bencede güzel sallamış.bence amaç takım yönetmek ve biteceğini sanmıyorum.ona bakarsan adam erkende ölebilir gerçekçiliğe atıf yapılacaksa.o zaman nolcek?
bencede güzel sallamış.bence amaç takım yönetmek ve biteceğini sanmıyorum.ona bakarsan adam erkende ölebilir gerçekçiliğe atıf yapılacaksa.o zaman nolcek?
ben bilmiyorum onun yalancısıyım![]()
Bu Sevda Bitmez.
bizi kimse ayıramazOriginally Posted by FenerBahceLi
bu da emrahtan![]()
fm bitmez bence.
valla abım 2055 yılına kadar gelmıstı sonra sılmıstı save i..ondan sonrakı yıllarda bıterse bılmem![]()
fm bitiren varmı dır acaba
bencede elbet biter.. 500 sene boyunca database yeni oyuncu üretemeyeceğine göre ?* Aktif oyuncular emekli olunca biter gibi geliyor. Bide menejer yaşı war, o sizce nasıl olabilir? dielim 105 yaşına geldik, hala oyun dewam mı edicek ??
bitmez bu oyun bitmez![]()
bence şöle bişi olabilir eğerki yaşımız 65-70 falan oldu klubümüz bizimle yeni kontrat imzalamak istemeyecektir. biz de küçük klüplerde oynarız 2-3 sezon sonra da küçük klüpler de imzalamaz zorunlu olarak bırakmak zorunda kalırız
fm yi bilmemde bi arkadaş cm de 2145 mi ne olmuş forumda üye...
arkadaşlar duydunuzmu adamın biri diyo ki (deli kadir) oyunun sonunda kendi takımımız deplasmana giderken ucak düşüyomuş way be herkes ölüyormuş ben buna walla biyerlerimle güldümmm siz nerenizle güleriniz bilemem artık
aslında bitmesi daha mantıklı biz de 100 yaşına kadar menajerlik yapacak degiliz ya
FM Şöyle biter;
Gerçek oyuncular emekli olacak,
regen oyuncular emekli olacak ve bitecek.
FM deki regen yüz peketine bir göz atarsanız, sanırım bu oyunun hiç bitmeyeceğini düşünebilirsiniz![]()
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
o kadar yaşıcamı sanmıyorum
oyun biter mi bilmem ama bu muhabbetinde biteceği yok gibi...
ne oyun biter ne fm biter ne muhabbet biterturksportal bunun için var...
zate fm nin bitmesini kimse istemez(fmseverler)