Henüz 14 yaşında. Geleceği güneş gibi parlak (cool) 2016'da katılıyor takıma
![]()
Bir ben çıkaramıyorum şu regenleriNe 2009'da nede 2010'da iyi bir regen çıkmadı.Hep satın aldım.
Benim Manchester City kariyerimde Ehsan Zamani diye bir regen çıktı.Sanırım 1.5 MN'ye falan aldım.Bitiricilik 18 Top sürme 18 Pas 16'lardaydı.Adam 10 maçta 1 gol atıyordu yaYalancı regen
![]()
Bir de Peter Eide diye bir regen vardı.Galatasaray'da 2013'te almıştım.İlk sezonunda yabancı sayısı 13'ü bulduğundan dolayı Karabükspor'a kiraladım. ( Bank Asya ) Regen 25 maçta 23 gol attı ve gol kralı oldu.Ligin en iyi yabancı futbolcusu seçildi.
Aynı isimli ancak başka regenler.Arattım bende de Ehsan Zamani adlı kaleci regen var![]()
Ehsan Zamani her oyunda çıkan kadrolu bir regen.
Benim emmoğlu![]()
bedava ya aldım hemen 7 milyon oldu değer. 20 yaşındaki profilinde markaj,top kapma,bitiricilik haric sol kanat komple kırmızı![]()
195 PA ya sahip
Bende birkaç regen paylaşayım:
Buda bizim altyapıdan çıktı
![]()
Kayserispor'un altayapısından yetişmiş. Fiziksel olarak düşük ama umarım iyi iş yapar.
Altay'ın altyapısından.
Trabzon'un altyapısından.
İstanbulspor'un altyapısından.
Altay'ın altyapısından.
Bu sefer bizim altyapıdan
Bu da Cagliari'ye kaptırdığım vatandaş. Beni tercih etmedi. Şu an tam potansiyelindeymiş.
İstanbulspor'un altyapısından. Nemanja Vidic'i manyak eden vatandaşAma gol atamadıydı.
İstanbulspor'dan Kayseri'ye, Kayseri'den Juventus'a, Juventus'tan Saint Ettienne'e. Geleceğin Rüştü'sü :P
İlk başta Milan'a kaptırdığım ancak 1 sezon sonra Milan'dan transfer ettiğim Ferguson:
2012'de ilk çıktığı zamanki profili:
2014'teki profili:
Ve Son Durumu:
----------------------------------------------------------------
17 yaşındayken keşfettiğim ve 2016'da world-class midfielder olan Rossi:
---------------------------------------------------------------------------------
Uzun süre almak için uğraştığım mükemmel forvet Enrique Sanchez:
------------------------------------------------------------------------------
Veee oyunumun 1 numaralı yıldızı UWE PLACZEK:
Leverkusen'den yetişen Placzek'i ilk keşfeden Milan oldu. Uzun süre kadroma katmak için çabaladım ancak oyuncu bir türlü gelmiyordu. Milan'da muazzam bir performans gösterdi ve sayısız ödüller kazandı. Sonunda yeni bir macera istediğini belirterek Milan'dan ayrılmaya karar verdi. Sözleşmesi bitiyordu ve bu müthiş yıldızı bedavaya aldım. Gördüğünüz 37.5M €'luk değer oyuncunun normal değeri. Yani bonservisine ödenen para değil. Bu regeni sahada izlemek ayrı bir keyif, bugüne kadar Fm'de gördüğüm en müthiş futbolcu (profil olarak değil saha içi performansı olarak).
Uwe Placzek süpermiş. Almanya milli takımıyla karşılaşan dikkat etsin vallaBende de Iker Muniain diye bir regen çıktı. Atletico Bilbao'da. 19 yaşında La Liga gol kralı oldu. Baya iyi bi oyuncu. 20 yaşında Gignac'tan bile iyi raporu var. Raporunda da bana gelmek istemediğini belirtiyor amma
Değil mi tüh ya hayallerim yıkıldı
Hayallerin neden yıkıldı onu anlamadımbu demektir ki her oyun açtığında alabileceksin
şansına değil yani.
Gerçekten yıkılmadı ya öylesine dedimBen adamı 2014te 20 yaşında falan görünce regen sandım. Bugün geçmişine baktım da 2007 sezonundan beri varmış.
Birde hızlı olsa herşey çok güzel olacak ama =)
Buda bendeki regen çıkanlardan bide Yakup Turan diye bir regen var onuda akşama eklicem
Alındıgında bu şekilde idi 1 sene sonrasında daha guzel oldu oda akşama eklenıcek
![]()
Lundin süpermiş![]()