Önemli olan formayı tanıtması değil, forma ile beraber içindekinin de verilip verilmediği. Haa veriliyor ise hakikaten patlar.![]()
Önemli olan formayı tanıtması değil, forma ile beraber içindekinin de verilip verilmediği. Haa veriliyor ise hakikaten patlar.![]()
Fenerbahçe'ye yeşil forma
Asbaşkan Abdullah Kiğılı “En büyük sürprizimiz armamızda yer alan yeşilden yola çıkarak hazırladığımız yeni formamız olacak. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.
FENERBAHÇE 2010-11 sezonu için armasında yer alan yeşil rengi kullanarak yepyeni bir forma hazırladı. F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı konu ile ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Cuma günü (yarın) forma tanıtımımız var. En büyük sürprizlerimizden biri yeni formamız olacak. Bu formamızın rengi yeşil. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.
Fenerbahçe’nin yeni sezon formalarının içerikleri de belli oldu. Buna göre sarı lacivertli kulübün giyeceği formaların özellikleri şöyle olacak.
Yüzde 72 artış var
Fenerbahçe basketbol ve voleybol formalarını da yarın tanıtacak. Sarı lacivertli kulübün Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, şampiyonluğun kaybedilmesine rağmen Fenerium’un satışlarında yüzde 72 oranında artış olduğunu ifade ederek, “Travmaya rağmen bu büyümeyi gerçekleştirdik. Bundan sonra da büyümeye devam edeceğiz” dedi.
1-Çubuklu
Klasik formada 9 adet sarı lacivert çubuk bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak bu kez çubuklar formanın arkasında da yer alacak.
2-Samba yeşili
Fenerbahçe armasındaki yeşil renk bu kez formada kullanılacak. Sarı lacivertliler bu yeşile, “Brezilya yeşili” ismini verdi.
3-GECE MAVİSİ
Daha önce kullanılan siyaha yakın lacivertin yerine bu sezon gece mavisi kullanılacak. Bu forma geceleri ışıl ışıl bir görüntü verecek.
4-BEYAZ FORMA
F.BAHÇE’nin bu yeni formasında beyaz rengin üzerinde çok ince sarı lacivert tonlar olacak.
Hürriyet
İşte Fenerbahçe taraftarının büyüklüğü.Kim ne derse desin Dünya üzerinde bu kadar büyük travmalar yaşamasına rağmen kulübüne bu kadar ship çıkan bir taraftar profili yok.
Formalara gelince,daha görmeden merak ettim 4'ünü de.Çubuklu almayı düşünüyordum ama diğerleri de çok hoş duruyor.Güzel olursa 2 tane birden alabilirim.
Bu samba yeşili haberi biraz atmasyon geldi bana. Var mı net bir bilgisi olan? Çünkü bir fotoğrafı var cidden kötü olmuş.![]()
İyi de basketbol formalarının satışı varmı ki? Ben buradaki Fenerium'da bulamıyorum. 2006 yılında (Galatasaray'ı 4-0 yendiğimiz maç günü) staddaki Fenerium'dan almıştım bir tane Mrsiç forması... (O da eski formaydı, 2005 yılının forması...)
Tanıtımı yapılacağına göre demek ki onlarda satışa çıkacak. Eğer öyle olursa bir tane alırım. Şahsen basketbol maçlarına futbol formasıyla değil; basketbol takımının formasıyla gidilmesini istiyorum. Benim Mrsiç formasına gelince... Epey eskidi; yenilenmesi gerek...
Fenerbahçe'ye yeşil forma
Asbaşkan Abdullah Kiğılı “En büyük sürprizimiz armamızda yer alan yeşilden yola çıkarak hazırladığımız yeni formamız olacak. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.
FENERBAHÇE, 2010-11 sezonu için armasında yer alan yeşil rengi kullanarak yepyeni bir forma hazırladı. F.Bahçe Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı konu ile ilgili olarak Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Cuma günü (yarın) forma tanıtımımız var. En büyük sürprizlerimizden biri yeni formamız olacak. Bu formamızın rengi yeşil. Brezilya yeşili olarak tanımlayacağımız bu formanın çok sevileceğinden eminim” dedi.
Samba yeşili
Fenerbahçe armasındaki yeşil renk bu kez formada kullanılacak. Sarı lacivertliler bu yeşile, “Brezilya yeşili” ismini verdi.
kaynak: milliyet
açıkçası resimdeki gibiyse oldukça garip olmuş
umarım güzel bir şey yaparlar. resim rezalet![]()
Resimdeki basarisiz bi fotoshop ornegi olmus. Yesil olursa nasil olur tarzinda bir deneme.
Cuma gunu tanitimi yapilacak. Eminim daha cekici bi urun olacaktir.
Türk bayrağı olmayacak bizim bu sezon formalarda.
"YÜCE ATATÜRK"
Öyle bir forma olmaz. Bu sene formamızda bayrağımız olmayacak, Bursa ve Trabzon'da olacak. Ayrıca avea'nın logosu kullanılmıyor, sadece yazısı kullanılıyor. Yeşil forma çıkacaksa eğer, tamamen yeşil olmalı; yeşil-sarı gibi birşey olursa Şanlıurfaspor gibi olur; güzel olmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
O zaman rengi de böyle olmaz.Baksana neresinden tutsan elinde kalıyor. Zaten gazete çalışanları şeyetmiş formayı. Hayal mahsülü yani.
forma rengi avea yazısındaki yeşil olursa daha güzel olur bence. renkleri ters çevirmek lazım. ama samba yeşili falan olmaz o zaman. samba yeşilini de bir anlasam?
Bir buçuk saat kaldı tanıtıma heyecan dorukta =)
Sarı-yeşil... Benim köyümün forma rengi...Çok, çok, çok özel bir renk...
Orda, bir köy var uzakta
O köy bizim köyümüzdür.
Gitmesek te, bakmasak ta
O köy bizim köyümüzdür.
Forma almama kararımı askıya aldım. Beni köyümün yağmurlarımda, pardon, formasıyla yıkasınlar.
Antalya, Elmalı ilçesi, Yuva Kasabası... Köy dediysem; belediyelik, 3.000 nüfusu olan bir yer... Takım, haliyle Amatör kümede... Özledim birden... Aslında şimdi atlasam birbuçuk saat sonra ordayım ama çıkılmıyor telaştan...
Sarı-Yeşil olmaz.Armadaki palamutun yeşili olacaksa dümdüz yeşil olacaktır.
Her sene formaların tanıtılacağı bu gün ayrı bir heyecanlı oluyorum nedense.Çubuklu almayı düşünüyorum bu yıl,diğerleri de güzel olursa belki bir tane daha alabilirim.
Esat Dergi - Twitter :
*Fenerbahçe Güneşi Forma. Tetra mavi. On yuzde gofre teknigi ile logo var. Konsept güneş, gucun kaynagı...
* adidas cok guzel bir forma daha hazırlamıs, palamut forma. ama surprız olsun, 9u bekleyin. bu forma sezonun ılerleyen doneminde satılacak...
böyle birşey bekliyorum ben.
![]()
(/s)
Sahadaki çimenle aynı renk olursa futbolcular tv ekranından gözükmez![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sonbahar koleksiyonunda ürünler harika.Fenerium'un geldiği harika noktayı görmek gurur verici.
Bugün Gazete Habertürk'te formanın renginin yeşil değil çivit mavisi olacağı söylendi ne kadar doğru bilemem tabiki..