belki bir kaç yıl sonra 100 milyon euroya real'e satabilirlerdi. ama adam sorunlu.
belki bir kaç yıl sonra 100 milyon euroya real'e satabilirlerdi. ama adam sorunlu.
ohayine mi city?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
bilseydik leylekten biraz önce inerdikte şu arapların birine düşerdikadamlardaki paraya bak 2 sezondur dünyaları harcadılar hala bitmedi
Diego'yu da Juve'den almasın bunlar sakın
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ebesinin nikahı diyorum son hesaptan sonra bir de anasının gözü![]()
Bundan adam olmaz. Yetenek var ama kafa yok. Az Ryan Gigs'i örnek alsa. Dünya'nın en iyi futbolcusu olur. Geçenlerde su tabancası ile sağa sola bulaşmaktan karakola gitmişti.
Bu transfer yattı sanırım, spekülasyon olduğuyla kaldı.
bu adamın büyük futbolcu olacagına hiç inanmıyorum, inanmak istemiyorum
Bu kadar oyuncuyu nasıl oynatacak yönetecek bu takım anlamıyorum.Oyuncunda fazlası zarar kadro çok genişledi bazı sorunlu oyuncularda var
Sadece 25 oyuncu kaydedebiliyorlar yeni çıkan kurala göre. İşleri zor.
GS alir yine butun ise yaramayanlari City den![]()
Transfer yatarsa NTVspor'un rezilliği olur
Son dakika haberine göre kulüpler anlaşmaya ulaşamadı. Ancak görüşmeler devam ediyor ve bu transfer olacak gibi görünüyor. Balotelli'nin arabasının lastikleri kendi taraftarı tarafından indirildikten sonra kalması zor hale gelmişti zaten.
Mourinho Balotelli için "Bazen beynini kullanamıyor." demiş![]()
balotelli fergusonun elinde olsaydı balotelliden ronaldonun aynısını yapardı sadece biraz daha karası![]()
Inter 50 milyon avro felan istemis galiba City kabul etmemis.
İlgilenen takım Man.City olunca fiyatlar birden uçuyorsıkıntılı bir durum Man.City için, paran mı var derdin var
![]()
Man City bu yıl ligi Liverpool ve Arsenal'in önünde bitirecektir
Liverpool daha önce sözleşmesi biten ve yeni sözleşme yapılmayacağı söylenen Fabio Aurelio ile yeniden anlaştı. Galatasaray'ın Kewell durumu gibi oldu.
Zaten paramız yoktu, İnsua da Fiorentinaya gidecek yakında. Fabionun kalması iyi oldu.
Fabio Aurelio dünyanın en iyi sol bekidir bizim için ( Gökay ve benim için) kalmasına çok sevindim.
![]()
Hiç hayra alamet değil!
Messi! Messi! Messi!
Buna hazır değiliz! Liverpool'u ABD'li dolar milyarderleri George Gillett ve Tom Hicks'den satın almak üzere girişimlerde bulunan Çinli servet sahibi iş adamı Kenny Huang futbol dünyasına karşın ilk ultimatomunu ortaya koydu.
Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre Huang "Anfield'i satın alacağım, galaksinin en büyük yıldızlarını oraya getireceğim. Fernando Torres de takımda kalacak" dedi.
Gazete Huang'a yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberde çılgın iş adamının Liverpool teknik direktörü Roy Hodgson'un istediği tüm oyuncuları almak için girişimlerde bulunacağını ve bu yıldızların fiyatlarını soracağını ifade ediyor, bu da yeni dönemde transfer piyasasının bir kez daha çılgın boyutlara ulaşmasıyla eş anlama geliyor.
Huang'a yakın ve ismi açıklanmayan bir kaynağın ifadeleri şu şekilde; "Bu Lionel Messi de olabilir, onu satın almak için çok büyük bir efor sarfedecektir. Huang çok ciddi ve Roy Hodgson'un istediği oyuncuları alarak, iyi bir Liverpool kadrosuyla kırmızılara yeni kupalar kazandırma amacında" Çinli iş adamının kulübün yönetimini ele geçirmesiyle birlikte ise 60 bin kişilik yeni stat için çalışmaları hızlandırmayı da planladığı belirtiliyor.
Huang'ın Liverpool'a yaptığı teklif ve ona yakın kaynaklara dayandırılarak verilen bu haberler ise Ada'da eğer bu dönüşüm olursa yeni bir Manchester City ve yeni bir transfer kralı takımın daha oluşacağı ve endüstriyel futbolun bir kez daha kazanacağını gözler önüne seriyor.
Kenny Huang, İngiliz devi Liverpool'u almak için tam 350 milyon Pound teklif ederken, Liverpool'un birikten 237 milyon pound tutarındak borçalarını da temizlemeyi tahahhüt etmiş ve kredi konusundaki güvencesi Royal Bank of Scotland ile de bu satış için anlaşma sağladığı ifade edilmişti.
Huang'ın QSL Sports Limited şirketinin sahibi Çinli iş adamının NBA takımlarından Cleveland Cavaliers'te ve şampiyon beyzbol takımı New York Yankees'de de hisseleri bulunuyor. Huang 2008'de Liverpool'u almak istemiş ama 650 milyon poundluk rakama onay vermemişti.
03.08.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Ortalık karışır eğer gerçekleşirse bu olaylar...
Piyasa iyice karışır.. Vasat adamlar için bile 5-10 M €'luk değerler biçilebilir..