Sayfa 330 / 896 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Dia , Aziz yildirim'in soz verdigi oyuncu degildir , tamamen kapali kutu bir adam , kagit ustunde bakilinca isini yapan ekstra bisey beklememek gereken bir kanat oyuncusu gibi duruyor , ama patlama yaparsada FB'de sasirmamak gerek ,

Eger FB A.Gyan ida alirsa ozaman cok garip bir durum olucak Kazim , A.Gyan , Dia 3 tane birbirininin kopyasi adam hic biride gercek forvet degil yine cok zorlanir gol yollarinda FB

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla ben memnunum. Yeterki takım için yüreğini ortaya koysun.. Evet bilmiyoruz nasıl biri ama Stoch, Volkan, G.Gönül, Lugano ve Dia'da olursa yüreğiyle oynayan oyuncu sayımız baya yükselecek.. Umarım yararlı olur. Yalnız 4 yıllık diyorlar umarım memnun kalmayıpta gönderme sorunu felan olmaz. Yoksa bu adamıda satamayızda atamayızda..

Katılıyorum.Gyan'ın forvette yapacaklarını Kazım da yapar.Bu açıdan Gyan'ın transfer edilmesi yanlış olur.Bizim ihtiyacımız daha kuvvetli bitirci olan bir forvet.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Yıldız değil diye gereksiz demek ne kadar doğrudur? Acaba Dia'nın kaç tane maçını izlediniz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz gereksiz transfer diye.Yararlı olup olmayacağını zamanla göreceğiz zaten

Deivid 2 sezondur Şampiyonlar Ligi performansının kredisini kullanarak bu takımda.Mehmet Topuz ve Özer'in sakatlıkları sürüyor Young Boys maçlarına yetişemeyecekler.Elde birtek Kazım varken bu bölgeye bir transfer yapmanın nesi yanlış.Ayrıca bu bölgede oynayacak bütün oyuncuları düşünelim yine de Dia gereksiz bir transfer değildir.

Forvet transferi yapıldıktan sonra Emre'nin yanına da bir transfer yapılacaktır zaten.

Ayrıca Bekir ve İlhan'ın küçümsenmesini yanlış görüyorum.Devamlılık sağlamaları durumunda Milli Takım seviyesine yükselebilecek oyuncular her ikisi de.Bekir geçen yıl oynadığı maçlarda görevini eksiksiz yerine getirmişti.İlhan Eker ise sol ayaklı ve topu oyuna iyi servis edebilen bir isim ki bu bizim defansta eksikliğini çektiğimiz birşeydi yıllardır.

Soyle soyleyim. Senin elinde 5 sag kanat oyuncusu varken buraya yabanci, bonservisi 5-8 milyon euro arasi bir adam alamazsin. Ha, senin eline firsat gelir, hayvani kalitede bir adam olur (bkz Krasic), o zaman takima level atlattirmak icin alirsin, ama elinde 5 tane sag kanat oyuncusu varken bu transfer gereksizdir. Emre'nin ve Lugano'nun yanina transfer yapabilirsin, ama bunlar yabanci kontenjanindan dolayi kulubede oturur guzelce. Ayrica Young Boys maci olabilir, ama tek mac dusunerek transfer yapilmaz. Simdi Alex sakatlansa sirf Young Boys maci icin gidip 10 numara mi alacaktiniz? FB'nin Young Boys'u gecmesi icin Nancy'nin kanat oyuncusuna mi ihtiyaci var, bu kadar kucuk mu FB?

Ilhan ve Bekir'in milli takima gidebilecegine inaniyorsan sen inanmaya devam et. Biri 26, biri 25 yasinda, birakin milli takima gitmeyi adlari bile milli takimin yanindan gecmeyen oyuncular bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Unutmamak gerekir bu takım oynadığı son 10 resmi lig maçında sadece 1 gol yedi, hem de Bilica ile Selçuk ile.

Sanılmasın ki ben bu oyuncuları beğeniyorum ama istenildiğinde, bu oyuncularla da sağlam savunma yapılabiliyor.

Sorun neydi, Fenerbahçe topu aldığında hücuma kalkamıyor, hücum edene kadar rakip savunma yerleşiyor. Alınan bu 2 oyuncu ile hızlı hücumları rahat yapmayı düşünüyor hoca.

Savunmaya ve ortasahaya takviye elbette gerekli ama geçtiğiğimiz sezonda gördük ki, savunma ağırlıklı oynandığında bu açıklar göze batmıyor ve bu şekilde oynarken hücumda iş yapacak adamlar bu tarz adamlar ki bunlar istendi ve alınıyor.

Önceliğin bu nedenle hücum alanında olması gerekiyordu, şimdi ilk olarak gelecek forveti, sonra da gönderilecek oyuncuları beklemek gerek. Gönderilecek oyuncular belli olduğunda da savunmaya ve orta sahaya takviye yapılacak mı belli olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Del Piero_10 Misafir

Fransa ligini yakından takip eden birinden oyuncu ile ilgili yorumlar

''İyi bir oyuncu ancak en büyük problemi istikrarsızlığı. Bazen dünya yıldızı bazen ise vasat bir oyuncu izlenimi veriyor. Çok hızlı, gerçekten çok iyi bir top sürüşü var ve gol de atabiliyor. Bordeaux - Nancy maçında yaptığı şovu unutamam. Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini düşünüyorum.''

Nesil
    2006

Dia, Kazım'ın Senegal modelidir. Kanat için yapılan bir transferdir. Ama Aykut Hoca yıldız oyuncu istemiyor, savaşcı ve kupa kaldırmamış oyuncu istiyor. O yüzden Dia alındı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sunu unutmamak lazim bu adami Arsenal almis olsaydi hepimiz derdik Arsene Wenger genc potansiyeli olan adamlari aliyor , ama Turkiye'den bir takim ayni tarz bi transfer yaptigi zaman kalitesiz , adini hic duymadim oluyor , zaten adi duyulmus olsa 6-7 yerine 15 - 20 den baslar fiyati , eger izlenilip ki eminim Aykut K. izletmisdir alindiysa iyi is yapar TSL'de

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu tempoda (Stoch ve Dia) acaba zaman zaman Kazım son adam olarak forvette denenir mi? En azından bir opsiyon olarak? Yahut maçın belli bölümlerinde çifte forvete dönmen icap ettiği bölümlerde kenardan gelerek? Bilmiyorum ama sanki Aykut hocanın hücum opsiyonu olarak oyun içi hamleleri de çeşitlenecek gibi geliyor.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Şu tempoda (Stoch ve Dia) acaba zaman zaman Kazım son adam olarak forvette denenir mi? En azından bir opsiyon olarak? Yahut maçın belli bölümlerinde çifte forvete dönmen icap ettiği bölümlerde kenardan gelerek? Bilmiyorum ama sanki Aykut hocanın hücum opsiyonu olarak oyun içi hamleleri de çeşitlenecek gibi geliyor.
    Bu oyuncu yapısı ile Barcelona taktiğine dönülebilinir; ama ne kadar oturur tartışılır. Aykut Hoca taktiği değiştireceğini söyledi., Kazım, Dia ve Stoch hepsi genç eğer bu üçü oturursa gelecekteki hücum gücümüz olacak ve en az üç dört yıl bu isimler ile oynayacağız. Kendi yıldızlarımızı yaratacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yıldız meraklıları bu transferi beğenmiyor,kim bu adam diyorlar ama bence çok iyi bir transfer yaptık.Hem Zico zamanından beri çok ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu aldık hem de her yıl üstüne katmış geçen sezon da iyi bir çıkış yapmış oyuncu aldık.Tuncay'dan sonra hangi kanat oyuncumuz 8 gol 7 asistlik bir performans sergiledi?Dia bize çok yararlı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bilica'yı gönderip gallas'ı yine alırsın. baroni'yi gönderip diarra'yı yine alırsın. bunun dia'yla alakası ne?

kazım güvenilir bir oyuncu değil. mehmet topuz sağ kanatta çok verimli değil ki emre'nin yanında oynayacak gibi. özer de her yere alternatif bir isim. deivid'i falan hiç saymıyorum. kim ne derse desin nokta bir transfer oldu. stoch'tan sonra dribling yapan, adam geçen hızlı adamımız daha oldu. sadece kazım bu özelliklere uyuyor gibi. ona da bir sezon emanet edilmez. çok çalışsın yine dia'dan kapsın formayı.
    Bunun Dia'yla alakası malum herkesin bildiği gibi ligimizde yabancı sınırı olması ve bu bahsettiğim oyuncuların alınması halinde Dia'nın pahalı bir yedek olacak olması. Zaten bu seneki ilk 11'de Cristian ve Bilica'nın olması mümkün değil; muhtemelen +2 olacaklar. Dolayısıyla zaten oynayamayacak oyuncular için bunların yerine oynatırsın demek mantıklı değil. Bunu benim yazmama gerek olmadan anlaşılması gerekirdi aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burda hayal kırıklığı yaratan bir transfer olunca balon çıkar,işe yaramaz gibi yorumlarla gelip burayı savaş alanına çevirenler,amacı sadece tahrik etmek olanlar işi abarttı artık.Yazmiyim diyordum ama kendimi tutamadım kusura bakmayın...

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Sunu unutmamak lazim bu adami Arsenal almis olsaydi hepimiz derdik Arsene Wenger genc potansiyeli olan adamlari aliyor , ama Turkiye'den bir takim ayni tarz bi transfer yaptigi zaman kalitesiz , adini hic duymadim oluyor , zaten adi duyulmus olsa 6-7 yerine 15 - 20 den baslar fiyati , eger izlenilip ki eminim Aykut K. izletmisdir alindiysa iyi is yapar TSL'de
    Hele şükür mantıklı ve akıllıca bir yorum,objektifçe yaklaştığınız için teşekkürler.Dia ile ilgili tam olarak aklımdan geçenler bunlar benim de.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Yapmayin yahu, buna resmen kendini avutmak denir. Kac hafta burada Krasic, Hazard diye hayal kurdunuz, gelir anlastik vs dediniz, ben hayatta gelmez dedim israrla, gorduk iste kimin geldigini. FB icin gereksiz transfer oldu, cok iyi oyuncu olabilir, illa ismi olmasina gerek yok, ama bir yildiz kesinlikle degildir, ustelik Kazim, Deivid, Ozer, Topuz'un oldugu mevkiye geldi. Peki Emre'nin yaninda kim oynayacak diye sorsam? Ya kalitesiz Selcuk ya da kesinlikle onlibero olmayan ve Emre ile birlikte oynarsa bana gore sikinti yaratacak M.Topuz. Lugano'nun yaninda kim olacak? Bekir veya Ilhan Eker. Iste buna kisaca dengesizlik denir.....

ben öyle bir hayal kurmadım ki hayal değil zaten. hazard çok pahalı. krasic üstünde daha fazla ısrar etmeye gerek yok. öyle bir konuşuyorsun ki sanki serdar özkan geldi. dediydim ben dediydim. ala ala dia'yı aldınız

ayrıca ilhan eker bilica'dan her türlü daha iyidir. emre'nin yanında da topuz oynar.

dia sağ açığa nokta transfer oldu. tüm saçma sapan eleştirilere rağmen hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bunun Dia'yla alakası malum herkesin bildiği gibi ligimizde yabancı sınırı olması ve bu bahsettiğim oyuncuların alınması halinde Dia'nın pahalı bir yedek olacak olması. Zaten bu seneki ilk 11'de Cristian ve Bilica'nın olması mümkün değil; muhtemelen +2 olacaklar. Dolayısıyla zaten oynayamayacak oyuncular için bunların yerine oynatırsın demek mantıklı değil. Bunu benim yazmama gerek olmadan anlaşılması gerekirdi aslında.

e o zaman ilhan ve topuz güme gidiyor direk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun yanında Bekir oynayacak aman Allahım!Bunu yazmam gerekiyordu sanırım ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dia hayırlı olsun FB'ye açıkcası basında adı duyulmamış bir oyuncu bekliyordum..Her neyse izleyip göreceğiz neler yapacağını....

Bekir İrtegün
    Kazım
    Caner Erkin
    Gökhan Ünal
    Semih Şentürk
    Özer Hurmacı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

e o zaman ilhan ve topuz güme gidiyor direk.
    Alex, Lugano, Santos, Bilica, Cristian, Güiza, Deivid, Dia, Stoch ve yeni gelecek yabancı forvetle birlikte 10 yabancımız oluyor. Bu 10 yabancı içerisinde ilk 11 dışında kalması en muhtemel isimler; Güiza, Deivid, Bilica, Cristian. Bu isimler yedek kaldığında şuan düşünülen kadro şöyle;

Ben de diyorum ki; sağ kanatta Dia'nın göbekte Selçuk'un olduğu kadro yerine göbekte Diarra sağ kanatta Özer/Mehmet'in olduğu kadroyu tercih ederim.

Yani benim kadromda Mehmet falan güme gitmiyor. Hatta Gyan'ın peşinde koşmak yerine muhtemelen aynı maliyette olan Mevlüt peşinde koşulsa daha iyi olurdu. Böylece kadromdaki Bekir yerine daha kaliteli bir yabancı stoper de alma şansımız doğardı.

Umarım anlatabilmişimdir. Mantıklı bir transfer politikası uygulamıyoruz bana kalırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bjk4ever,

dün pc'i kapatıp uyumaya hazırlanırken dedim ki kendi kendime '' ben asıl bjk4ever'in yorumlarını merak ediyorum ''

öyle bir duruma geldi ki artık fenerbahçe ne yapsa hemen atlıyorsun olaya.

yahu arkadaşım, krasic de gelirdi, hazard da. bu iki futbolcu için burada paylaştığım duyumlar %100 doğruydu. kaldı ki dün aykut kocaman da isim zikretmeyerek bu oyuncuları belli etti zaten.

bu takımın başında aykut kocaman var artık. tam yetkili, yönetim üzerinde otoriter ve transferde karar merci.

o yüzden istediğiniz kadar transferlere tu kaka deyin. umrumda değil.

çünkü güveniyorum aykut kocaman'a.

...
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

ben öyle bir hayal kurmadım ki hayal değil zaten. hazard çok pahalı. krasic üstünde daha fazla ısrar etmeye gerek yok. öyle bir konuşuyorsun ki sanki serdar özkan geldi. dediydim ben dediydim. ala ala dia'yı aldınız

ayrıca ilhan eker bilica'dan her türlü daha iyidir. emre'nin yanında da topuz oynar.

dia sağ açığa nokta transfer oldu. tüm saçma sapan eleştirilere rağmen hayırlı uğurlu olsun.

Birader sen Krasic/Hazard ve Dia arasindaki farki gormuyorsan birsey demiyorum zaten, senin yaptigin kendini avutmak o kadar. Emre-M.Topuz'dan olusan orta saha ile sampiyon olamazsin, bu kalite ile alakali degil, oyuncu profili ve sistem ile alakali birsey. Mevcut kadrodaki orta sahadaki ikili Emre-Selcuk olur, baska birsey olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post

Ben de diyorum ki; sağ kanatta Dia'nın göbekte Selçuk'un olduğu kadro yerine göbekte Diarra sağ kanatta Özer/Mehmet'in olduğu kadroyu tercih ederim.

Yani benim kadromda Mehmet falan güme gitmiyor. Hatta Gyan'ın peşinde koşmak yerine muhtemelen aynı maliyette olan Mevlüt peşinde koşulsa daha iyi olurdu. Böylece kadromdaki Bekir yerine daha kaliteli bir yabancı stoper de alma şansımız doğardı.

Umarım anlatabilmişimdir. Mantıklı bir transfer politikası uygulamıyoruz bana kalırsa.

Hele sukur mantikli ve dogru konusan biri cikti......

Bekir-Lugano ikilisi oldukça iyi ama topu geriden oyuna sokmada zayıf kalır.Bu yüzden Aykut Kocaman İlhan Eker'e daha çok şans verecektir.Burada Bekir'i Lugano'nun alternatifi olarak düşünebiliriz.

Mehmet Topuz geçen sezon hem ortada hem de sağ açıkta oynadığı maçlarda oyunun iki yönünü de iyi oynamıştı.Büyük ihtimalle Emre'nin yanında Mehmet Topuz'u tercih edecektir Aykut Kocaman.

Aslında forvete Mevlüt Erdinç'i alıp,Lugano'nun yanına da Godin'i alsaydık tadından yenmezdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bjk4ever,

dün pc'i kapatıp uyumaya hazırlanırken dedim ki kendi kendime '' ben asıl bjk4ever'in yorumlarını merak ediyorum ''

öyle bir duruma geldi ki artık fenerbahçe ne yapsa hemen atlıyorsun olaya.

yahu arkadaşım, krasic de gelirdi, hazard da. bu iki futbolcu için burada paylaştığım duyumlar %100 doğruydu. kaldı ki dün aykut kocaman da isim zikretmeyerek bu oyuncuları belli etti zaten.

bu takımın başında aykut kocaman var artık. tam yetkili, yönetim üzerinde otoriter ve transferde karar merci.

o yüzden istediğiniz kadar transferlere tu kaka deyin. umrumda değil.

çünkü güveniyorum aykut kocaman'a.

...

Dogru, Hazard ve Krasic ile anlasildi da FB Dia'yi aldi, tabii. Daha birkac gun evvel A.Kocaman takima guc katacak, ust duzey oyuncular ile ilgileniyoruz, bu isimleri sizler de biliyorsunuz demisti A.Kocaman ve herkes bunlari Krasic/Hazard diye yorumlamisti. Simdi nedense dun bu ifade 'ac oyuncu'ya dondu ve bir anda herkes Dia ile memnun kaldi. Buna kendini avutmak denir, Dia konusulurken hakkinda yorum bile yapilmiyordu, herkes Forlan, Hazard, Krasic hakkinda yorum yapiyordu, simdi bir anda Krasic'ten faydali olur vs diyenler var. Neyse, siz istediginiz gibi dusunun, maclar baslayinca kimin hakli oldugu gozukecek zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Dogru, Hazard ve Krasic ile anlasildi da FB Dia'yi aldi, tabii. Daha birkac gun evvel A.Kocaman takima guc katacak, ust duzey oyuncular ile ilgileniyoruz, bu isimleri sizler de biliyorsunuz demisti A.Kocaman ve herkes bunlari Krasic/Hazard diye yorumlamisti. Simdi nedense dun bu ifade 'ac oyuncu'ya dondu ve bir anda herkes Dia ile memnun kaldi. Buna kendini avutmak denir, Dia konusulurken hakkinda yorum bile yapilmiyordu, herkes Forlan, Hazard, Krasic hakkinda yorum yapiyordu, simdi bir anda Krasic'ten faydali olur vs diyenler var. Neyse, siz istediginiz gibi dusunun, maclar baslayinca kimin hakli oldugu gozukecek zaten.
    tamam kardeşim, sen haklısın. sana laf anlatmak için ben akla karayı seçiyorum. sadece bir çizgi üzerinde hep yorumların.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Adam en azından zenci. Deivid gibi uyuyacağına dalağı şişene kadar koşar rakibi yorar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avutmak çok güzel aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler fikirlere fikirle karşılık verelim. Bir kişi düşüncesini yazdığında ama senin saçın sarı, boyun kısa(!) tarzında cevap verip konuyu farklı yerlere çekmeyelim. Sonuçta bu forumlar herkes aynı fikirde olmadığı için, karşılıklı fikir alışverişi için var. Beğenmediğiniz, size mantıklı gelmeyen yorumlar olabilir; ancak o yoruma cevabınız alakasız şekilde olursa iki taraf da bu tartışmadan birşeyler alamaz. Uzun lafın kısası o düşünceye karşı belaltı vurmak yerine siz de karşı düşüncenizi aktarmayı denemelisiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Adam en azından zenci. Deivid gibi uyuyacağına dalağı şişene kadar koşar rakibi yorar.

Deivid'de sarışın sayılmaz ama zenci var; zenci var... Doğru söylüyorsun.

Mesaj Yetkileri