Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçtan sonra Fenerbahçe kazanır diyenler 17'ydi. Şu an 18 olmuş aramızda böyle arkadaşlarda var demek

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

niye oyle diyorsunki adam saglamciymis macin sonucu gormeden tahmin yapmak istememisdir belkide

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım mesela dün oynana maçta oyuna girdi ve sonuca direk etki etti, 2 asist yaptı, 1 tane de %100'lük golü kaçırdı.

Klasik Kazım, devamlılığı yok, bu maçta pek görünmedi hala kendisine güvenilip tüm sezon forma giyecek durumda olmadığını gösterdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

mac 10 dakika durmus , hazirlik macinda kirmizi kart var , macin son 10 dakkasinda bir pozisyon yakaladim yere dusen dos santosa sabrinin sert mudahalesi var , simdi Alex'e hak vermemek eldemi ? FB ve GS hazirlik maci yapmaz , ligi beceremiyorlar bari su derbiyi pazarlamayi becersinler

Gökhan Ünal çok etkisizdi, diğerleri gayet iyi oynadılar. Tebrikler Fenerbahçe'mize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    mac 10 dakika durmus , hazirlik macinda kirmizi kart var , macin son 10 dakkasinda bir pozisyon yakaladim yere dusen dos santosa sabrinin sert mudahalesi var , simdi Alex'e hak vermemek eldemi ? FB ve GS hazirlik maci yapmaz , ligi beceremiyorlar bari su derbiyi pazarlamayi becersinler
    Sabri değil Emre Çolak yaptı sanırım. Resmen yerde tekmeleyerek topu aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ntvspor şimdi son dakika haberi veriyor.Bazı taraftarlar bizim takım otobüsüne 6 işareti yapmışlar.Sabri ve Arda otobüsten inerek taraftarlarla tartışmış.Güvenlik görevlileri müdahale etmiş olaya.Bir tanesi Sabri'den şikayetçi olmuş

Şu maçın ne kadar gereksiz olduğu bu olayla tescillendi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kupa da pek küçükmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aynısından Galatasaray da aldı. Ayrıca 2 takımın ceplerine koyduğu paralar da yanlarına kar kaldı, zaten bu kadar para kazanacak olmasalar, 2 taraf da hayatta yanaşmazdı böyle bir maça.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Takım otobüsümüze saldırmış fenerliler

Sözlü tacizde bulunmuşlar fenerliler 6 hareketi falan yapmışlar..
    Sabri inmiş otobüsten kavga başlamış Arda da inmiş ayırmaya çalışmış..
    Sabri boğazlamış adamı Adamın boğazında tırnak izleri varmış

Arda ve Güvenlik güçleri ayırmış

Alıntı!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yahu bırak Sabri, 6-0 üzerinden neredeyse 10 sene geçmiş, basit bir hazılık maçı, adam yapsa ne olacak işaret, kavga edecek kadar sinirlenecek bir maç değildi.

Şu öfke kontrolünü öğrenip tüm öfkeyi sahada kazanma hırsı olarak yansıtıp maç sona erdiğinde bu öfkeden kurtulmuş hale gelmesi lazım bazı oyuncuların, bizim Emre de böyle, biraz hakim olun kendinize ya.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Takım otobüsümüze saldırmış fenerliler

Sözlü tacizde bulunmuşlar fenerliler 6 hareketi falan yapmışlar..
    Sabri inmiş otobüsten kavga başlamış Arda da inmiş ayırmaya çalışmış..
    Sabri boğazlamış adamı Adamın boğazında tırnak izleri varmış

Arda ve Güvenlik güçleri ayırmış

Alıntı!
    Hem saldırı var diyorsun hemde sabri adamı boğazlamış diyorsun. O kadar kişinin arasında sence Sabri bunu yapabilirmi? Kendinle çelişkiye düşme ve mümkünse kaynağıda yazarmısın? Kimse bu üslubla haber yapmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hem saldırı var diyorsun hemde sabri adamı boğazlamış diyorsun. O kadar kişinin arasında sence Sabri bunu yapabilirmi? Kendinle çelişkiye düşme ve mümkünse kaynağıda yazarmısın? Kimse bu üslubla haber yapmaz.
    Sabri bu yapar mı yapar

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

sabri'ye bak aslanım benim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    hem "kendinle çelişiyorsun" diyorsun hem " o yazdığın şeyin kaynağını yazarmısın" diyorsun. kendinle çelişme ve mümkünse bu tarz konularda mesaj yazarken bu üslubu kullanma

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdi NTV haberi düzeltti: TARTIŞMA GALATASARAYLI FUTBOLCULARLA GALATASARAY TARAFTARI ARASINDA OLMUŞ.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

fazla bi şey anlayamadım ama güvenlik zafiyetinden dolayı taraftarlar takıma küfür etmişler önce GS TV genel yayın yönetmeni ya da GS TV'den yetkili biri ve Arda konuşmuş sonra Sabri girince olay biraz büyümüş mü n'olmuş...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

G.Saraylı oyuncular ve taraftarları arasında kavga!..

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği Spor Toto Dostluk Kupası maçının ardından Galatasaraylı taraftarlar olay çıkardı.

Galatasaray takımını taşıyan otobüsün stattan ayrılmasının ardından Fenerbahçeli bir taraftarın 6-0 hareketi yapması üzerine futbolcular el ve kol hareketleriyle karşılık verdi. Bunun ardından Sarı-kırmızılı taraftarlar, futbolcuların yaptığı hareketleri üzerine alınarak, takım otobüsünün önünü kesti. Yaklaşık 200 taraftar, otobüse bira şişesi ve taş atarak saldırıda bulundu. Taraftarların otobüsün geçmesine izin vermemesi üzerine kaptan Arda Turan otobüsten indi ve taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Daha sonra otobüsten inen Sabri, Galatasaraylı bir taraftarın boğazını sıkıp "Yeter ulan, sizinle mi uğraşacağız" şeklinde bir ifade kullandı ve bunun üzerine taraftarlarla futbolcular arasında arbede yaşandı. Galatasaraylı taraftarlar, fiili müdahalede bulunmaya çalışınca futbolcular tekrar otobüse bindi. Güvenlik güçlerinin yetersiz kalması üzerine polis ekipleri olay yerine geldi ve taraftarları otobüsten uzaklaştırdı. Takım otobüsü daha sonra polis eskortu eşliğinde takımın konaklayacağı otele hareket etti.

DHA

Ntvspor görüntü veriyor da pek birşey anlaşılmıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnsanım diye geçinenler tutuyorum dediği takımı otobüsüne taş ve şişe atıyor öyle mi??? Bunlar da Galatasaraylıyım diye geçiniyor. Aferin o zaman sana Sabri az bile yapmışsın. Bu 2 takım hazırlık maçı filan yapmasın kardeşim bazı insanlar bunun bilincinde değil. Bu takımların hazırlık kampında olduğunun farkında değil. 1-0 yenildiğimiz takım birkaç gün önce maç yaptığımız Pas takımı olsa bu olaylar böyle mi olacaktı? Hayır. Siz böyle yapınca takımın aklı başına gelir mantığıyla mı yapıyorsunuz bu hareketleri. Eğer öyleyse hepsine allah akıl fikir versin. Bir takımın taraftarı olmak demek ona sonuna kadar destek vermek demek. Protesto edebilirsin evet ama hazırlık kampında neyi protesto ediyorsun? 2 takım da derbinin heyecanına kapıldılar evet ama antrenörler hiç kapılmadı. Bütün oyuncularını sahaya sürdüler neredeyse. Bunu göremeyecek kadar kusura bakmayın ama gerizekalı mı bu insanlar bu saldırıları yaparken. Akşam akşam sinirlerim bozuldu. Allah sabır versin futbolculara. Umarım bu olaydan etkilenmezler ama etkilenmemek elde değil ben bile etkilendim burada.. Bu insanlar da takımını sorunca Galatasaraylıyım diyor.. Ben 4 yaşındayken hepinizden daha Galatasaraylıydım sahtekarlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Allah rızası için biri kampanya başlatsın, şu Mustafa Sarp gitsin bu takımdan. Yeminle diyorum bak, parası neyse veririz Galatasaray taraftarı olarak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizim milletimiz futbolcuları insan olarak görmüyor çok yükleniyorlar üstlerine onlarda bi yerde patlayınca olay oluyor şimardılar deniliyor ama bizim taftarların yaptıkları görülmüyor onlarında insan olduğu göz önüne alınmıyor sen onlara doğru düzgün yaklaşırsan onlarda öyle yaklaşır

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    İnsanım diye geçinenler tutuyorum dediği takımı otobüsüne taş ve şişe atıyor öyle mi??? Bunlar da Galatasaraylıyım diye geçiniyor. Aferin o zaman sana Sabri az bile yapmışsın. Bu 2 takım hazırlık maçı filan yapmasın kardeşim bazı insanlar bunun bilincinde değil. Bu takımların hazırlık kampında olduğunun farkında değil. 1-0 yenildiğimiz takım birkaç gün önce maç yaptığımız Pas takımı olsa bu olaylar böyle mi olacaktı? Hayır. Siz böyle yapınca takımın aklı başına gelir mantığıyla mı yapıyorsunuz bu hareketleri. Eğer öyleyse hepsine allah akıl fikir versin. Bir takımın taraftarı olmak demek ona sonuna kadar destek vermek demek. Protesto edebilirsin evet ama hazırlık kampında neyi protesto ediyorsun? 2 takım da derbinin heyecanına kapıldılar evet ama antrenörler hiç kapılmadı. Bütün oyuncularını sahaya sürdüler neredeyse. Bunu göremeyecek kadar kusura bakmayın ama gerizekalı mı bu insanlar bu saldırıları yaparken. Akşam akşam sinirlerim bozuldu. Allah sabır versin futbolculara. Umarım bu olaydan etkilenmezler ama etkilenmemek elde değil ben bile etkilendim burada.. Bu insanlar da takımını sorunca Galatasaraylıyım diyor.. Ben 4 yaşındayken hepinizden daha Galatasaraylıydım sahtekarlar.

Sarhoş oldukları söyleniyor. Yani gerçekten akılları başında değil, alkollülermiş. Ama asıl gerginlik sanırım onları görmek ve imza almak istemişler, öncesinden... Yaklaşmalarına izin verilmemiş. Onlar da mağlubiyetin üstüne -kafalar Leyla olunca- bunu yapmışlar.

Türkiye'de oynansaydı; stadda eşit sayıda taraftar olsaydı, bu olaylar çıkmazdı. Buna eminim. Malesef gurbetçilerimizin çoğu orada kenar mahalle kültürüyle büyüyor. Bunu asla küçümsemek için söylemiyorum ama her dışlanmış toplulukta böyle bir suça meyil olur. Gettolaşmış kalabalıklarda... sanki bir kısmı o durumda...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

şimdi tekrar gösteriyor NTVSpor, Sabri birine atladı orda senin varya ben diye Aykut'la bi kaç kişi engel oldu ondan sonra bi tanesi alkışlayalım arkadaşlar yapmayın böyle falan dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçın en güzel anı Fenerbahçe'li bayan bir yöneticinin yorumuydu.

Selçuk için profesyonel bir futbolcunun yapmaması gereken hareketi yaptı dedi. Hazırlık maçıydı demedi, bu kadar kart olur mu demedi, hakemin kararı doğru yada yanlış hiç oyuncuyu savunmaya kalkmadı. Tarasızca bir yorum yaptı helal olsun.

Bu işi bayanlara bırakmakta fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hem "kendinle çelişiyorsun" diyorsun hem " o yazdığın şeyin kaynağını yazarmısın" diyorsun. kendinle çelişme ve mümkünse bu tarz konularda mesaj yazarken bu üslubu kullanma
    Senin üslubunuda biliyoruz. Bana özelden ne yazdığınıda unutmadım.

Kaynak varsa kaynağını istedim. -ki olmadığını ikimizde biliyoruz. Bir dahada senin mesajlarına cevap yazmam zaten bu sondu.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Maçın en güzel anı Fenerbahçe'li bayan bir yöneticinin yorumuydu.

Selçuk için profesyonel bir futbolcunun yapmaması gereken hareketi yaptı dedi. Hazırlık maçıydı demedi, bu kadar kart olur mu demedi, hakemin kararı doğru yada yanlış hiç oyuncuyu savunmaya kalkmadı. Tarasızca bir yorum yaptı helal olsun.

Bu işi bayanlara bırakmakta fayda var.
    Aşkolsun... Bende bu forumda KIRMIZIYDI diye yazdım. Daha bir-iki sayfa öncesi... Ne yani; elhamdulillah, 35 yıldır erkeğiz. Halimizden de bir şikayetimiz yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1304358860608

Kendi taraftarlarımı benmi yanlış izledim?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

mactan eve yeni geldim sayilir. Galatasarayli arkadasla gittigim icin GS taraftarinin oldugu yerde izledim maci (kale arkasi). atmosfer guzeldi bence karsidaki Fenerlilerde yerinde hic durmadi ve mac boyunca takimlarini desteklediler

Galatasaray'ın Arda'yı bir an önce satması lazım. Yoksa bu tarz olaylar çok patlak verir. Geçen seneden patlak veren olaylar kaldığı yerden devam ediyor.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri