1 ile 30 arası toplam 147 sonuç

Konu: FM 2010 Taktik Rehberi by nannar (bölüm bölüm yayına girecektir)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hocam orta sahada de rossi ve marchisio'dan tam performansla yararlanmak için nasıl görevler vermeliyim? de rossi'yi defansif rolde oyun kurucu, marchisio'yu da box to box dediğiniz çift yönlü orta saha olarak düşünüyorum. de rossi'nin yedeği aynı rolde sandro olacak. marchisio'nun muhtemel yedekleri arasında afellay, gourcuff ve pjanic var. bunlardan hangisi hangi rolde olmalı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by kasaptr88 View Post
    Bence orda yazılan goller dışındaki girilmiş net gol pozisyonu. Mesela ben kariyer yapıyorum. Orda bir yazıor ama benim attığım gol sayısı üç.
    hayır... atsan da atmasan da girilen net gol poziyonlarını yazar o... bazen 5 yakalar 1 atasın. bazen 5 yakalar 5 atarsın

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    hocam orta sahada de rossi ve marchisio'dan tam performansla yararlanmak için nasıl görevler vermeliyim? de rossi'yi defansif rolde oyun kurucu, marchisio'yu da box to box dediğiniz çift yönlü orta saha olarak düşünüyorum. de rossi'nin yedeği aynı rolde sandro olacak. marchisio'nun muhtemel yedekleri arasında afellay, gourcuff ve pjanic var. bunlardan hangisi hangi rolde olmalı?

de rossi ve marchisio ikisi de box to box'a uygun adamlar ama sonradan saydıgın gourcuffi afellay ve pjanic orta alanda hücuma dönük rollerle oynarlar. afellay kanatta bile oynuyor yani ilk saydıklarının yedekleri ile görevleri aynı olmaz.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri