arkadaslar bu oyun bitiyo mu?Eger bitiyorsa kac yılında bitiyor ve bitiren var mı?
arkadaslar bu oyun bitiyo mu?Eger bitiyorsa kac yılında bitiyor ve bitiren var mı?
ben 2021 deyim eğer ilerde bigün biterse sölerim.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
fm 2005te 2048lere gelmistim hala devam ediyordu...
yalan atma kardes 2048 gelmek okadar kolay degil
bence bitiş tarihi yoktur 2020 gelmiştim hala devam ediyordu..ama sildim![]()
ya neden yalan söylesin kiOriginally Posted by anakonda52
doğrudur olmayan bir şeyi neden sölesin yani
![]()
![]()
![]()
niye yalan söylesin sen gelemiyosun diye boyle seyler demen ayıp arkadasımızı yalancı yerine koymazsan iyi olurOriginally Posted by anakonda52
valla bana bı arkadasım soylemıstı ne kadar dogru bılemem amabızım oyuncular deplasmana gıderken ucak kazası yapıp oluyomus
![]()
2050 diye biliyorum duydum daha doğrusu ama ne kadar doğru bilmiyorum
biri arkadasimiz yalan söyleme 2048e kadar gelmek o kadar kolay degil demis..
sen her hafta yeni bir takimla baslamassan gelirsin oralara kadar![]()
muahaha deli kadir...bu ne sacma bisey ya...
@öbürlerine: bu oyunun bir sonu yokdur...sonu siz bilgisayari kapattiginizdadir. e kadar oynarsaniz o kadar sürer.
bende bitmiyo diye biliyorum hatta cm01-02 de mustafa abininmi bi save vardı 2100 yıllarında falandı (yanlış hatırlamıyorumdur umarım) siteye resimlerini koymuştu o save nin
benim bi arkadaşıma 2050 de falan database finished demiş ve bitmiş oyun ama bu cm03/04 veya cm4 teydi
ewt galiba 2050 de bitiyo ama oyun çok yavaşlıyo artık
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ömür biter FM bitmez.
İşin doğrusu ben de 2050'li yıllarda oyun bitiyor diye duydum ama daha o yıllara gelmek kısmet olmadı.
valla ben dogru demedım FmMomo sadece bana soyledı bende pek ınanmadım ama neyse![]()
ya kardeşim bu konuyu görünce bu söz benim aklıma gelmişti ama benden önce davranmışsınOriginally Posted by Berkaiser
ben şuanda 2012 yılındayım bu save ile fm2007 çıkana kadar devam etmeyi düşünyom bakam nereye kadar gidicem.
bu oyun fm 2007 baslayinca biter arkadasinda dedigi gibi :d
o olay fm de değil cm nin eski versiyonlarında oluyormus bende duymustum fm tarih olarak biter mi bilmem ama fm askı bitmezOriginally Posted by deli_kadir
Ben şu anda 2029 yılındayım ve çok zevkli ne zaman biter bilmem ama şu uçak kazası meselesi bana çok saçma gelio
__________________________________________________ ___________
GaLaTaSaRaY
![]()
doğru uçak kazası olayı çok saçma ama bu bir oyun ne kadar bizim yaşamımızın bi parçası olsa da bu bir oyun umarım bu zevkin sonu hiç gelmez!
ben 2031 deyım
bıtene kadar oynamayı dusunuyorum
tabii biterse
bitmiyodur bence ...
Yalan söylediği falan yok her taşın altında buzağı aramayın. Ben 2050 yi geçtim şu an ise 2033 teyim.Originally Posted by anakonda52
bu oyun bitmez yaa..
adamlar düşünüp oyun yapıyor hiç biter mi yaw FM
umutlu olup devamlı oynarsanız bilgisayar çöker ve oyunda normal olarak bitmiş olur![]()
bitecek gibi deil sürekli kafadan oyuncu çıkartıo özellikle türkiyeden acaip potansiyeller çıkıo bunların hepsini de gs de topluom
arkadaşta oynuyodu baya bi yılı geride bırakmış sonra öldüğünü söledi...
Emekli Olursan Oyun senin icin bitti demektir
edit:
MUHAHAHA cok güzel sallamis arkadasinOriginally Posted by barman
![]()