İyi bir transfer maxwell veya abidaldan birini elden çıkarabilirler
İyi bir transfer maxwell veya abidaldan birini elden çıkarabilirler
Barca'da cok enteresan takim zamaninda Pique'nin Manchester altyapisina gitmesine izin veriyorlar sonra tomarla para verip geri aliyorlar Fabregas transferinde de aynisi yasanacak zamaninda Arsenal'e gitmesine izin ver sonra tomarla para verip geri al![]()
Fabregas olmazsa Mesut!
Katalan devi Barcelona, uzun zamandır Arsenal'de forma giyen İspanyol oyuncu Cesc Fabregas'ın peşinde. Arsenal ise 5 yıl daha kontratı bulunan Fabregas'ı satmak konusunda isteksiz görünüyor.
Katalanların, Arsenal'in Fabregas transferini zora sokmasından dolayı, alternatif olarak Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'i gördüğü iddia edildi.
İspanyol gazetesi El Mundo Deportivo'da yayınlanan habere göre, Barcelona, Fabregas olmazsa Mesut için kulübü Werder Bremen'in kapısını çalacak. 21 yaşındaki genç yıldızın bonservis bedelinin 20 milyon Euro olduğu tahmin ediliyor.
Bu arada Chelsea, Real Madrid, Manchester City ve Juventus gibi Avrupa takımlarının da Mesut'u yakından takip ettikleri gelen haberler arasında. Mesut'un, Werder Bremen ile 2011 yılına kadar kontratı bulunuyor.
23.07.2010
Kaynak : DHA
Brezilyalı sol kanat oyuncusu bundan sonra İspanya'nın başkentinde top koşturacak...
Atletico Madrid, dün akşam geç saatlerde Deportivo La Coruna'dan Filipe Luis'le resmi olarak anlaşmaya vardığını duyurdu.
Sağlık testinden geçtikten sonra dört yıllık sözleşmeye imza atan 24 yaşındaki futbolcu için 13.5 milyon avro transfer bedeli ödendiği düşünülüyor ki bu oyuncu için tahmin edilen bonservis bedeli 11 milyon avroydu.
Brezilya Milli Takımı'nda da görev yapan sol kanat oyuncusu, ihtiyaç duyulduğunda sol açık olarak da görev yapabiliyor. 2006'dan bu yana Deportivo forması giyen Filipe, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında her maçta görev alarak takımının ligde dördüncü sırada yer almasında büyük rol oynamıştı. Onun takım için değeri, Ocak ayında ayağındaki kırık nedeniyle dört ay kadar bir süre sahalardan uzak kalınca daha da net bir şekilde ortaya çıktı.
bu kadar saçma bir haber yok
Barcelona kulübünün ekonomik işlerinden sorumlu üyesi Javier Faus, kulübün 442 milyon avro ile tarihinin en büyük borcuna ulaştığını açıkladı. Barcelona kulübünde haziran ayı sonunda yapılan seçimlerden sonra göreve gelen Sandro Rosell başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, açıkladığı ekonomik rakamlarla geçmiş Joan Laporta yönetimine ağır suçlamalar yöneltti.Deloitte adlı firmaya yaptırılan kulübün ekonomik durumuyla ilgili araştırma sonuçlarını açıklayan Faus, Laporta yönetimin 11,1 milyon avro kar açıklamasına rağmen gerçekte 2009-2010 sezonunun net 77,1 milyon avro zararla kapatıldığını belirtti. ''Kulüp iflasta değil ama artık giderler gelirlerden daha fazla. Bu yüzden de sonuç olumsuz'' diyen Faus, 1 yıl önce 445,5 milyon avro olan gelirin bu yıl 408,9 avroya düştüğünü, giderlerin ise 1 yıl içinde yakalaşık 50 milyon avro arttığını kaydetti.
27.07.2010Kaynak : AA
Son günlerin meşhur cevabını vereyim: BORÇ OLMADAN BÜYÜME OLMAZ...![]()
Yok bu biraz daha farklı.
Kimin unuttum ama bir köşe yazısı okumuştum.Yeni Büyük Türkiye diye.Yazıda işte avrupa her klübün çok ciddi ekonomik krizde olduğu.Özellikle İngiliz klüplerinin her birinin gelecek yıllardaki gelirlerin ipotekte olduğu filan gibisinden bir yazıydyı.
Bekleyip görelim![]()
Manzur Bin Sayid Barça'ya el verir Ibra'yı 50-60M€'ya alır bu iş burda biter![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ibra gider başta, ardından bi kaç kişi daha yollarlar, iniesta ve messi kalsın gerisi değişşin fark yapmaz![]()
Manchester United'da '7' numaralı forması ile harikalar yaratan Cristiano Ronaldo, 94 milyon avro karşılığında transfer olduğu Real Madrid'de Raul'un 7 numaralı formayı giymesinden dolayı 2010-2011 sezonunu 9 numaralı formayla tamamlamak zorunda kalmıştı.Bir Real Madrid efsanesi olan Raul'un Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'e transfer olmasının ardından boşa çıkan '7' numara kısa süre içerisinde sahibini bulacak gibi. Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cristiano Ronaldo, tıpkı Manchester United'da olduğu gibi Real Madrid'de de 7 numaralı formayı giymek istediğini belirtti.
Raul'un takımdan ayrılması ve forma numarası ile ilgili açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, "Real Madrid'de 7 numaralı formayı giymek istiyorum. Raul'un bu isteğimden rahatsız olacağını sanmıyorum çünkü o beni çok iyi tanıyor ve ne düşündüğümü iyi biliyor. Benim, Madrid'de 7 numaralı formayı giymemden Raul da en az benim kadar mutlu olacaktır." dedi.
Real Madrid ve İspanya tarihinin en büyük golcüleri arasında gösterilen Raul'un 7 numaralı formasının geleceği ise belirsizliğini koruyor.
Yeni sezon öncesi takımların, federasyona bildirmesi gereken numaralar yavaş yavaş belli olmaya başladı ancak Real Madrid numara listesini henüz federasyona yollamadı.
Real Madrid'in için özel bir anlam ifade eden Raul'un forma numarasının gelecekte kullanılıp kullanılmayacağı ise büyük merak konusu.
BU FORMALAR EMEKLİ, TIKLAYIN...
30.07.2010Kaynak : Sporx.com
CR7 iken ondan nefret ederimMalum ManU meselesi
CR9 olarak onu izlemek daha zevkliydi tam da sempatimi kazanıyordu ki yine CR7 oluyor. Ayrıca 7 numara kesinlikle emekliye ayrılmalıydı ya neyse.
Ben Ronaldo'ya 7 numarayı daha çok yakıştırıyorum. 9 numara sanki pivot santraformuş gibi oluyor![]()
ispanyada forma emekli etmek yok sanırım sonucta 1den 23e kadar numara veriyorlar illaki biri 7 numarayı giyecekti onun Ronaldo olması en uygunu zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Benim derdim 7 numarayla değil zaten. ManU'da 7 giymesi ve onun tekrar 7 ye dönmesiyle benim aklıma eski günlerin gelmesi.ManU'da 9 giyse bu sefer 9 giymesine fitil olurdum
![]()
Neden ilk 25 numarayı 25 oyuncuya sırayla vermesi mi gerekiyor ? 70- 60- 54 vs gibi numaralar verilemiyor mu?
Raul gibi adamdan al formayı Ronaldo ya ver.
Form geçici, klas baki.
Real nası bi klup olduğunu göstermeye devam ediyor,yakışır.
Raul'un yollanmasından sonra nefretle bakmaya başladım oraya.
Resmi olarak duyuruldu.
c7 Yakışır ...
khedira çok katkı sağlıyacak bence.almanya milli takımındaki gibi ceza sahasına sık sık koşular yapsın yeter.defansif anlamda zaten çok iyi.orta sahada gago falan oynamaz hiç yoktan ben hala ortaya bi transfer daha yapmalılar diyorum khedira xabi ve cok iyi transfer ancak barçaya kafa tutabilir orta sahada
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
cok sasirdim bu transfere hangi mantikla yapildi acaba.. khedira oynayacaksa lassana diarra yedek olur büyük ihtimal
Khedira ile mi kafa tutacaklar Barca orta sahasına, gülerim ancak. Bir Real sempatizanı olarak üzüldüm bu transfere.
o barçada da sergio busquets diye bi adam var yahu tamam iniesta xavi ikilisi mukemmelde busquets denen futbolcu bozuntusu khediradan kötü oyuncu,zaten şu an kafa tutarlar demiyorum bi gerrard de rossi ayarında orta saha alsalar hatta Schweingster'ı bile alsalar xabi alonsoda eklenince barça ile kıyaslanacak kadar güçlü olur orta sahaları.zaten önümüzdeki sezon göreceğiz hep birlikte
Schweinsteiger'i kim ne yapsin yahu alman basinin uydurmasi bunlar almanlarin su ana kadar yurt disinda iyi bir takima transfer olmus tek oyuncusu var oda Ballack bonserivisi elindeydi Chelsea'ye gittiginde. Alman futbolcular yurt disinda oynamayi pek tercih etmezler ve alman transfer pyiasasi pahali olur vergiler yüksek oldugu icin o yüzden diger avrupa liglerinde pek fazla alman oyuncuyu göremezsiniz.
Defansif ortasaha çöplüğüne hoşgeldin ...