Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
Şu quresma çok gereksizdi adam 2 senedir top oynamıyor.

Guti gelirse yaşından dolayı sıkıntı çeker Beşiktaş.

Ersan gülüm pehh Bank Asya'dan transfer mi yapılır !

Tello gibi adam gönderilirmi yahu ohaa (!)

Ne güzel(miş) böyle antilik yapmak..

Quaresma'nin 2 senedir top oynamadigi takim Inter. Mourinho'nun forvetleri bile orta cizgiye cektigi ve efektif futbolun sahadaki can bulmus hali olan Inter, ki o takimda ayni tarzda olan Mancini de forma bulamadi. Quaresma riskli transferdir, ama BJK'nin mac kazandiracak, ust duzey kalitede bir yabanciya mutlaka ihtiyaci vardi, cunku bu bolgedeki 5 adami toplasan 1 adam anca ediyordu. Kaldi ki kanatlardan adam gecebilecek oyuncumuz yoktu, bu konudaki en maharetli oyuncumuz Holosko rakibinin icinden gecebilecegini sanan bir oyuncu.

Guti ise su an 33 yasinda, Alex'ten 1 yas genc. Hagi Turkiye'ye geldiginde 31 yasindaydi, UEFA Kupasini kaldirdiginda 35 yasindaydi. 10 numaralar icin yas onemli degildir fizik cok dusmedigi surece, ki bu adam gecen sene Inter'in gundeminde olan ve gecen sene R.Madrid gibi bir takimda 20 kusur mac yapmis bir adam, yani fiziksel olarak ciddi bir dusus soz konusu degildir herhalde.

Ersan Gulum transferi belki ust duzey transfer degil, fakat 1 yabanci stoper gidecegini dusunursek takimda sadece 3 stoper var (Ferrari, Sivok, Toraman), Erhan'i sagbek olarak sayiyorum, Atinc ve diger gencleri de saymiyorum, yani burada rotasyon sikintisi dogabilirdi. Piyasadaki vasat bir yerliye 3-4 milyon euro vermektense Bank Asya'da kendini kanitlamis bir oyuncuyu almak daha akillica, ki kotu ciksa bile rotasyon oyuncusu olacagindan takima pek zarari olmaz. Ben izlemedim oyuncuyu, yorum yapamam, ama izleyen arkadaslar gayet olumlu konusuyor, ki kotu ciksa bile transferin maliyeti 500.000 euro bile degil.

Tello Besiktas'a zamaninda katki yapmis, ama su an yetersiz gozuken bir oyuncu, ki gecen seneki performansi ortada. Onun oynayacagi mevkiye Quaresma ve Guti alindigina gore ve ustelik Tabata ve Delgado da kadroda olduguna gore iskarta, ki yabancilardan illa biri gidecek. Bu sene gitmese bile seneye bitecek sozlesmesi yenilenmeyecekti ve takimdan gidecekti.

Baska???