Girdim siteye 6 günden geriye doğru sayan bir saat var. Birde video var.
Girdim siteye 6 günden geriye doğru sayan bir saat var. Birde video var.
An itibariyle 6 gün 18 saat kaldığını belirtiyor site. Tabi neye ?![]()
Çok pardon son kısmı görmedim. Formaların tanıtımınaymış![]()
Güzel fikir site adı olsun,video olsun.Beğendim.
So what?
Saike
Uploaded with ImageShack.us
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
pazardaki forma tuttu![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sanırım çok yeni bir fotoğraf bu.Tanıtım filmi için mi giymişlerdir formayı futbolcular acaba?
Tanıtım filmi için giyilmiş, çünkü arkaya bluebox konulmuş sanırım, böylece oyuncuları videoda ya da resimde istedikleri alana rahatça yerleştirebilecekler.
Görüldüğü gibi o çakma denilen formadan küçük farklar dışında birebir aynısı.
Bir de renk konusuna gelirsek şu tablo her şeyi anlatıyor.
http://pics.blameitonthevoices.com/0...n_vs_women.jpg
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Erkeklerin ve kadınların renk tanımı şeklinde eğlencelik bir tablo Aygün.
Hahah tablo güzelmiş gerçektenForma bence çok çirkin umarım ayda yılda 1 giyeriz
![]()
Bu arada pazarcıya da helal olsun![]()
Bence internetten tasarımı görüp yapmışlardır o kadar da değil yahu![]()
Habertürk'ün gazetecilik anlayısını bir kez daha gördük. Yazıklar olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Neden anlamadım..
Bende anlamadım. Adamlar işini yapmış işteO açıklıkları kapatmayan yönetimde suç
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Pembe denen formanın rengi Fusion Coral'mış!
Sarı turuncu ve morun karışımıymış!
Yahu pembe forma yapıyorsun kıvırmaya gerek yok ama neden kalkıp da Pembe forma diye tanıtmıyorsun ? Yok Galat2288 forma yok lila forma, somon rengi Fusion Coral.. Ne gerek var "mor forma", "pembe forma" de. Futbolcuların giyiyor bilinmiyor da sen söyleyince mi çıkacak açığa...
Alican'ın demeye çalıştığı formayı önceden insanlara gösterdikleri için sanırım.. Bir bakıma haklı da o çekimin lansman için yapıldığı belli gizliliğin esas alınması lazım gazeteci de olsa ama suç bizimkilerde adamların yaptığına kızmak bence yanlış olur. Çünkü "ilk biz dedik" yarışı var artık yapacak bişey yok bence yayınlamakta haklılar da yani![]()
gazetecilikte milletin gizliliğine önem vermezler. haberturk, galatasaray'ın lansman için yapılan kısa filmi yakalamış birkaç da fotoğraf almış. bunu yayınlamamaları kadar saçma birşey olmazdı. denildiği gibi ortada bir yarış var. bu haber, haberturk'un hem gazetesini aldırır hem de sitesine raiting kazandırır. tirajı artar.
(/s)
Bende onu demeye çalışmıştım adamlar tabii ki yayınlayacak kızacaksak o görüntüyü onlara aldıran yönetime, güvenliğe kızacağız..
Ben Somon Formayı beğendim. Siyah şortla iyi gitmiş bence.![]()
Somonmuş pehPembe işte
![]()
Palermo forması![]()
Pazarcının yaptığı daha güzeldi.![]()