Quote Originally Posted by Revolution View Post
İnsanım diye geçinenler tutuyorum dediği takımı otobüsüne taş ve şişe atıyor öyle mi??? Bunlar da Galatasaraylıyım diye geçiniyor. Aferin o zaman sana Sabri az bile yapmışsın. Bu 2 takım hazırlık maçı filan yapmasın kardeşim bazı insanlar bunun bilincinde değil. Bu takımların hazırlık kampında olduğunun farkında değil. 1-0 yenildiğimiz takım birkaç gün önce maç yaptığımız Pas takımı olsa bu olaylar böyle mi olacaktı? Hayır. Siz böyle yapınca takımın aklı başına gelir mantığıyla mı yapıyorsunuz bu hareketleri. Eğer öyleyse hepsine allah akıl fikir versin. Bir takımın taraftarı olmak demek ona sonuna kadar destek vermek demek. Protesto edebilirsin evet ama hazırlık kampında neyi protesto ediyorsun? 2 takım da derbinin heyecanına kapıldılar evet ama antrenörler hiç kapılmadı. Bütün oyuncularını sahaya sürdüler neredeyse. Bunu göremeyecek kadar kusura bakmayın ama gerizekalı mı bu insanlar bu saldırıları yaparken. Akşam akşam sinirlerim bozuldu. Allah sabır versin futbolculara. Umarım bu olaydan etkilenmezler ama etkilenmemek elde değil ben bile etkilendim burada.. Bu insanlar da takımını sorunca Galatasaraylıyım diyor.. Ben 4 yaşındayken hepinizden daha Galatasaraylıydım sahtekarlar.

Sarhoş oldukları söyleniyor. Yani gerçekten akılları başında değil, alkollülermiş. Ama asıl gerginlik sanırım onları görmek ve imza almak istemişler, öncesinden... Yaklaşmalarına izin verilmemiş. Onlar da mağlubiyetin üstüne -kafalar Leyla olunca- bunu yapmışlar.

Türkiye'de oynansaydı; stadda eşit sayıda taraftar olsaydı, bu olaylar çıkmazdı. Buna eminim. Malesef gurbetçilerimizin çoğu orada kenar mahalle kültürüyle büyüyor. Bunu asla küçümsemek için söylemiyorum ama her dışlanmış toplulukta böyle bir suça meyil olur. Gettolaşmış kalabalıklarda... sanki bir kısmı o durumda...