Evet Arda'nın sesi gibi duruyor ses zaten ilk akla gelen de o.Odur büyük ihtimalle. Originally Posted by Corpus Hagi ne güzel de pşşt pşşt der
Originally Posted by RaSenGan Evet Arda'nın sesi gibi duruyor ses zaten ilk akla gelen de o.Odur büyük ihtimalle. arda böyle kısa şort niye giysin ki? sanmıyorum arda olduğunu hiç....
Originally Posted by ForCimbom arda böyle kısa şort niye giysin ki? sanmıyorum arda olduğunu hiç.... Hazırlayanlar seçmişlerdir onu giymesini istemişlerdir.Üstünde de Metin Oktay forması varsa bir de
Originally Posted by RaSenGan Hazırlayanlar seçmişlerdir onu giymesini istemişlerdir.Üstünde de Metin Oktay forması varsa bir de biraz fantastik olacak ama bence arda o ufaklık, arkadaki adam da metin oktay ama hergün bişey ekleyeceklerdi hani o siteye? formalar afişe olunca vazgeçtiler herhalde...
Originally Posted by ForCimbom biraz fantastik olacak ama bence arda o ufaklık, arkadaki adam da metin oktay ama hergün bişey ekleyeceklerdi hani o siteye? formalar afişe olunca vazgeçtiler herhalde... Bu arada çocuğun tipe baktım da o da kocakafalı Bence de dediğin gibi olabilir
Originally Posted by ForCimbom biraz fantastik olacak ama bence arda o ufaklık, arkadaki adam da metin oktay ama hergün bişey ekleyeceklerdi hani o siteye? formalar afişe olunca vazgeçtiler herhalde... Katılıyorum. Çok yaratıcı olur öyle olursa
Forum Rules