Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 36.84%
  • Galatasaray

31 54.39%
  • Beraberlik

5 8.77%
1 ile 30 arası toplam 249 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | Hazırlık Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Mahallenin kabadayısı formuna bürünüp gs da kaptanlık yapması doğru değil bence arda nın ben bizde emre'nin kaptan olmasını nasıl istemeyeceksem doğru bulmayacaksam Arda da öyle benim gözümde.
    Gerçi Emre saha dışında biraz daha olgun bu gibi durumlarda.
    Kaptanın biraz daha örnek kişi sakin olgun efendi olması gerekir.Körükleyici değil yatıştırıcı olması gerekir.Orda bitanesi Arda'ya yumruğu atsa 10 15 kişilik grup olsalar Arda Sabri şu bu karşılık verecek rezillik alıp başını gidecek.
    Arda'nın Sabri'nin göstermesi gereken sakinliği olgunluğu bence taraftar göstermiş video da cünkü arda girişmek için fırsat kollayan konumunda..
    Profesyonel futbolcusun en önemlisi kaptansın olayda başı sen cekiyosun yakışmıyo.

Maç gereksizdi olası mağlubiyetten çekiniyordum açıkcası takım hazır değil kötü durumdaydı Aykut Kocaman için kredi kaybettirebilirdi her ne kadar hazırlık maçı olsada yerli hoca olmasından ötürü üstündeki önyargı ve baskı artardı kötü bi sonuçta.Bu açıdan kazandığımız için çok mutluyum.
    Bilica'yı şu takımda görmek istemiyoruz artık Lugano geldiğinde önce İlhan sonra Bekir oynamalı yanında bana göre.
    Selcuk kendi zekası içersinde normal bi kart gördü onuda istemiyoruz senelerdir ama öyle böyle oynuyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oyuncu değişikliği yapılacakken tabela yok.

Böyle bir maçın neyini konuşacağız. Benim bildiğim rekabet iki takımın değerini arttırır. Son yıllarda iki takımda değerini düşürüyor. Maçı konuşayım diyorum ortada onunla ilgili birşeyde yok.

Mesaj Yetkileri