Zlatan İbrahimovicden başkası kesmez bu takımı ve taraftarı
Zlatan İbrahimovicden başkası kesmez bu takımı ve taraftarı
dia'yı kaça aldık biz peki ben hala bu bilgiye ulasamadımda lyondan gomisi alalım diyorum başka bişey demiyorum.elemelerde de kazımı forvet oynatır umarım liste gönderilmiştir artık
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
6 Milyon € ödemişiz sanırım.
Anelka gittiğinde de üzülmemiştim, Güiza'da giderse hiç üzülmem zil takıp göbek atarım. Anelka Chelsea'ye gitmiş de gol kralı olmuş. Bana ne efendim benim takımımda umursamaz takılıp oynamayan adam altın ayakkabı kazansa bana ne. Güiza gitsin La liga'ya 27 değil 54 tane atsın bana ne.
Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde Deniz Derinsu imzası ile yayınlanan bir haberde kulübümüzün Brezilyalı futbolcu Robinho'yu transfer edeceği öne sürülmektedir. Sabah Gazetesi bu haberinde Akşam Gazetesi yazarı Sayın Alaattin Metin'in birgün önce yazdığı haberi kaynak göstermektedir. Ancak Sayın Metin'in yazdığı haberde Robinho ismi ya da bir başka futbolcunun ismi geçmemektedir. Bu haberden yola çıkarak Robinho ismini sayfalarına taşıyan Sabah Gazetesi'dir. Kulübümüz Robinho'yu transfer etmek adına herhangi bir çalışma yürütmemektedir. Dolayısıyla söz konusu haber doğru değildir.
Taraftarlarımızın kulübümüz tarafından açıklanmadıkça transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Robinho ismini kimin ortaya attığı belli oldu.
"YÜCE ATATÜRK"
güiza getafe'ye kiralanmış.
(/s)
Sanırım Kezman gibi olacak buda..
Satın alma opsiyonuyla kiralanacak, bedel şimdiden belirleneceği için seneye çok gol atsa da fiyat değişmez.
"YÜCE ATATÜRK"
Oh be gitti sonunda.Satın alma opsiyonunu da vermişizdir büyük ihtimalle.Soldado'nun gidişinden sonra daha iyi bir isim alamazdı Getafe kesinlikle.Gerçi 5 M € vermekte niye zorlandılar anlamadım Pedro Leon ve Soldado'dan gelecek parayla Güiza'yı bonservisi ile birlikte alabilirlerdi.
Her neyse,Güiza gitti ya.Önemli olan o
Diğer gidecek yabancı da Deivid olacak büyük ihtimalle.Deivid'i de gönderebilirsek stoper veya ön libero'ya kaliteli bir oyuncu alabiliriz belki.
Deniz Derinsu'nun Robinho haberini yalanlayıp; Alaattin Metin yazısında isim vermemiştir demek, evet Alaattin Metin doğru söylüyor, yıldız transferi de düşünüyoruz ama Deniz Derinsu ismi tutturamadı demektir. Yok yıldız transferi düşünülmüyorsa Alaattin Metin de yalanlanmalıydı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bence forvete hourouyu alalım hem uzun hem bitirici çok işimize yarar o olmassada gomis en son gyanı isterim ben
Güiza'nın gitmesi ile ilgili resmi bir açıklama varmı ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben sanmiyorum yönetimin 5 milyon € satin alma opsiyonu koyacagini en az 7-8 milyon € koyarlar.
Bu saatten sonra Güiza'nın 40 gol atıp değer yükseltmesi bizim için hiç önemli değil (:
Her türlü biz karda oluruz.Şuan gitsin maaşını ödemeyelim seneyede satın alınsın hiç problem yok isterse Altın ayakkabıyı alsın.
Bizde problemli diğer takımlarda başarılı oyuncu karakter meseLesidir.
Tabi önemli olan bir Fenerbahçeli'nin düşüncesi. Bir Galatasaraylı olarak empati kurayım dedim başaramadım :P ama yine de 5 milyon biraz düşük bir değer 14 milyona alınmış bir forvet için.
Tam olarak linkide burada![]()
http://fanatik.ekolay.net/Guziayi-al..._34_187735.htm
Caner'i,Uğur'u, Gökhan Ünal'ı yemişsin valla![]()
Yabancı bir forvet alacağız,orası kesin.
Deivid,Önder ve belki Volkan Babacan gidebilir.Kadroda belirtmemişsinizi ama Cristian da var ortasahada alternatifler arasında.
Belki defansif yönü kuvvetli bir ortasaha alabiliriz.Manisa'daki Yiğitlerin birisi ile ilgileniyorduk bir ara veya Trabzon'lu Ceyhun olabilir.
Şimdilik durum bu gözüküyor.