Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Young Boys
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
29.Temmuz.2010, 00:09
Baştan sona sıkıntılı bir maç. Beraberlik beklediğimi söylemiştim ancak bu kadar rezil bir futbol beklemiyordum; dengeli oyunla beraberlik gelir diye düşünüyordum. Bugünkü maç için rakibin beceriksizliği, bizim şansımız, rakibin şanssızlığı denilebilir. Bugün karşımızda ciddi bir rakip olsaydı tarihi fark olurdu. Y.Boys'un kazandığı penaltı, penaltı falan değil; hatta hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı bile verilebilir. Önder'in pozisyonu penaltı gibi geldi ama tartışılabilir. Bu takımı Kadıköy'de geçeriz ancak bugün çok kötü sinyaller verdik; sonumuz hayrola.
Sorunlar:
-Lugano olmadığında defans yol geçen hanı
-Kazım gibi disiplinsizliği bilinen bir oyuncuyu tekrar takıma kazandırmaya çalışırsanız yarı yolda sizi bırakır soyunma odasına girer.
-267 kez denenmiş Önder'i bir kez daha deneyelim mantığıyla sağ beke koyarsan en fazla bu kadar oynar. Unutmamak gerek; Gökhan Gönül Önder'in sakat olduğu bir PSV maçı öncesinde ilk 11'de başlamıştı ve formayı bir daha bırakmamıştı. Şu maçta Okan oynasa Önder'den her türlü daha iyi oynardı.
-Cristian gibi rakibe eskortluktan ötesini yapmayan bir oyuncuyu Emre'nin yanına önlibero olarak koyuyorsunuz. Oyun içinde Cristian Emre rolüne bürünüyor, Emre ise Cristian rolüne. Yani daha fazla top kazanması gereken, rakiple daha fazla mücadele etmesi gereken Cristian iken Cristian bomboş gezdiğinden Emre iş başa düştü şeklinde Cristian yerine de oynamaya çalışıyor.
Mesaj Yetkileri