Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Young Boys

6 15.38%
  • Fenerbahçe

21 53.85%
  • Beraberlik

12 30.77%
Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon
181 ile 210 arası toplam 266 sonuç

Konu: Young Boys - Fenerbahçe | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 1. Maç

İlk resmi maçta genç oyuncuları direkt ilk 11'e monte etmek ne kadar doğru? Bu oyuncular 20-25'er dakikalıkl zamanlarla şans bularak A Takıma alışması gereken oyuncular.Gençler gençler diye tutturmuşuz gidiyor.Aykut Kocaman Okan'la Gökay'la ilk 11'e başlasa bugün herkes yerden yere vururdu Aykut Kocaman'ı Şampiyonlar Ligi'nde bir maça bu oyuncularla başlanır mı diye? Merak etmeyin bu oyuncular bu yıl Fenerbahçe'nin kadrosundalar ve Gökay da Okan da yeterince şans bulacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yani seegen kim alex kim tartısmaya bile gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Alex-Sergen tartışması ne hatırlayamadım birisi bi bahsedebilir mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu maçta emin ol cıkarsa şu gençleri ilk 11 ben eleştirmezdim Aykut kocamanı, çoğu insanda önder yerine okanı sahada gormek ısterdı bundan eminim

Sheriff Misafir

Ben diyim bizim takımdan bu senede bi yol olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Sergen Alexe taş attı iyi oyuncu değil falan diye,Alexte ben brezilya kaptanlığını yaparken sergen ne yapıyordu, şimdi sergen şekersporda ben fenerbahcedeyim demiş sergende birşey diyememişti zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Sergen Alexe taş attı iyi oyuncu değil falan diye,Alexte ben brezilya kaptanlığını yaparken sergen ne yapıyordu, şimdi sergen şekersporda ben fenerbahcedeyim demiş sergende birşey diyememişti zaten.
    İyi demiş
    Sağolasın bu arada...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Sergen kafasına göre Alex'i kötülemeye çalışıyordu.Alex'de o zamanlar Brezilya milli takımında 10 numara giyiyordu aynı zamanda kaptandı yanılmıyorsam ben Brezilya kaptanıyım Fenerbahçenin oyuncusuyum Sergen ne yapıyor acaba gibisinden bi ince dokundurmuştu..Sergende o sene saçma sapan bir takımda şişiyordu iyice.

Edit : Rasant'da anlatmış gerçi..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Önemli değil

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezona başlarken tam kadro olsaydık, gönderilecek oyuncular konusunda bu kadar beklenmezdi. Şu aşamada eldeki vasat oyuncuları gönderip gençlerle çıkacak durumda değiliz, bunu yaparsa Aykut Kocaman, bu şekilde maç bitse daha fazla eleştirilecekti. 2. maç için Lugao, Gökhan ve Mehmet'in oynama ihtimali olursa, bazı oyuncuların bieti kesilebilir.

Defansta Önder'i görünce zaten kendimi kaybettim, daha maç başlamadan verilecek pozisyonlara kendimi hazırlamıştım, ilk devre olumlu 1 tane hareketini göremedim, ahh be Aykut Hoca, biz sana güveniyoruz sen de Okan'a güvensen.

Sağ kanada mutlaka transfer lazım derken gereksiz diyenler de vardı tabi ama görüldü ki Kazım'a güvenilip 1 sezon boyunca iyi performans sergilemesi beklenemez. Deivid zaten derhal gönderilmeli, bu nedenle bir an önce Dia'nın hazır olup takıma girmesini bekliyorum, 2. maç umarım 11'de başlar.

Lugano olmadığında savunma sıkıntı yaşıyor, Bilica gönderilip, Bilica'dan daha kaliteli ama yedek kalmayı sorun etmeyecek bir stoper gerekiyor. Lugano olduğunda yanındaki zaten fazla sırıtmıyor.

14-15 oyuncu ile sezon başı kampı geçti, kötü oynanan 2 maç, sonra maçın büyük bölümünde 10 kişi oynanan Galatasaray maçı, sezon başı yorgunluğu da katarsak, oynayan oyuncuların formsuz olsa da kalitesiyle işi götürecek oyuncular olmaması bu oyunu ortaya çıkardı. Hocanın işi zor ama şu gereksizleri artık takımdan gönderse bir an önce, transfer yapılmış kadar sevineceğim.

Stoch'a ayrı bir parantez açmak lazım, gerçi savunmaya bazı zamanlar çok destek vermediğinden sol kanadı rakip çok iyi kullandı ama yine de sahada Fenerbahçe adına en iyilerden biriydi. Artık senelerdir öyle hale gelmişiz ki, Stoch top sürerken bile seviniyorum nedense. Çok faydalı olacak bu takıma, eğer istikrar sorunu yaşamazsa.

Volkan ve Emre de vasatın üstünde olan oyunculardı bugün. Aykut Kocaman'a tek söyleyeceğimiz söz, takımda senelerdir tıkanıklık yaratanları hala oynatıyor olmasına laf edebiliriz. Ama başta da dediğim gibi takım 20-25 kişi ile başlayabilseydi kampa, eminim 3-4 oyuncu ile çoktan yollar ayrılırdı. Transfer sezonu kapanmadan bazı oyuncular gitmeli, yerli takviyesi yapılmalı.

2. maç için skor iyi, umuyorum ki Gökhan, Lugano ve Dia ilk 11'e girecek, Mehmet kulübede olacak ve daha derli toplu bir maçta galibiyet alarak çıkacağız
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kötü bir takıma genç oyuncuları koymak çok büyük kumardır; o çocukları ateşe atmaktır. Gençleri kazanmak ve takıma monte etmek için önce iyi ve kazanma alışkanlığı edinmiş bir takım kurmak gerek... Kazanma kültürü olan takım bir şekilde kazanır. 10 kişi bile kalsa... İşte bir genç oyuncuyu, sanki 10 kişi başlayacakmışız anlayışıyla 11. oyuncu olarak sahaya sürersiniz ve o oyuncuyu en kötü ihtimalle takım sırtında taşır. O oyuncuda potansiyel varsa zaten o da en kısa sürede takımın bir parçası olur. Ama kötü bir takıma, ruhsuz bir takıma gençleri direk koymak o çocuklar adına büyük risktir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya benım aykut kocamana tek lafım önderden dolayı ve geç transfer özellikle gidecekler açısından.

Lugano,Gökhan Gönül,Özer,Mehmet Topuz gibi oyuncular kampın başından bu yana takımla birlikte çalışabilselerdi en azından gereksiz futbolcularla yolları ayırabilirdik.

Ben de Önder Turacı'nın,Bilica'nın,Baroni'nin hala bu takımda olmasına dayanamıyorum.

Umarım en kötü ihtimalle bu sakat 4 futbolcunun en az 3'ü oynayabilecek hale gelirde Play-Off turuna kadar birkaç futbolcu ile yolları ayırıp daha iyi alternatif olabilecek futbolcular alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Young Boys maça ev sahibi olmanın verdiği avantaj ve getirdiği hırsla çok hızlı başladı.F.Bahçe neye uğradığını şaşırmıştı ki ilk çıktıkları pozisyonda golü buldular.Stoch soldan içe katettiği anda kendi bölgesi boşaldı.O boşalan bölgeye çok iyi giren Emre kendini unutturdu ve golü yaptı.Bu golle F.Bahçe'nin rahatladığını rakibin demorolize olacağını düşünüyordum ama yanıldım.Young Boys gol için herşeyi yaptı.Sağdan,soldan,göbekten;heryerden saldırdılar.İkiye bir,sıfıra inme,göbekten kısa pasla savunmayı delme,uzun şut.Bütün bu hücum varyasyonlarını gerçekleştirdiler.Neticesinde de golü buldular.Bu golden sonrada durmak bilmediler.Öne geçmek adına yine herşeyi yaptılar.Ancak bir türlü başarılı olamadılar.İlk yarının sonlarında F.Bahçe ikinci kez çıktı ve yine golü buldu.Stoch önce Gökhan Ünal'ı uzun pasla çok iyi kaçırdı.Gökhan yapması gerekeni yapıp topu tuttu,daha sonra pası verip koşusuna devam eden Stoch'u gördü.Stoch çok net bir vuruşla F.Bahçe'yi tekrar öne geçirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti.

Young Boys'un arzulu oyunundan,hücum varyasyonlarından bahsediyoruz ama bunda F.Bahçe savunmasının katkısınında çok büyük olduğunu unutmayalım.İlk yarı boyunca geri dörtlü ve önlerinde ki ikili adeta yokları oynadılar.Bilica ve özellikle Bekir sürekli yerlerini kaybettiler.Young Boys'un ilk golünde Bekir bölgesini bırakıp sağ tarafa gidiyor.Yerini boşaltıp oraya gidiyorsan ortayı açtırmayacaksın ama Bienvenu iki fake yaptı Bekir yerde.Yine Bekir'in sarı kart gördüğü pozisyon; Degen sağ taraftan kaptırmış geliyor.Bekir yine yerini boşaltıp bir bek gibi ona müdahale etmeye çalışıyor.Önder ve Santos ne savunmada ne de hücumda hiçbirşey yapmadılar.Cristian ve Emre'de dinamik Young Boys orta sahasına karşı koyamadı ilk yarı boyunca.Ellerini kollarını sallayarak geçtiler orta alanı.Kazım'da acemilik yapıp takımın yalnız bıraktı diyemiyorum çünkü maçın başından beri yoktu.

Soyunma odasındaki motive edici konuşmalar ve F.Bahçeli futbolcuların ikinci yarıya dinç çıkmaları rakibin rüzgarını dindirdi.Savunmanın tamamen kapanmasıyla birlikte de Bekir ve Bilica'nın istediği oyun ortaya çıktı.Maç 75. dakikaya kadar Young Boys'un yalancı ataklarıyla geçti.Son 15 dakikaya girilirken ev sahibi ekip vitesi yine yükseltti ve etkili olmaya başladı.İlk yarıda olduğu gibi yine birçok pozisyona girdiler.Son dakika buldukları penaltı golüylede beraberlik çıkarmayı başardılar.

Sonuç olarak F.Bahçe birçok net pozisyon verdiği ve rakip yarı alana sadece iki kez gidebildiği bir maçta 2-2 gibi avantajlı bir skorla dönüyor evine.Kadıköy'de turu rahat geçer F.Bahçe.Birde Sutter-Degen ikilisine değinmek istiyorum.Uzun süredir önlü arkalı bu kadar iyi bir ikili performansı izlememiştim.Dani Alves Sevilla'da forma giyerken Navas ile uyumları,yaptıkları ikili oyunlar çok hoşuma giderdi.Bugünde Sutter-Degen ikilisi önlü arkalı müthiş keyif verdiler.Stoch ve Vokan'ın iyi oyunlarıda futbol adına diğer bir güzellikti.

Kesin olan birşey var; F.Bahçe hazır değil.Tabi bunda G.Gönül,Lugano,Dia,M.Topuz,Özer gibi as ya da rotasyonda kullanılacak isimlerin eksikliğide etkili.Artı birde forvet transferi var.Ama Lugano'da dönse stoperde eksiklik göze çarpıyor.Yine aynı şekilde Emre'nin yanına onunda yükünü hafifletecek sert,agresif,güçlü bir önliberoya ihtiyaç var.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kerim Zengin'i hatırladınız mı? Çok büyük umutlar besleniyordu. Çok iyi bir potansiyeli vardı. O zamanlar Gökhan Gönül filan piyasada yok... Zico onu ilk 11'de kullanmaya kalktı. Ama üst üste kaybettiğimiz haftalardı; taraftar "yönetim bu takım senin eserin" tezahüratlarına başlamıştı. Sanırım bir Ankaragücü maçıydı veya Gençlerbirliği... Kerim Zengin bir yan pas yaptı ve topu kapan rakip gol yaptı. O maçtan sonra Kerim yedeğe alındı ve çocuk psikolojik olarak dağıldı. Bir daha kendine gelemedi ve serbest düşüşe geçti. Oysa winner bir takımda ilk 11 olarak sahaya çıksaydı, takım bir şekilde kazanır ve kimse Kerim'in hatasını konuşmazdı. Bir yıldız kaydı gözlerimizin önünde...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İnsan dayanamıyor ya bunları görünce bütün gün saatler geçsin takımımı izleyeyim diye bekliyorum şunların yaptıgına bak öff öff

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sergen'in yeni incisi: Andre Santos savunma oyuncusu değil, hücum oyuncusu...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Kerim Zengin'i hatırladınız mı? Çok büyük umutlar besleniyordu. Çok iyi bir potansiyeli vardı. O zamanlar Gökhan Gönül filan piyasada yok... Zico onu ilk 11'de kullanmaya kalktı. Ama üst üste kaybettiğimiz haftalardı; taraftar "yönetim bu takım senin eserin" tezahüratlarına başlamıştı. Sanırım bir Ankaragücü maçıydı veya Gençlerbirliği... Kerim Zengin bir yan pas yaptı ve topu kapan rakip gol yaptı. O maçtan sonra Kerim yedeğe alındı ve çocuk psikolojik olarak dağıldı. Bir daha kendine gelemedi ve serbest düşüşe geçti. Oysa winner bir takımda ilk 11 olarak sahaya çıksaydı, takım bir şekilde kazanır ve kimse Kerim'in hatasını konuşmazdı. Bir yıldız kaydı gözlerimizin önünde...
    Ben hatırladım şampiyonlar ligi ön eleme maçında golde atmıştı.

Kerime kimse laf etmedi diye hatırlıyorum ben

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben hatırladım şampiyonlar ligi ön eleme maçında golde atmıştı.

Kerime kimse laf etmedi diye hatırlıyorum ben
    Yok yok edildi hemde baya baya edildi

Forvet oynuyordu aslında oynadığı milli takımlarda.Sonra iki eleştri hop Kerim Antalyaya falana filana.Şimdi nerde kim bilir.Genç oyuncu eğer yıldız değil ise bu tip maçlarda oynatılamaz.

Fm oynamıyoruzki özelliklerine göre çıksın sahada top oynasın Stres var baskı var vs vs bir sürü neden sayabilirim sana

Birisinin laf etmesi şart değil.Kerim 7-8 maçlık bir dönemde ilk 11'de oynadıktan sonra o bahsedilen maçta yaptığı hatanın ardından yedek kulübesine çekildi ve psikolojik olarak bitti.Burada önemli olan bu genç oyuncuları 20-25'er dakikalık performanslarla A Takım'a hazırlamak.Aykut Kocaman zaten yeterli gördüğü her oyuncuya şans veren bir teknik direktördür,yaşı isterse 17 olsun isterse 37 olsun.Okan ve Gökay Genk maçında oldukça iyi bir görüntü verdiler.Devamlı çalışırlarsa bu sezon içerisinde şans bulacaklarına ve Fenerbahçe'nin Türk futboluna 2 yeni yıldız kazandıracağına inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Peki ben tek kaldım yenildim demekki önderin yerine bu maçta okan oynamazmışş

Okan'ın hem Fenerbahçe'ye hem de Türk futboluna kazandırılmasını en çok isteyenlerden biriyimdir şu anda ben belkide.Çünkü adeta bir şehir efsanesi olmuş "Fenerbahçe kendi oyuncularını yetiştiremiyor" ifadesinin çürümesini istiyorum.Aykut Kocaman bu konuda en doğru isim.Muhakkak Okan'a bu sezon içerisinde hem ligde hem kupada hem de Avrupa'da şans vereceği kesin.

En azından Önder'in artık bu takımda oynamaması gerektiği belli

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Peki ben tek kaldım yenildim demekki önderin yerine bu maçta okan oynamazmışş
    Tek kalmak yenilmekle alakalı değil ki bu durum 3 kişi 4 kişi burada takımımızın faydası için konuşuyoruz.Ama sen biraz günü kurtarmak için daha ağır basıyorsun.Biz ise ilerisini kurtarmak için ağır basmaya çalışıyoruz.

Düşünki bugün Okan oynadı ve mükemmel bir maç çıkardı.Haftayada oynadı hop son dakikada bi pozisyon hatası gol yenildi Okan ne olacak başlamadan bitecek.Ama garantiye alınan maçın son 20 dk sı oyuna girerse özgüvenle oynayacak hata yapsa bile maç garantide birşey olmayacak

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bence bu kadar abartmaya gerek yok eksiklerimiz vardi üstelik ikinci yariyi 10 kisi oynadik cok pozisyon verdik fakat defansa lugano ve gökhan geldimi daha az pozisyon veririz... attigimiz 2 golde cok güzeldi.. kadiköyde bu takimi her türlü yeneriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FB yeni sezon öncesi pekte iyi sinyaller vermiyor.Gökhan Gönül Lugano vs yok deniyor ama bu kadroda young boysu yenecek kadar güçlü gayet aykut kocamanı zor günler bekliyor kanımca

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya senelerdir bu Önder bitmiyorda Okan mı bitecek ya yapmayın,sizde tutturmussunuz stres fln yok kabul etmıyorum yenilgiyi döndüm tekrar ben haklıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

uzun uzun yazmaya gerek yok. young boys ileri ucu biraz yetenekli olsa maç 5-2 falan biterdiç eksikler var diyenlere katılmyorum çünkü sonuçta bu takım bire bir değerlendirildiğinde Fb den kaç gömlek altta ? ama sezon başı oldugu için takım hazır değil derseniz ona eyvallah... bakalım bizimkiler napacak yarın... Fb 2. maça kadar toparlanmazsa kadıköyde de çok rahat geçmez maç. ama sanırım toparlanacaktır. Yalnız baya zevkli maç oldu. hızlı ve bol pozisyonlu... Önder ,Cristian ve Alex çok kötüydü. İyi denebilecek 3 adam vardı. Emre, Volkan ,Stoch...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Aslında o kadar berbat bir takımız ki valla söylenecek söz yok !

İşte bizim Türk Milletimizin yorumu ;

Formsuz giden bir takımın başına yeni hoca gelir ve o hafta takım galip gelir '' Yaa bak gördün mü yeni hoca işi biliyor ''

Böyle devam ettikçe Aykutlarda harcanır Hasanlarda Hüseyinlerde.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ya senelerdir bu Önder bitmiyorda Okan mı bitecek ya yapmayın,sizde tutturmussunuz stres fln yok kabul etmıyorum yenilgiyi döndüm tekrar ben haklıyım

Önder bitmez ki? Adamda bitecek birşey kalmamış... Ahı gitmiş, vahı kalmış diyeceğim, vahı da kalmamış.

Elbette Okan orada Önder'den çok daha iyi katkı verirdi. Ama takım lif lif dökülürken, Önder yerine Okan oynasaydı 10 yerine belki 8 tane net gol pozisyonu verirdik rakibe... Ama bu defa 10 yerine 8 gol pozisyonu verdiğimiz bilinmeyeceği için, "bu maçta Okan gibi bir genç sahaya sürülür mü" diye çatlak sesler çıkar ve o verilen 8 pozisyonun hesabı Okan'dan bilinirdi. Genel olarak değil, bazı çatlak sesler... Yoksa şahsen ben Önder'i halı saha takımında bile kadroya almam. Ama Önder'in kaşarlandığı, eleştirilerin para etmediği yerde en ufak bir çatlak ses -belki- Okan'ı olumsuz etkileyebilirdi. Belki diyorum, çünkü karakter özelliklerini bilmiyorum. Keşke bizim Türk çocukları da mesela Emir Preldzic gibi pişkin olsa... Azar işitse de, hata yapsa da, eleştiri alsa da yılmadan usanmadan ve umursamadan pişkin pişkin doğru bildiği yolda ilerleyebilse...

Önder mi? Adını bile anmak istemiyorum.

Kadıköy'de neyle karşılaşacaklarını bilerek, psikolojik olarak daha hazır çıkacaklarını düşündüğüm için turu geçme konusunda sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Geçen sezon izlediğimiz Kasımpaşa'nın birkaç üst versiyonu gibi bir izlenim verdi bana Young Boys. Kimse beklemiyordu bu tarz bir oyun, izleyici olarak temsilcimizin bu kadar çaresiz kalacağını da düşünmüyorduk. Karşılaşmayı düşününce 2-2 mükemmel bir skor oldu.
    Umarım rövanşta ne yapması gerektiğini bilerek sahada mücadele eder oyuncular.

Sayfa 7 / 9 İlkİlk ... 56789 SonSon

Mesaj Yetkileri