

bana kalırsa ne balta'dan iyi bir stoper, ne de çağlar'dan iyi bir bek olur. tsl için iyi olurlar ama avrupa'da kupa getirmeye yetmez bu adamlar(ama hakan balta sol beke geçerse tabii ki yeter bence, o sol bekte çok ayrı bir oyuncu oluyor). yabancı defans aranacağına gidip eren i alsınlar kayseri'den. biraz tuzlu olabilir ama değer bence. mücadeleci çalışkan cesur agresif bir oyuncu. ayağı da kötü değil. neill'in yanına iyi gider. hatırlıyorum 08/09 senesinde kayseri maçında baros'u bitirmişti. biraz sert oynamıştı ama olsun sonuçta baros'u etkisiz hale getirdi. bizde çok iş yapar.

orta üçlüye türk oyuncu gelecekse en fazla ön libero pozisyonu için gelebilir bence. çünkü hiçbir türkte(birkaç tane istisna hariç, onlar da emre belözoğlu vs. adamlar) o mevkiyi kaldırabilecek mental altyapı ve yaratıcılık yok. ama ön libero için belki bulunabilir. ama oraya da cana'yı aldık. aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı. bence yanlış strateji izliyoruz..

bakalım artık, hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Forvet transferi olmayacak bence.Baros,Mehmet Batdal gerçek santraforlarımız.Pino ve Kewell da gerektiğinde o bölgede oynayabilir.Diğer yabancıların ön libero,sağ bek ve forvet arkası olacağını düşünüyorum.
    Yapma yahu, ne Kewell'ı , ne Pino'su. Transfer yapmazsanız o bölgeye yine çok ah vah edersiniz. Kewell,Arda ile geçen süreçteki haliniz ortadaydı.

Kesinlikle bir transfer şart oraya.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Yapma yahu, ne Kewell'ı , ne Pino'su. Transfer yapmazsanız o bölgeye yine çok ah vah edersiniz. Kewell,Arda ile geçen süreçteki haliniz ortadaydı.

Kesinlikle bir transfer şart oraya.
    Ama Serkan abi önceliklerimiz var.. Neticede kulübün durumu ortada, ekonomik olarak durum pek parlak değil. Öyle ha diyince transferde yapamıyoruz.

Öncelik orta saha, defans.. Para kalırsa forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    pino yedek olarak alındı bence , ne ardayı nede kewellı kesebilir.
    kewell sol , arda amc oynuyo zaten . kesmesine gerek yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    kewell sol , arda amc oynuyo zaten . kesmesine gerek yok ..
    Arda amc'de ne kadar faydalı oldu ki şimdi olsun bence kanatlarda kullanılmalı kewell'la beraber ortada elano cana ve yeni transfer oynamalı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Arda amc'de ne kadar faydalı oldu ki şimdi olsun bence kanatlarda kullanılmalı kewell'la beraber ortada elano cana ve yeni transfer oynamalı
    Arda'nın sezon başlarında Amc'deki performansını ne çabuk unuttunuz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben Pino'dan çok ümitliyim. Sonuçta Monaco'dan futbolcu alıyoruz. Fransa'dan aldığımız hiç bir adam boş çıkmadı şu zamana kadar. Gerek Baros olsun gerek Keita olsun hepsi gereken katkıyı maddi ve performans açısından sağladılar. Pino daha 23 yaşında ileride parlatıp iyi bir paraya satabiliriz diye düşünüyorum.
    En önemlisi Ribery'i unutmuşsun Pino azim eder ve devamlılık sağlarsa,Türkiye'de patlama yapabilir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ya benim bildiğim gs bir tane Baros'u yedekleyecek bir yabancı forvet alacak.. Genç birisi olacakmış ve gerektiğinde kanatlarda da oynayabilirmiş..

bir tane yıldız ortasaha oyuncusu alacak

bu transferler Avrupa'dan olacak.. Brezilya,Arjantin ve İspanya gibi ülkelerde oynayan oyuculardan değil..

bu alınacak oyuncular kendi klüplerinde kampa katılmış oyuncular imiş..

kewell 7 numara giyecek diye biliyordum ama belli olmaz..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri