Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?
- Voters
- 39. You may not vote on this poll
-
Young Boys
-
Fenerbahçe
-
Beraberlik
-
29.Temmuz.2010, 01:37

Originally Posted by
RasAnt
Ya senelerdir bu Önder bitmiyorda Okan mı bitecek ya yapmayın,sizde tutturmussunuz stres fln yok kabul etmıyorum yenilgiyi döndüm tekrar ben haklıyım 
Önder bitmez ki? Adamda bitecek birşey kalmamış... Ahı gitmiş, vahı kalmış diyeceğim, vahı da kalmamış.
Elbette Okan orada Önder'den çok daha iyi katkı verirdi. Ama takım lif lif dökülürken, Önder yerine Okan oynasaydı 10 yerine belki 8 tane net gol pozisyonu verirdik rakibe... Ama bu defa 10 yerine 8 gol pozisyonu verdiğimiz bilinmeyeceği için, "bu maçta Okan gibi bir genç sahaya sürülür mü" diye çatlak sesler çıkar ve o verilen 8 pozisyonun hesabı Okan'dan bilinirdi. Genel olarak değil, bazı çatlak sesler... Yoksa şahsen ben Önder'i halı saha takımında bile kadroya almam. Ama Önder'in kaşarlandığı, eleştirilerin para etmediği yerde en ufak bir çatlak ses -belki- Okan'ı olumsuz etkileyebilirdi. Belki diyorum, çünkü karakter özelliklerini bilmiyorum. Keşke bizim Türk çocukları da mesela Emir Preldzic gibi pişkin olsa... Azar işitse de, hata yapsa da, eleştiri alsa da yılmadan usanmadan ve umursamadan pişkin pişkin doğru bildiği yolda ilerleyebilse...
Önder mi? Adını bile anmak istemiyorum.
Mesaj Yetkileri