Sezona başlarken tam kadro olsaydık, gönderilecek oyuncular konusunda bu kadar beklenmezdi. Şu aşamada eldeki vasat oyuncuları gönderip gençlerle çıkacak durumda değiliz, bunu yaparsa Aykut Kocaman, bu şekilde maç bitse daha fazla eleştirilecekti. 2. maç için Lugao, Gökhan ve Mehmet'in oynama ihtimali olursa, bazı oyuncuların bieti kesilebilir.

Defansta Önder'i görünce zaten kendimi kaybettim, daha maç başlamadan verilecek pozisyonlara kendimi hazırlamıştım, ilk devre olumlu 1 tane hareketini göremedim, ahh be Aykut Hoca, biz sana güveniyoruz sen de Okan'a güvensen.

Sağ kanada mutlaka transfer lazım derken gereksiz diyenler de vardı tabi ama görüldü ki Kazım'a güvenilip 1 sezon boyunca iyi performans sergilemesi beklenemez. Deivid zaten derhal gönderilmeli, bu nedenle bir an önce Dia'nın hazır olup takıma girmesini bekliyorum, 2. maç umarım 11'de başlar.

Lugano olmadığında savunma sıkıntı yaşıyor, Bilica gönderilip, Bilica'dan daha kaliteli ama yedek kalmayı sorun etmeyecek bir stoper gerekiyor. Lugano olduğunda yanındaki zaten fazla sırıtmıyor.

14-15 oyuncu ile sezon başı kampı geçti, kötü oynanan 2 maç, sonra maçın büyük bölümünde 10 kişi oynanan Galatasaray maçı, sezon başı yorgunluğu da katarsak, oynayan oyuncuların formsuz olsa da kalitesiyle işi götürecek oyuncular olmaması bu oyunu ortaya çıkardı. Hocanın işi zor ama şu gereksizleri artık takımdan gönderse bir an önce, transfer yapılmış kadar sevineceğim.

Stoch'a ayrı bir parantez açmak lazım, gerçi savunmaya bazı zamanlar çok destek vermediğinden sol kanadı rakip çok iyi kullandı ama yine de sahada Fenerbahçe adına en iyilerden biriydi. Artık senelerdir öyle hale gelmişiz ki, Stoch top sürerken bile seviniyorum nedense. Çok faydalı olacak bu takıma, eğer istikrar sorunu yaşamazsa.

Volkan ve Emre de vasatın üstünde olan oyunculardı bugün. Aykut Kocaman'a tek söyleyeceğimiz söz, takımda senelerdir tıkanıklık yaratanları hala oynatıyor olmasına laf edebiliriz. Ama başta da dediğim gibi takım 20-25 kişi ile başlayabilseydi kampa, eminim 3-4 oyuncu ile çoktan yollar ayrılırdı. Transfer sezonu kapanmadan bazı oyuncular gitmeli, yerli takviyesi yapılmalı.

2. maç için skor iyi, umuyorum ki Gökhan, Lugano ve Dia ilk 11'e girecek, Mehmet kulübede olacak ve daha derli toplu bir maçta galibiyet alarak çıkacağız