Kisa filmler müthis olmus insani duygulandiriyor gercekten.Mercan diger adiyla pembe formayi alirim büyük ihtimalle.
Bencede fontun arkasındaki arma şeklini kaldırsalar daha hoş olur..
Muhtesem ötesi formalar , tanıtım videolarıda müthiş olmu
Yarın gidip ARSLAN forma dan alıyorum hemen.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu nedir aceba , GSStore de resmi var..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
bildigin lila o pembeyle alakasi yok
ziya nın verdiği formada mı tanıtıldı, cıkıyo ?
Fener'in yeşil forması gibi sene ortası içindir belki o
O formanın renk ayarı kaçmış. Sadece bu. Renk gözle görülür biçimde başka bir renk fakat yeni forma değil o, sadece dediğim gibi renginde bir bozukluk var. Kaldı ki yeni forma Metin Oktay'ın ASY'de çekildiği ilk fotoğrafta giydiği çubuklu formaya benzer olacakmış, yanı çubuklu olacak.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=9846
diğer 2 görüntüye bakarsanız normal olduğunu görürsünüz sadece o resimdeki ayar fazla kaçmış o kadar![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Formalar bence kötü. Mercan forma fena değil arka tarafı çirkin. Krem forma ortalama altı onun da arkası çirkin. Tek elle tutulur forma bence parçalı ve pembe diyebiliriz. Parçalı da geçen seneki zaten. Bu seneki formaları hiç beğenmedim. Geçen sene forma alamadığım için bu sene parçalı alırım(aslında alınacak tek forma pembe ama ben bu ticari oyuna alet olmayacağım) devre arası da diğer formayı beğenirsem onu alırım.
Last edited by Revolution : 27.Temmuz.2010 at 22:56
Bir takım formayı satabilmek adına yapar ama bu formaların alınacak bir tarafı yok.
Birebir gördüğümde fikrim değişir mi bilmiyorum ama 2 yeni tasarımda berbat olmuş. Parçalı formada ise bir yenilik aramaya gerek yok.
Klasik formanı [Gs Parçalı, Fb çubuklu] aldığın yıldızlar nedeniyle satarsın. Diğer iki formayıda tasarımı nedeniyle satarsın. Parçalımız var. Bu senede almayız.
yeni fontlar bitek kremde hoş durmuş beyler bence
pembeyle parçalıda olmamış gibi
Ben parçalıdaki beyaz font'u beğendim.. Büyük ihtimal parçalı alacağım. Acaba pembeyi satmak için sadece pembeyi mi güzel yaptılar diye düşünmeden de edemiyorum.
Hangisini almamı önerirsiniz ? Bana göre krem en hoşu geldi ama düşünüyorum
Moru aldım pembeyide alırım alayına giderimDüsündüm aslında 2 tane alabilirim belki bu sene maçlara falan gidecem Türk Telekom Arena'da baya yatırım yapacam
![]()
Hangisinden alsam acaba geçen sene almamıştım forma.Benim zorluğum 2 tane alcam birde 5 yaşındaki kardeşime alcam.O da aslanı görünce krem formaya saldırdı hemen.
Ne önerirsiniz?
Abi kardeş aynı giyin bence
store'a gidince fikirler değişiyor. Ben geçen sene mor formamızı almıştım. Mağazaya gidince baya beğenmiştim onuaslan formayı beğendim. Ama ya pembe ya da aslanlı forma satılmalıydı bence. İkisine birden gerek yok diye düşünüyorum.
Bu arada pembe formanın rengi internette GSStore'da gördüğünüz gibi değil.. Daha koyu bir ton ama yine de şık![]()
Dün Capitolde gezerken Store ye uğradım. Girişinde bizim beğenmediğimiz aslan kafalı formadaki aslanların resmi vardı. Aha dedim "O dandik forma seçilmiş. Camları bile hazırlamışlar." Atkılara baktım ordada aynı aslan figürü var.
Ama Saat 19:05 de rahatladım![]()
Formalar güzel. Ya Pembeyi Yada Kremi alacağım. Gidip ellemem lazım karar vermek için![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved