Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Almanya'da dev kapışma!

Ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe sezonun ilk derbisinde Spor Toto Dostluk Kupası'nda Almanya'da karşı karşıya geliyor. Mönchengladbach kentindeki Borussia Park Stadı'da oynanacak derbi maç TSİ 21.00'de başlayacak. Dev maçta FIFA kokartlı Alman hakem Thorsten Kinhöfer düdük çalacak. Futbol Smart ve TRT-HD'den naklen yayınlanacak bu karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi farkı ile an be an takip edebilirsiniz.

Oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanan Galatasaray, Kleve'yi 4-0, Homberg'i 5-0 ve İran takımı Pas'ı 4-0 mağlup etti. İlk iki hazırlık maçında Az Alkmaar'a 2-0, Köln'e de 5-2 mağlup olan Fenerbahçe, son maçında ise Genk'i 3-0 mağlup etti.

Galatasaray'da sakatlığı bulunan Milan Baros ve Çağlar Birinci ile kampa yeni katılan Pino ile Kewell bu maçta forma giyemeyecek. Fenerbahçe'de ise sakatlıkları nedeniyle İstanbul'da bırakılan Özer Hurmacı, Gökhan Gönül, Uğur Boral, Emre Belözoğlu, Güiza ve kampa henüz katılmayan Lugano derbide yer alamayacak.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Ufuk
    Sabri
    Ali Turan
    Servet Çetin
    Hakan Balta
    Lorik Cana
    Mustafa Sarp
    Musa
    Serdar Özkan
    Arda Turan
    Mehmet Batdal

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Bilica
    İlhan
    Bekir
    Santos
    Stoch
    Selçuk
    Kazım
    Baroni
    Alex
    Gökhan Ünal

STAT: Borussia Park
    SAAT: 21:00
    HAKEM: Thorsten Kinhöfer
    YAYIN: Futbol Smart, TRT-HD - SPORX CANLI ANLATIM SERVİSİ

365. RANDEVU..

Fenerbahçe ile Galatasaray, Almanya'nın Mönchengladbach kentinde bugün oynayacakları Spor Toto Dostluk Kupası maçıyla birlikte, tarihlerinde 365. kez karşı karşıya gelecek.

17 Ocak 1909 tarihinde, şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu ''Papazın Çayırı'' olarak adlandırılan yerde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 101 yıllık ezeli rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü göze çarpıyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 364 maçtan 138'ini kazanırken, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 116 kez galip geldi. Ezeli rakipler 110 maçta ise eşitliği bozamadı.

''Sarı Kanaryalar''ın attığı toplam 511 gole, ''Cim Bom'' 463 golle karşılık verdi.

ALMANYA'DA 4. MAÇ...

Ezeli rakipler, Almanya sınırları içinde 4. kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe ile Galatasaray, 101 yıllık tarihlerindeki geride kalan 364 maç içinden 3'ünü Almanya'da yaptı.

3 Ağustos 1980 tarihinde Offenbach'da oynanan Vatan Kupası maçını Fenerbahçe 3-2 kazandı.

4 Ağustos 1990 tarihinde Köln'deki özel maçta ise bu kez gülen taraf 2-0'lık sonuçla Galatasaray oldu.

İki takım, Almanya'da son maçlarını 17 Temmuz 1996 tarihinde Frankfurt'ta oynadı ve özel maç 0-0 tamamlandı.

Sporx

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtan zevk alacağımı düşünmüyorum ama yinede derbi olduğundan gidicem izlemeye
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

İşin maddi tarafını bir kenara koyduğumuzda her ne kadar bu maçın olmasına bir anlam veremesem de ister istemez heyecanına kapılıyorum bu maçın,sonuçta Fenerbahçe-Galatasaray derbisi.Gazozuna bile olsa heyecanlı oluyor ister istemez.

Kazanmayı geçtim,tek dileğim kavgasız,gürültüsüz bir maç olması yıllarca çıkan gerginliklerle bütün Türkiye'yi karıştırdık,Avrupa'yı da karıştırıp iyice rezil olmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Fenerbahçe daha ağır basıyor kadro olarak, sırf bu açıdan değerlendirirsek kaybederiz gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben öncede dedim berabere bitecek diye...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Galatasaray kazanacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berabere biter büyük ihtimalle.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sanmıyorum beraberlik çıkacağını... Ama oyun temposu resmi maçlardan daha yüksek olur diye tahmin ediyorum. Kıran kırana ve güzel bir maç olur. Bir taraf kazanır. Ligde kaybetmektense burada kaybetmeyi tercih ederim ama gönül istiyor ki, her maçı kazanalım.

(Ligde kazandığımız her Galatasaray maçından sonra -ilk devre maçları için konuşuyorum- bir düşüş yaşarız. Umarım bu maçı kazanırsak, akabinde ciddiyet kaybı yaşamayız.)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Her sezon takımlarımız büyük bir havayla yeni sezona giriş yaparlardı. Bu sene ne Fenerbahçe'de ne Galatasaray'da böyle bir durum var. İlk 11'deki 6-7 oyuncunun yeri bilinir yeni gelecekler beklenirdi. Şimdi kadrodaki oyuncular takımda mı değil mi belli değil.

Bu sezon başlarken hiç zevk almadım diyebilirim. Bugün ki maçta sadece benim açımdan ilk olduğu için önem kazanıyor. İlk defa hazırlık maçında takımları izleyeceğim. Belki 96'daki maçıda izlemişimdir ama hatırlamıyorumdur.

Neyse. Kadrolar tam olmadığı için kalitesi yüksek olur mu bilmem. Numaradan da olsa top bir o kalede bir bu kalede olsunda şu sıcak yaz akşamında biraz neşelenelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

komedi gibi Selçuk üst üste 2 sarıdan atıldı hakem moda girdi. 4 sarı kart 1 kırmızı kart 13 dakkada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 kişiyiz hakem sıyırdı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cendere cendere cendere cendere cen !!

Hopbala hopbala hopbala hop

Yuhada yuhada yuh..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10 saniye içinde 2 sarı kart gördü Selçuk ama niye öyle bi şey oldu anlamadım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Selçuk kırmızı kart yedi. Nasıl yedi acaba Sporx'ten takip ediyorumda. Bilica'da sarısını yemiş. Bir hezimet bekliyor bizi. Yedek klübeside çok hücum ağırlıklı olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Anaa Selçuk hakeme çelme taktı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu gidişle yedişer kişiyle tamamlanır maçlar Selçuk'a tebrikler zoru başarmış

Nesil
    2005
    Yer

Hala derbilerde yabancı hakem olsun diyen var mı

Cüneyt Çakırdan beter bu herif

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Selçuk kırmızı kart yedi. Nasıl yedi acaba Sporx'ten takip ediyorumda. Bilica'da sarısını yemiş. Bir hezimet bekliyor bizi. Yedek klübeside çok hücum ağırlıklı olmuş.
    Selçuk ilk arkadan çekti. Sonra hakeme çelme taktı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu son Fb-GS hazırlık maçı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk hakeme çelme takmış galiba.Napıyor bu adam ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Selçuk ilk arkadan çekti. Sonra hakeme çelme taktı
    Kafa hiç çalışmıyorki sen kimsinde hakeme çelme çakıyon. Son maçı olur bir aksilik veya sakatlık yaşanmazsa. Maçtan öncede gol atacağım diye demeç verdi 15 dakika zor durdu.

Nesil
    2005
    Yer

Yalnız felaket bi yağmur yağıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Selçuk içip de çıkmış sahaya

Hakem çok sık durduruyor oyunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu nasıl iş bu.. Dünyaya rezil olmadan bitseydi şu maç.. Şimdide hakemle kavga edecez..

Bilica maçın başında elle kontrol etti ondan gördü sarıyı

Nesil
    2005
    Yer

Hakemin gururu beyler. Herif Alman olmasına rağmen Dünya'nın en büyük derbisini yönetiyor Bırakında 3-4 kırmızı çıkarsın

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yahu nasıl iş bu.. Dünyaya rezil olmadan bitseydi şu maç.. Şimdide hakemle kavga edecez..

Bilica maçın başında elle kontrol etti ondan gördü sarıyı
    Bilica'yı söylemesende olur ne mal olduğu belli. Dahasını bekliyorum ondan. Vurdur Bilica!....

3-4 tane kırmızı çıkar bu maçta.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İzlediğim en pis maçlardan biri oluyor, ki izlediğim maçlar arasında Hollanda-Portekiz maçı da vardı...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir hazırlık maçı için çok gergin oyuncular.

Sayfa 2 / 9 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri