Polak geleceğine Musa oynasın.
Polak kaç sezondur söyleniyor.Fb'nin her sene ronaldinho'yu almasına benzedi..![]()
Adamlar oyuncuyu zaten ellerinden çıkarmak istiyormuş. Bu işin içinde başka şeyler de olabilir, bekleyelim görelim bakalım.
Sen Keita'yı satıp Pino'yun , diyelim ki Elano'yu da satıp Polak'ı alırsan , taraftarda seni satar![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu Kadar Ön Yargılı Peşin Hükümlü Olmayın Yahu. Belkide Adam İyidir![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
şöyle bi olay var Polak geçen sezon çok ağır bi sakatlık geçirdi ve 5-6 ay top oynamadı bu arada Özgürcan'da Adanaspor'a gitmiş...
Screw you guys, I'm goin' home
FCN'de Pegasus Airlines'ın TTArena'nın tribünlerinden birine yıllık 4M€ karşılığında sponsor olduğu yazılmış eğer doğruysa bu para da transfer için kullanılabilir belki Diego'nun yıllık parasını Pegasus öder![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
En Azından Bizim Maçlarda Kova Yada Kazma Tabirini Kullandığımız Adam Olursa Süper Adam OlurBence İyidir İyi Kaçırmayın
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yıllardır aslında Beşiktaş'ın izlediği türden bir transfer politikası izliyoruz. Tek fark bize sattıklarımızdan müthiş para geliyor ama onlara gelmiyordu. Fenerbahçe ile dalga geçiyoruz kaç yıl oldu Türkiye Kupası kazanamadılar diye ama işin bir boyutu daha var ki bu senede gidemezsek 5 yıldır Şampiyonlar Ligi yüzü görmemiş olacağız. Adnan Sezgin de Pino'larını Polak'larını daha rahat getirir.Yani anlamıyorum taraftarı oyalamak desen değil hepimiz sinir küpüyüz : ) . Rakiplerin Quaresma'yı, Guti'yi, Stoch'u (hiç beğenmesem de yıldız oyuncu statüsünde) getirsin sen Pino'larla Polaklar'la uğraş.
Ben bu yapılan transferlerden tek bir şey anlıyorum. Oyuncular arasında çok büyük uçurumlar olmayacak. Yani takım yıldız ve kazma ordusu olmayacakOrtalama oyuncular olacak hepsi(Gökhan Zan ve Mustafa Sarp'ı saymıyorum
) anlaşılan..
Hmm. Peki bunlar hiç mi düşünmüyor ya biz böyle adamlar aldık ama Pino'dan mı forma geliri kazancağız diye. Yani demek istediğim Lincoln hatırlayın nasıl forma sattırmıştı. Elano da öyle. Tamam sonuçları hüsrandı ama kulübe kazandırdıkları belli. Yani bak transferi geçtim Fenerbahçe'nin Zlatan İbrahimovic'le ilgilendiği yazıyor(biliyorum saçmalık) ama bize Polak![]()
İreland gelirse şaşırmayın.![]()
Haldun Üstünel gitti... En büyük transfer Adnan Sezgin...
Adnan Polat, çok yanlış yoldasın, çok...
Haldun Üstünel istifa etti!
Galatasaray'da başkan yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinin ardından, bugün yönetim kurulu üyeliğinden de istifa etti.
DHA'nın servis ettiği habere göre, Sarı kırmızılı kulüpte geçtiğimiz günlerde Futbol A.Ş'deki yeni yapılanma sürecinden ve yeni görev tanımından rahatsız olan, ayrıca Adnan Sezgin'in Spotif Direktörlüğe getirilmesine karşı olduğu için Futbol Şubesi ve Futbol A.Ş'deki görevinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulundaki görevinden de istifa etti.
Futbol şubesindeki görevini bırakmasının ardından çok yakın olduğu başkan Adnan Polat'la da bu konuda uzlaşma sağlayamadığı, Polat'ın Üstünel'e istifasının uygun olduğunu ilettiği öğrenildi. HALDUN ÜSTÜNEL VEDALAŞTI
Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Haldun Üstünel, yönetim kurulu toplantısına girip, istifasını sundu ve diğer yöneticilerle vedalaştı.
Yönetim Kurulu toplantısında 10 dakika kalan Üstünel, DHA'ya şu açıklamayı yaptı:
"Son bir aydır tüm kamuoyu tarafından takip edilen gelişmelerin ardından, sayın başkan Adnan Polat ile bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantı sonucunda sayın başkan Galatasaray'ın çıkarları gereği istifamın uygun olacağını düşündü. Galatasaray'ın çıkarları benim için her şeyden önce geldiği için biraz önce yönetim kurulu üyeliğimden ayrılıp, istifamı sundum. Ardından yönetim kurulu arkadaşlarımla vedalaştım. Kalan görev sürelerince yönetim kurulu arkadaşlarıma, sporcularımıza, profesyonellerimize ve bizzat hizmet eden personele başarılar dilerim."
RESMİ SİTE DE DOĞRULADI
Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada istifa kararı doğrulanırken; şu ifadelere yer verildi:
"Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi değerli arkadaşımız Mahir Haldun Üstünel, 27.07.2010 tarihli dilekçesiyle Yönetim Kurulu'ndan istifa etmiştir.
Aramızda bulunduğu dönemde kulübümüze katkıları tartışmasız olan arkadaşımızın almış olduğu bu karar, bizleri üzmüş bulunmaktadır. Arkadaşımızın kulübümüze olan katkılarının her Galatasaraylı gibi devam edeceğinden eminiz. Kendisine, bugüne kadar harcadığı yoğun emek ve gayretleri için teşekkür eder, üzülerek kabul ettiğimiz istifasının kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını dileriz."
27.07.2010Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
En iyi adamımız H.Üstünel gitti geçmiş olsun![]()
Valla o adamın neden ayrılmaya zorlandığını anlayamıyorum. Oldukça profesyonel bir yönetici. Bence yanlış oğlu yanlış bir karar..
bence zorlanmadi kulüpte bir fonksiyonu olmayinca istifayi basti önceden transferden sorumluydu aldigi adamlar fos cikti baros ile kewell haric.
getirdiği oyuncuların fos çıktığı yok, genellikle çoğu uyum sorunu çekiyor. "fos" çıksa da bu onun suçu değil ki?? ... adam scout değil bişey değil. teknik direktör rapor veriyor o da o rapora göre oyuncuları getiriyor. oyuncuların kalitesi veya kalitesizliği teknik direktörün sorumluluğunda. o ancak teknik direktörün onay verdiği oyuncuları getiriyor. getirdiği adamların hepsi flaş oyunculardı. iyi oynamamaları şans. ve onun suçu veya sorumluluğu değil asla.
klüpten koparılmasının arkasında başka şeyler vardır muhakkak.
Bence üstünelden sonra daha iyi bir politika izleniyor.
Pino-Cana-Polak. Bunlar ünlü olmasada mükemmel futbolcular gerçekten.
Cana bugün arsenalin defansında banko oynar koysan , pino çok geçn ve potansiyelli bir adam , Polak ise tam bir görev adamı.
Daha yararlı olacaklarnı düşünüyorum geçmiş transferlere göre.
Haldun Üstünel'in gitmesi üzücü ama belki kendisi ve kulüp icin böylesi daha iyidir.
Galatasaray'la adı geçen oyuncuların FM profilleri
![]()