1 ile 30 arası toplam 737 sonuç

Konu: Eskişehirspor Transfer Haberleri | Engin Bekdemir,Emre Güngör ve Defederico

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Batuhan daha gecen hafta Besiktas Ibrahimovic'i felan alacak galiba diyerek dalga gecmisti sanmiyorum Besiktas'in bu sözlerden sonra Batuhan'i geri isteyecegini

Evet hatta şöyle demişti; "Beni beğenmeyip yolladılar. Acaba benim tipimde daha iyisini mi alacaklar? İbrahimovic'i felan mı transfer edecekler yoksa."
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Evet hatta şöyle demişti; "Beni beğenmeyip yolladılar. Acaba benim tipimde daha iyisini mi alacaklar? İbrahimovic'i felan mı transfer edecekler yoksa."

Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....

Batuhan'ın yapısı bu. Yapacak bişey yok. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Batuhan mutlu olduğu yerde şu anda. Biz de Beşiktaş'ta bu durumdan memnun. O yüzden 3 taraf açısındanda sorun yok.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Batuhan'ın yapısı bu. Yapacak bişey yok. Huylu huyundan vazgeçmezmiş. Batuhan mutlu olduğu yerde şu anda. Biz de Beşiktaş'ta bu durumdan memnun. O yüzden 3 taraf açısındanda sorun yok.

Olabilir, Es-Es'te basarilar dilerim, ama o zaman Es-Es'teyse BJK hakkinda aciklamalar yapmayacak, cenesini tutacak. Soru soruyorlarsa o defter kapandi, su an Es-Es'le ilgili soru sorun desin o zaman....

Mesaj Yetkileri